Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10 Lite

I kod mene.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Kod mene sve normalno...

Probaj prvo da ocistis podatke aplikacije kamere, onda da restartujes telefon a ako ne pomogne radi fabricki, cisto da budes siguran da problem nije do hardvera, odnosno do senzora dubine.

Da li je neko slučajno imao priliku da uporedi ekran sa Samsung A7 2018? Drugar prešao sa A7 na ovaj telefon i tvrdi da je ekran na A7 "oštriji" i ima dosta ljepše boje. Malo mi je teško u to povjerovati pa da pitam ovdje.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Teško šta može da se meri sa "nabudženim" Samsung bojama,pitanje je šta ko voli na telefonu?Realne boje ili crtani film...

Ja imam A71 za službeni i razlika je primetna između dva panela... Boje na A71 jesu "življe", jače, ajde da kažem "amoledastije" :D dok na Mi Note 10 Lite panel je hladniji.

E sad, koji je bolji, pa zavisi šta je tebi lepše. Meni je kombinacija šarenila One UI i živosti boja kao nešto za decu, uvek imam tako neki dojam, i moje oko uopšte ne preferira te prenaglašene boje, na A71 sam čačkao onaj profil boja i menjao na hladnije.

Neću da kažem da je na Mi Note 10 Lite ekran bolji, ali meni je prijatnije.

Najbolje se vidi razlika kada pokreneš neku od onih igrica koje su šareniš... E sad ako je nekome življa boja = oštrina onda Samsungov panel jeste oštriji.

Kako on meri potrosnju, telefon je skinut sa punjaca u ponedeljak u 6:20, to je vise od 53h stand by vremena...
Nije ovo dobro.
03cae790ff2de1b9866e79424aaca8a8.jpg

Jedna od većih Xiaomi *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ština...

Jedna od većih Xiaomi *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ština...

Ja sam to prvi reko, ne znam sto im je to trebalo da menjaju. Bar da su ostavili izbor, pa ko hoce novu verziju slobodno neka koristi a ko hoce staru neka ne menja. Zato sada hocu necu imam instaliran GSam Battery Monitor.

I kako su oni uspeli da mi promene taj odeljak za bateriju posto taj sa slike je sa miui12, a ja softver jos nisam dobio?
Sramotno malo su ubacili novih stvari u ui12, napredak 0

Security aplikacija.

Ni traga ni glasa od 12-ice. 11.0.11.0 poslednji kod mene.

Ni kod mene 12-ke..

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

To pre polovine septembra izgleda da neće biti. Verovatno pokušavaju da srede problem sa senzorom blizine.

Meni extra radi na 11-ici tako da i ne zurim na 12-icu...

Meni baš nikako...zato se i nadam da će 12 da je sredi, ako je ne sredi, nažalost ode na oglase.

Je l ima neko problema sa tačom? Prepun je net sa "touch latency issues", mada su to uglavnom indijci.
Ja i dalje imam problema na F1 kada brzo kucam npr al ispadne la itd, tako da bih poludeo da kupim ponovo fon sa takvim problemom.

Ja nemam nijedan problem sa tacom..

Poslednja izmena:
Meni se pojavljuje problem sa tačom, nekad se desi da moram bas da pritisnem da bi odreagovao.
Moram da resetujem telefon da bi se vratio u normalu.

Takodje ovo mi nije jasno, kako ovaj monitor meri
Kakvih 21h upaljenog ekrana kad sam pre 13h skinuo sa punjaca?
cab3b8fef031f7d22e4a579bb7c0a427.jpg
393bdd572d38685bb508093cf3ebf3c4.jpg

Тако је и код Хуавеи, напуни га преко 90% и ресетоваће. Ја немам проблема са тачом.

Napunjen na 100% i skinut sto se da videti na drugoj fotografiji.
A aplikacija juce instalirana, znaci da nije registrovao punjenje poslednje, a sabira svo vreme koriscenja u screen on.

Па не знам, можда је апликација затупела. Ево је сам баш малопре ставио да се допуни до 89% и само је наставио да рачуна пуно време коришћења екрана.
de287316dae386f601f85d36906f922f.jpg

Na note 8 pro stigao update

Kad se radi skidanje roota, brišu li se podaci?

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Ne radi aplikacija,
A ovaj glupavi tapatalk se usere u rezoluciju slike ne bi li te naterao da platis vip
Vazi malo sutra

cb0a761afe48e0384b16cbca5467aff2.jpg

Poslednja izmena:
Meni je juce tako telefon izleteo iz dzepa, kao da se lansirao... Nesto sam potrcao, a dzep otvoren, ne bas najdublji, i obicno prihvatim tako kada potrcim, medjutim juce ne, i fljaaas na beton.
Srecom zastita odradi svoje, Nillkin staklo je puklo, staklo telefona nije, malo je samo ostala ogrebotina na ivici, i frosted shield se malo ulubila na ivici. Izgleda da je tacno na cosak prvo pao.

Telefonu nije nista, barem za sada, nadam se da iznutra nije pretrpeo nesto posto je bas jako udario, pomislio sam da je pukao svuda. Svejedno sam se bas iznervirao, i nije ovo prvi put da mi se nesto ovako desi i bas mi nekad bude muka ovih telefona koje posteno ni u dzep ne mozes staviti.

Tacno cu ga staviti na oglase i kupiti Pixel 4a kada se pojavi, da odmorim i od tezine i od stakla i da mogu ko covek u dzep telefon da stavim.

Nazad
Vrh Dno