Nije nikakva nauka ali smara cekanje na otkljucavanje BL. Moj ti je savet da ubacis global betu za pocetak i to vozi. I odmah cim dobijes mob, apliciraj za otkljucavanje BL, cisto ako pozelis kasnije da se igras i da menjas nesto. [emoji4]A koliki je "posao" staviti taj eu, ako je bolji i nije nesto previse zahtevno da ga mozda stavim odmah pre nego sto podesim sve, da ne moram posle ispočetka..
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Skini ovu kameru https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_MI8_V2e.apkHvala na čestitkama.
Telefon je babaroga ujedno i moj prvi kinez,mislim da savim dobro šljaka sa ovim Romom,mada se iskreno nisam nešto ni upuštao u detalje što se tiče toga.
Послато са Mi MIX 3 уз помоћ Тапатока
Mislio sam da odmah odradim da ne bi posle ispocetka ceo tel podesavao, al videcu onda ga mozda i ostavio tako kako je dosao i cao [emoji4] jel moze neko da me uputi gde bi mogao da vidim konkretne razlike i prednosti jednog u odnosu na drugi?^ Kako mislis prvi Kinez? Pa koristio si Moto Z pre njega. [emoji4]Nije nikakva nauka ali smara cekanje na otkljucavanje BL. Moj ti je savet da ubacis global betu za pocetak i to vozi. I odmah cim dobijes mob, apliciraj za otkljucavanje BL, cisto ako pozelis kasnije da se igras i da menjas nesto. [emoji4]
Idi na Mix 3. Ja koristim Mi 8 ali kada sam stavio jedan pored drugog moj je delovao kao da je izašao pre 2-3 godine. Prelep telefon, ništa lošiji od Mi 8.Pozdrav ,razmisljam da uzmem ovaj uredjaj , pa me prije interesuje nekoliko pitanja :
Kako se nosite s povecom masom , dali se osjeti dosta ta tezina pod rukom ili se naviknete nako nekog vremena
Dali upada prasina i prljavstina izmedju slider-a i imali kakvih problema s sliderom , jel radi glatko i kako treba ,nakon nekog vremena koristenja ?
Kakvo je stanje s baterijom , dali moze izdrzat od jutra do veceri normalnog koristenja
Osim ovog jos mi je na umu mi 8, isto izvrstan telefon , malo jeftiniji ali mi onaj notch malo bode oci , ako je netko imao iskustva s ova 2 telefona neka napise koji je bolje uzet
Hvala umaprijed na odgovorima .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari