petarboj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.06.2007
- Poena
- 375
@petarboj možeš tako tj tako sam ja uradio, fastboot boot twrp.img i onda flešovao magisk...
ovo.
@petarboj možeš tako tj tako sam ja uradio, fastboot boot twrp.img i onda flešovao magisk...
Ja sam stavio masku pa se teže pritiskaju, tek kada mi je stiglo 3D staklo sam ga prvi put izvukao iz futrole pa sam provalio da su dugmići prelakiDva minusa koja sam primetio za sad. Prednja kamera je losija nego na max 2. Drugi minus po meni je to sto su tasteri za zvuk i power dugme previse da kazem mekani. Lako se stisnu.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Baci pogled koja je verzija Swifta jer kada sam gledao na Mobismu ima dve verzije (a jedna je za arm64) pa to može biti problem zbog kog pucaMeni izgleda najviše problema zadaje SwiftKey. Baguje u Instagramu, puca u Messengeru...
Navikao sam se na dobar prediction, postoji li neka dobra alternativa?
Skinuta sa Google play naravno.Baci pogled koja je verzija Swifta jer kada sam gledao na Mobismu ima dve verzije (a jedna je za arm64) pa to može biti problem zbog kog puca
On topic - da li imate problem sa smart alarmom jer je previše tih iako je pojačano na max :S
instaliraj swiftkey beta, pa ih menjaj po potrebi. kad se zaglupi zvanična verzija ti pređi na betu i obratnoMeni izgleda najviše problema zadaje SwiftKey. Baguje u Instagramu, puca u Messengeru...
Navikao sam se na dobar prediction, postoji li neka dobra alternativa?
Instalirao, opet se baguje najstrasnije. Hvala na predlogu.instaliraj swiftkey beta, pa ih menjaj po potrebi. kad se zaglupi zvanična verzija ti pređi na betu i obratno
obe poveži na cloud pa ćeš imati istu bazu reči
Ako naleti neko u prodavnicama kod nas na izloženi max 3, neka javi
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari