Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

@petarboj obavezno instaliraj Viper4android fx i YouTube vanced module [emoji4]

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Dva minusa koja sam primetio za sad. Prednja kamera je losija nego na max 2. Drugi minus po meni je to sto su tasteri za zvuk i power dugme previse da kazem mekani. Lako se stisnu.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Ja sam stavio masku pa se teže pritiskaju, tek kada mi je stiglo 3D staklo sam ga prvi put izvukao iz futrole pa sam provalio da su dugmići prelaki

Pozdrav narode, da li je neko imao probleme sa pozivima na 9.6.4.0 ili 9.6.6.0 Miui verzijama sistema? Čitao sam na Xda da dosta ljudi se žali kako gube signal ili im ne dolaze pozivi. Video sam takođe da ima prilicno visoku SAR vrednost zracenja, pa me takođe interesuje koliko je to opasno za zdravlje?

Ja zadovoljan
393594f51cda144854a391a7fd953f6e.jpg

Meni izgleda najviše problema zadaje SwiftKey. Baguje u Instagramu, puca u Messengeru...
Navikao sam se na dobar prediction, postoji li neka dobra alternativa?

Meni radi kao sat, bez problema za sada

Nemam problema sa switom ni i jednoj aplikaciji koju si naveo. Nesto ti baguje aplikacija, probaj reinstal.

Ili to ili ovaj fake global rom. Ali bre izbacio mi OTA update na MIUI 10, trebao bi da sada biti aktivan official global rom?

Meni izgleda najviše problema zadaje SwiftKey. Baguje u Instagramu, puca u Messengeru...

Baci pogled koja je verzija Swifta jer kada sam gledao na Mobismu ima dve verzije (a jedna je za arm64) pa to može biti problem zbog kog puca

On topic - da li imate problem sa smart alarmom jer je previše tih iako je pojačano na max :S

Poslednja izmena:
Baci pogled koja je verzija Swifta jer kada sam gledao na Mobismu ima dve verzije (a jedna je za arm64) pa to može biti problem zbog kog puca

On topic - da li imate problem sa smart alarmom jer je previše tih iako je pojačano na max :S

Skinuta sa Google play naravno.
7bb15abb1e0307e062c8b7a663035fe9.jpg

Može biti da se google zaglupeo pa su dali pogrešnu verziju?
Baci test sa drugom verzijom appa čisto kao test, samo ćeš morati da ih tražiš po netu da ne bih reklamirao sajtove sa kojih se isti skidaju :<

Jel moguće da na MIUI 10 volume tasteri na home screenu menjaju jačinu zvuka za multimediju?! Nisam našao u opcijama da se to može promeniti u ringtone.

Imas odvojeno
a4c91dd5f28ee5ce28e4a063fc1cadd8.jpg

Ma glupost bre, klikces na "..." da bi podešavao ringtone volume. Mora da postoji rešenje da bude kao nekada.

EDIT: moja greška, to se dešava samo u silent modu.

EDIT 2: ipak radi kako treba samo prvi put posle deaktivacije silent moda. Bag 100%

Poslednja izmena:
Počeo da baguje telefon... Skinuo ga sa punjača i za 11 minuta izgubio 18% baterije ... Google i Media su pojeli bateriju telefona :S

Ne znam kakve telefone ste kupili. Meni radi ko zmaj, danas sam flesnuo globe 10.0.6. Sot mi je prosečno 11h, telefon je strahota

Koristim ga nekih par dana i nisam baš zadovoljan baterijom, slabija je nego na MAX 2...

instaliraj swiftkey beta, pa ih menjaj po potrebi. kad se zaglupi zvanična verzija ti pređi na betu i obratno :)
obe poveži na cloud pa ćeš imati istu bazu reči

Trenutno sam u Kini pa sam primoran da koristim VPN i isti mi je pored onih servisa dezintegrisao bateriju:S

Usage time mi je sada jedva 20h (a ranije bi estimated usage bio po skoro dva dana btw) a bateriju moram da punim svakog dana jer mi ostaje oko 20% :S

Samo da nadam da ovi vpn ciklusi neće za stalno uništiti bateriju jer ovime dobijam telefon sa totalno prosečnom baterijom :<

Nece unistiti bateriju, i treba da se trosi. Vise stete napravi standby itd. Uzivaj i puni

instaliraj swiftkey beta, pa ih menjaj po potrebi. kad se zaglupi zvanična verzija ti pređi na betu i obratno :)
obe poveži na cloud pa ćeš imati istu bazu reči
Instalirao, opet se baguje najstrasnije. Hvala na predlogu.

Pojavio se i Gigatronu,39999,00din.

Ako naleti neko u prodavnicama kod nas na izloženi max 3, neka javi

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Stiže pie na sledećoj beti.

Čim sam uklonio vpn telefon se vratio na staru zver :)
Takodje dajte link ka AliExpressu ili gse već za kršteno 3D staklo jer sam kupio jedno koje je užasna plastika zbog koje je nemoguće po svetlu gledati u telefon :<

Ja kupujem obicno po 200 din, ne vidi se na tel jer je ekran skoro ravan

Dodji te u NS, ce vam pokažem iz prve ruke xD

Nazad
Vrh Dno