Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

Pozdrav ljudi
Kupio sam Samsung galaxy A70,kao zamjenu za max 3 koji sam koristio godinu dana.
Lično meni je bolji Tel max 3 I ovaj mi je i mali iako piše 6.7 inča display.
Dosta opcija nema sto ima max3 na koje sam navikao,jedino je amoled ekran na suncu dosta citljiviji i bolji ostalo mi je sve bolje na Max 3.tako da ko je planirao A70 poslije Max 3 da kupi neka dobro razmisli jer nisu slični telefoni...

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Ovo je već lični rekord [emoji846]
49cf2ea359f5ff9d21a4dca3f08ed95d.jpg
d303993352fa6bdd818ce45a285d1615.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Preporuka za neki stoni stalak za telefon u horizontalnom polozaju?
Na cemu ga drzati pri gledanju YT itd...

Mozda neki case koji moze posluziti i za magnetne drzace u autu kao ovaj moj.
1d68415b3329b2246262765b169ae43a.jpg
7476f95d856db1c7c5ffecaa8f9c9bf5.jpg
481f086222ef4222a89a4d170e7df6a4.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja sam dobio neku plastiku koja se otvara uz Nillkin Frosted Shield masku, telefon se okrene horizontalno i stavi u tu plastiku i drzi telefon horizontalno.

Ovi drzaci u masci su malo prakticniji ali i ovo nije lose.

Edit: ovo

e5f3208c5b1b64b1d79ecc8a827c2396.jpg

Poslednja izmena:
instalirao li je neko
212bd75db0a78389a5eefbee0bd5a7e6.jpg

Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока

Samo security patch koliko vidim

Jel se i vama greje telefon tokom rada? Danas sam ga pazario pa ne znam je li to normalno. Kad skeniram bateriju pokazuje 38 C ali je bas vruć. Znam vrućina je tamo vamo opet nije loše da se priupita. Inače imam jos uvek Max 2 i on se malo ugreje ali to je zanemarivo.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Vrucina je, uzmi to u obzir. Probaj ga uvece u nekoj hladnijoj prostoriji kad prodje azuriranja i sve ostale gluposti tokom prvog dana. Meni je npr 37 ali na punjacu.

Evo poređenja, max 2 36 C, ladan, max 3 se puni, 38 C bas bas topao kao i tokom rada kada nije na punjacu. Procesor je rasterecen, ram prazan, baš bzvz. Razmišljam da nisu procesor ili baterija loši. Ovako je perfektno očuvan spolja, global rom od prve kupovine. Ko malo dete sam, ali šta ću skupa igračka [emoji16]

Odradi jedan factory reset za svaki slucaj pa ga opet proveri :)

Max 3 podrzava brzo punjenje, normalno je da se greje. Ja igram igrice dok se puni, temp oko 41c

Da li uvek koristis brzo punjenje? Ne bi imalo smisla toliku bateriju puniti obicnim punjacem, osim ako ga ne ostavljas nocu na punjacu. [emoji4]
Da li ti je degradirala baterija za sve ovo vreme koliko ga koristis, jer ako se ne varam ti si medju prvima nabavio mob? [emoji4]
Citajuci tvoje postove i gledajuci SS autonomije, rekao bih da je ista kao i prvoga dana. [emoji3]

@Lanikor nikad vise faktorija ne odradih [emoji854]

Nije paljen neko vreme, pa ažuriranja, vrućina i ostalo su vrv uticali... Taman koliko je stigao ja odmah dobio panični napad šta je sad [emoji849]
Nije više vreo, a taman hteo da zakuvam kafu [emoji41]

Mogu vam reci da je dobar apgrejd sa maxa 2 od koga cu se teška srca rastati.

Poslednja izmena:
Rekoh ti, evo meni sad radi na 33 stepeni i tako je uglavnom :)

Odlicna je masina, ja na kraju posle duzeg vremena prodadoh moj Max 2 u super stanju, jedine dve stvari su subjektivno bolje - odnos stranica i zvuk, ostalo je sve u korist Max 3.

Slažem se oko svega, jedino mi je ekran nekako sivkast na max 3, nekako mi max 2 jasniji citljiviji. Imam problem, kad god promenim temu posle 20ak min se vrati default-na.

Je l neko koristi neku apk za aod mozda?

Kako menjate teme? Kako je promenim ne zadrži se dugo i vrati na difoltnu. Promena regiona?

Probaj provuci temu kroz Miui theme editor

Nisi video moj post. [emoji4]
Da li uvek koristis brzo punjenje? Ne bi imalo smisla toliku bateriju puniti obicnim punjacem, osim ako ga ne ostavljas nocu na punjacu. [emoji4]
Da li ti je degradirala baterija za sve ovo vreme koliko ga koristis, jer ako se ne varam ti si medju prvima nabavio mob? [emoji4]
Citajuci tvoje postove i gledajuci SS autonomije, rekao bih da je ista kao i prvoga dana. [emoji3]
Max 3 podrzava brzo punjenje, normalno je da se greje. Ja igram igrice dok se puni, temp oko 41c

Odgovorio sam na neko drugo pitanje.

Elem, punim ga od prvog dana na brzom punjacu(fabrickom). Posle malo više od godinu dana, ne vidim nikakvu razliku u odnosu na početak. Ne punim ga celu noć nikad, uglavnom kad dodjem sa posla, bude na oko 50%. Napunim ga, i do kreveta bude oko 90%, i tako svaki dan. Ne bih se ni usudio da ga punim preko USB na racunaru ili obicnom punjacu. Jer i to steti bateriji.

Evo nocne slike uz Gcam Night mode
735d64ffc393c238241414d507d80b27.jpg
fc209b181778cf8953a790c77ae95395.jpg
74cc3c12ae6e109cf72bb5033e0d3b16.jpg

Kako menjate teme? Kako je promenim ne zadrži se dugo i vrati na difoltnu. Promena regiona?

Ovo je i kod mene naprasno pocelo da se desava zadnja 2 dana.Podesim temu,ikone,i posle nekih 20-22h vrati samo od sebe na default temu..Zna li neko kako resiti problem?Miui theme editor ne pomaze.

Možda imaš podešeno da ti se automatski pali/gasi dark mode. Meni je to pravilo problem

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

@coavasic96,ja i nemam dark mod na ovom RN4,mozda je neka glupost/sitnica u pitanju a zeza i vraca samo od sebe na default temu.

Kako vam radi fon sa poslednjim update-om (stock)?

Isto kao i pre, jedino sto sam primetio u zadnjih mesec dana je to da mesenger pali po 5, sec. Kada je proces ugasen skroz.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja ne menjam teme pošto nedelju dana od kada sam ga kupio, nakom menjanja teme preko zvaničnog app, telefon je upao u bootloop i morao sam da radim hard reset - wipe fona.

Vrh Dno