- Učlanjen(a)
- 29.07.2006
- Poena
- 465
Davaj koji je 🙂
Sent from my Mi Max using Tapatalk
XinternalSD
Davaj koji je 🙂
Ja baš sedim i ramišljam kako dobro izvlači *******o svetlo i što bi bilo dobro da mogu da ubacim ovaj algoritam u neki moj aparat.
Ovaj modul radi 🙂
Samo skini buildup.prop, i izmeni jednu pozicijuAko je jos ko na Resurrection Remix, nek prijavi kako mu je punjenje. Meni je stalno Slow Charging i sporo puni. Vidim da imaju problema na xda i niko resenje. Koristim original punjac.
Ja dok odgovorim - može i da život da prođe... :d@vlawyer (moze i neko drugi, nije frka 🙂)
Kazi mi da li si za Amplify koristio neki tutorial. Videh na YT nekih 15min kucanja, menjanja default vrednosti 240 na nesto mnogo vece. Baterija mi je za slicna ili mozda slabija nego na miui, pa je sad to doslo na red za sredjivanje.
Za grinify, da li sve zivo stavljate u hibernaciju (sem nekih programa koje bas treba da imam bez hibernacije, tipa Runtastic, HERE i sl.)
Šta ti je ovo hvd start? Linuju u build.prop sam stavio, ali ovo drugo ne kontam šta je.... jos sam stavio i hvd start valjda...
https://ufile.io/rv6piMoze link ka gcam-eri. Probao jednu i nece.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
A šta je sa stringom pod brojem 417? Mi MAX ima elektronsku stabilizaciju slike?U Build Prop editoru dodas ovu stavku kao kod mene sto je pod rednim brojem 413
Pogledajte prilog 241838
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Nemam tu liniju u build prop?Samo skini buildup.prop, i izmeni jednu poziciju
persist.usb.hvdcp.detect=true
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari