zeljkokg76
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.08.2016
- Poena
- 80
То нема везе са овим што причамо, то ти је заказано укључивање и искључивање always on-a.

И глобална верзија, али само када је мрак или у џепу, када има дневног светла или је укључена увече сијалица онда у том случају не гаси.Na ovoj poslednjoj verziji(sa android 11) gasi sam AoD nakon nekog vremena(barem na EU verziji, za global ne znam)...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Sta reci za android 11
Secka telefon na svakom koraku, znao sam da treba da sacekam ali ne mogu da izdrzim![]()
Notifikacije su ruzne, zasto ovako lose izgleda slicica?
Preko slike od kontakta ide ikona, a u donjem desnom uglu prazna crna rupa![]()
Ovaj bug je u stvari povezan sa notification shade, ako je miui onda ima gresku, ako je android onda je ok
Zar mora reset, to nisam nikad radio a nisam primwtio neke probleme sem stocbateriju punicdo 97-98% i ugasi se... a baterija svakako traje duze nego na prethodnom, posle ovof uodate definitivno traje duze,bar meni.Bolje sacekati ui12.5 pa tek onda factory jer nema smisla raditi svako malo
Deluje mi da ce update 12.5 doneti mnogo toga[Global ROM] MIUI 12.5 Schedule For Global Stable ROM
Note: The list of MIUI 12.5 Global ROM compatible devices is subject to change.
- 1st Batch(Q2, 2021):
- Mi 10T
- Mi 10T Pro
- Mi 10
- Mi 10 Pro
- Mi 11
- 2nd Batch(Late Q2, 2021):
- Mi 10 LIte 5G
- Mi 10T Lite
- Mi Note 10 Pro
- Mi Note 10
- Mi Note 10 Lite
- Redmi Note 9T
- Redmi Note 9 Pro
- Redmi Note 9S
- Redmi Note 9
- Redmi Note 8 Pro
- Redmi 9
- POCO F2 Pro
- POCO X3 NFC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari