Šta je novo?

Xiaomi Mi Mix 3

6/128 520$ sa nekim popustom + DHL, ide preko GB u DE i nadam se da nece biti dazbina

Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока

aha, ok, u DE si narucio. Nadam se da nece biti dadzbina :)

Prodavac garantuje da neće biti dažbina pošto praktično stize iz EU odnosno GB koja nije ali jeste u EU [emoji2]

Sent from my MI 6

Kucaj mi mix 3 i prvi će izaci
Mi global store

Sent from my MI 6

Jel probao neko ove romove koje nisu miui based, tipa Pixel expirience i arrow .... I sta jos ima :)

Ne znam, to su kako vidim treble romovi, tako da nije to to kao pravi rom.

Danas u Sevilji odem u MI store da pogledam laptop i pogledam Mix 3 usput. U radnji 499 evra sa 2 godine garancije.

Telefon je predobro uradjeno i slajder je bas dobar. Neverovatno sta Xiaomi nudi za te pare.

Naravno, telefon je stvarno bruka. Ima kod nas na KP vec za 475e sto je za takav fon fantasticna cena.

Da nemam fon te velicine (note 8), ne bih ni razmisljao da ga uzmem.

I laptop je predobar za pare za koje se prodaje.

Steta što su ga skratili za IR

Sent from my MI MIX 3

To jeste steta. Svakako bolja opcija od blica.

Ja sam vec poceo lagano da merkam Mix3,kapiram da ce biti dostojna zamena za Mix2 koji me jos uvek odlicno sluzi :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ja sam odlučio da čekam Mi X, ali mislim da devetci neću moći da odolim.

Mix 3 preskačem, nije mi neki skok sa Mi8.

Lepota je u oku posmatraca. Meni je Mix 3 trenutno najlepsi mob na trzistu.
Kada bi izasao neki 3S sa 3500+ mAh to bi bilo to ali i ovako ovih 3200 siguran sam da bi posluzilo. [emoji4]

Odlicna je optimizacija, SoT mu je u proseku kao na Note 9, sto je bruka. Ne znam kako su to uspeli, ali si krsteni review-eri to prijavljuju i napominju. Chris sa Tech Tablets kanala na YT, kao i uvek za Xiaomi fonove, ima bruka review uz osvrt na bateriju u odvojenom videu.

Nema raspali Exynos i softver je daleko bolji. Ekran nize rezolucije pomaze takodje.

Poslednja izmena:
Sta znam, ako dodje mi 9 za slicne pare kao mi mix 3 bice bas teska odluka :D Ovo sa slajderom mi je topina :D

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Zato sam ja i rekao za bateriju na Mi8, da su uspeli da uguraju 4k mAh to bi bila najbolja autonomija od svih flagship modela na trzistu. [emoji4]

Uskoro u VIPu...

Neo2 - 53K
Neo10 - 12K
Free 77K

F1

Poslednja izmena:
Extra ako ga dobiju, vrlo verovatno da ga uzimam onda

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Zbog komstrukcije telefona, verovatno je nemoguce dobro ga zastititi u silikonu, to mi je za sada minus :)

Silikon me je nebrojeno puta spasao udaraca u ivicu.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Zasto mora silikon? U pakovanju ide vrhunska maska koja je otvorena sa donje strane pa mehanizam radi sasvim normalno.
Te fabricke maske koje idu uz Mix seriju su verovatno jedne od najkvalitetnijih koje se mogu naci na trzistu uz ove najpoznatije brendove dodatne opreme.

Potvrđujem da je odličnog kvaliteta futrola u pokavanju, nema potrebe za alternativama dok ovu ne istrošite.

Samo da su stavili mali obod oko otvora za zadnju kameru bila bi super ovako sam porucio par silikonskih pa cu videti na šta lice kada stignu

Sent from my MI MIX 3

^^ a meni se ista istrosila za evo .. 4 meseca :) Narucio sam neke mofi, koje bi trebalo da mi stignu sutra prekosutra, pa javljam kako "leze"

Jel se led za notifikacije primeti i jel samo beo?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno