Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Као да ми тамнији екран кад ставим своју позадину на почетни екран, није било тако на ЕМУИ 11.
Не знам како ће овде да се види, одрадио сам скриншот сада.
9f6626ea3c6945d3f17c87a9eadbc293.jpg

И како је било
311ba73aa19acc48acaff2ab303915f5.jpg

Poslednja izmena:
Imas opciju da iskljucis zatamnjenje ekrana u opciji za dark mod..

Види стварно, је л' било тога на 11? Хвала на помоћи.

Nije bilo,
Ja primećujem sitne bagove.
Recimo kad se ukljuce gestures, ne prikazuje mi dole onu belu liniju, malo bude pa nestane :D

Ја сам то искључио.
Ово ми се свиђа што су ставили могућност да може да буде у боји икона апликације, као што стварно изгледа.
1551d48a24d6e2547d83410794eb225b.jpg
89f5e031f08ec1aeee49005945436d70.jpg

Poslednja izmena:
Da li se taj font kod tebe nalazi u nekoj od tema?
Ili se moze posebno skinuti?

Nije bilo,
Ja primećujem sitne bagove.
Recimo kad se ukljuce gestures, ne prikazuje mi dole onu belu liniju, malo bude pa nestane :D
Probaj isključi uključi, meni se obavila crta posle nekog vremena...
Jel one live wallpaper-e nema ili ja ne mogu da ih nadjem(one earth i mars)?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Da li se taj font kod tebe nalazi u nekoj od tema?
Ili se moze posebno skinuti?
Скинуо сам, ево ко жели да промени фонт да не шаљем на ПП а ево провалио сам како укратко може. На рачунару сам погледао фонт који ми се свиђа и тако куцаш у претрази. Идеш на теме и горе у претраживачу куцаш назив фонта, кад стане са претрагом спустиш доле и видиш фонтове које ти избаци, мало ко то зна. Друга варијанта је да промениш регион, као што сам ја урадио јер онај фонт који сам тражио као што видиш нема у понуди, промени се у регион Индија, одеш на теме и покаже доле ставку фонт, кад нађеш фонт овериш га и тражиће поново да се покрене телефон, кад се укључи само врати на регион Србија и то је то.
7eea4970db26d6bb93f9e18d7098f613.jpg
db24e0cfc46a95383c67a81732b9c430.jpg
7a9ddac9453585fc6028a0eae0ac5e84.jpg

Zale se i drugi na problem kao sto imam i ja, tako da je sigurno do rom-a, verovatno ce uskoro to da rese. Tako da ako neko hoce da instalira xeu 12 neka saceka malo. :)

Pronašao fontove, a kako se vraca stari kada se postavi neki drugi?

Da se ne bi stalno igrao sa regionima(prelazak na Indiju nekad čak zna da povuče i prikazivanje reklama u MIUI) instaliraj sa play store-a Activity Launcher app i onda nađi pod Themes font acitivity i otvoriće ti meni za fontove u okviru Themes app koji nije dostupan ako je naš region.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ето може и то.
Pronašao fontove, a kako se vraca stari kada se postavi neki drugi?
Кад мењаш тему он промени фонт или куцај Аria или Robotol фонт и њега стави, то је фабрички.

Poslednja izmena:
Par stvari sto sam primetio od kad sam prešao na 12-icu... Face unlock radi dosta bolje, čak i u mrklom mraku otkljucava(samo ekran što me osvetli). WiFi mi bolje drži mrežu i kao da je jači signal(imam 2 wifi-a u kući i ranije me stalno prebacivao na ovaj sto ja neću da budem, dok od kad sam na 12-ici non stop sam na ovom što želim). Čini mi se za nijansu da je bolji signal mobilne mreže, mada to nisam 100% siguran... Fluidan je, manje-više kao i 11-ica.
Meni se control centar svidja tako da će za sada ostati, za one super wallpapers-e pročitah da ne mogu na ovom fonu tačnije da su za note 10 I ove sto imaju jače procesore na 8-- što počinju. To su neki utisci za sada, za bateriju ću videti ovih dana kako će se ponašati...

Animacije seckaju, kad se otkljucava na otisak prsta pa kad ikonice se pojavljuju bas štekću

Tačnije, nekad se pojavljuju od dole ka gore
Nekad stoje nepomicno :)

Sad sam imao situaciju, od 8 ikonica na početnom ekranu, 5 je bilo fiksirano, 3 su se pojavile u animaciji :D

Poslednja izmena:
^Ja nemam tih problema kako na stock tako ni na Nova launcher-u... Probaj restartuj fon(ne reset). Ja kad menjam između dugmića dole i fsg hoće da steka pa nakon restarta radi super sve.

Poslednja izmena:
Moze li otisak prsta privremeno da se iskljuci (recimo na desetak minuta) a da se ne obrise, pa posle opet konfigurise. Pogtrebno mi je da telefon povremeno bude otkljucan.

Poslednja izmena:
Potraži smart lock u podešavanjima, imaš tu razne opcije.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Moze mi neko objasniti na brzinu koja je razlika izmedju Xiaomija note 10 i xiaomija note 10 lite.
Mene je bitna kamera koji da kupim, i koja je razlika u cijeni ?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Obe recenzije imaš na Benchmark Youtube kanalu.

Ako ti je bitna kamera onda kupi note 10 jer to i jeste jedna jedina razlika izmedju ova dva telefona.

Jeste primetili da kada pritisnete zakljucavanje, prvo se ugasi reading mode pa se zakljuca?

Ovo je sou koliko bagova :D
Ne smetaju u koriscenju telefona nisu strasni ali ih ima poprilicno

Poslednja izmena:
Је л' неко покушавао да скрати видео са фабричким уређивачем. Идем на оне маказе и хоћу да скратим за пар секунди неки видео и никако неће, запамти као нови видео али све остаје исто и иста дужина видеа.
19b24ba8f4099f721915fdef6fe6eb5f.jpg

Kada obeležiš deo koji ti treba, ostatak(deo ispred i posle) obrišeš i onda taj skraćeni deo pusti da pogledaš a tek posle ga sačuvaj. Tako bi trebalo da bude sačuvan samo taj deo...

Успео сам некако, ја навикао код Хуавеи-а другачије.

Tražio na search-u ali ne nadjoh... Da li je neko uspeo da upari Mi remote i Vox TV (ne smart nego običan), pošto ga nema na onoj listi a dosta ovih sam probao i ne rade?

Moze li otisak prsta privremeno da se iskljuci (recimo na desetak minuta) a da se ne obrise, pa posle opet konfigurise. Pogtrebno mi je da telefon povremeno bude otkljucan.
Jesi našao neko resenje?
To je ima samsung, nameatis da se nakon otkljucavanja ne zakljuca odredjeni vremenski period.
Ovde to nisam našao

Jel ima opcija da se poveže sa panetnim satom,narukvicom ili nekim drugim bluetooth uredjajem i da se ne zaključava dok je u dometu istog?

Sent from my SM-J610FN using Tapatalk

Ne moze otisak privremeno da se otkljuca, a koliko znam ni smart lock na MIUI ne radi, neka me neko ispravi ako gresim ali koliko se secam Xiaomi je blokirao te opcije iako se zapravo u jednom trenutku pojavi notifikacija za podesavanje.

Tražio na search-u ali ne nadjoh... Da li je neko uspeo da upari Mi remote i Vox TV (ne smart nego običan), pošto ga nema na onoj listi a dosta ovih sam probao i ne rade?

U zavisnosti od Vox modela biras ili Konka(to su im android TV) ili Vestel. Jedan od ta dva radi sigurno.

Da li neko zna koji je brend EON smart boks? Treba mi radi uparivanja Peel remote na telefonu. Aplikacija mi traži brend. Na kontrolnom listu na smart boksu ne piše.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno