Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

Ako nemaš luksuz da čekaš ishod garancije, kupiš novi proizvod. Pa kada se reši garancija, ako si dobio zamenski uređaj, njega na oglase, ako si dobio povrat novca, još bolje.

Pa da, to je plan. :)

DND na ovom telefonu mene i dalje buni. Jedina funkcija koju radi je da se ekran ne pali kada stignu poruke ili slično,dok zvuk i dalje mora ručno da se isključi što je zabrinjavajuće glupo.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Stigao fon crni 4/64 *mjau**mjau**mjau* koliko je ovo cudo moracu da nosim derpusu cele godine :)

Nema druge navikneš se vremenom da neće baš svaki džep moći da ga nosi.
Ja sam uspeo da pocepam džep od jakne kada sam ga ubacio jer je fon 200+ grama

Fon je 250 gr :), ja sam se izveštio da jednom rukom saljem poruke

250gr? Meni ne deluje da ima ni 150gr sada, navika verovatno. :)
Ali hit, staje mi u svaki džep, čak i od sorca, ali JEDVA u torbicu lol.

Btw jel I vama 4k preko OpenCam sa stabilizaciji secka užasno? Muči se da dostigne 30fps,tu je negde oko 27-28.

Da. Secka. Ne znam u čemu je fora.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Nisam testirao 4k ali full hd kida ...

Stabilizacija video snimka je brutalna, kao da je na stativu

Fullhd i u nativnoj aplikaciji je ludački stabilizovan. 4k u Open Camera secka mnogo... Ne znam do čega može biti, pomislio sam da je možda do brzine interne memorije ali nije. Smanjenje bitratea ne pravi razliku...

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Ja sam bas uporedjivao oštrinu 1080p vs 4k snimaka na istom kadru - i nije neka razlika. Ili mu je 1080p brutalno oštar, ili 4k loš.

Poslednja izmena:
Razlika je samo u rezoluciji

Razlika je samo u rezoluciji

Ne razumem, pa sta drugo bi bila razlika? 1080p vs 4k na YT je OGROMNA razlika, nebo i zemlja, čak i na mom Full HD monitoru. Kada gledam Max 3 snimke, i nije neka razlika između 1080p i 4k snimaka u oštrini. Hoću reći da razlika nije dovoljno velika da se isplati snimanje u 4k bez stabilizacije.

Ostrina zavisi i od ostalih elemenata, ne samo od 4k i 1080, zar ne?

60mbits birate bi trebalo da radi 4k stabilizaciju sa OpenCam, preko toga valjda secka.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

60mbits birate bi trebalo da radi 4k stabilizaciju sa OpenCam, preko toga valjda secka.

Jok probao i default 40mbit u OpenCam, secka.

Jbm li ga, TechTablet batici je radilo sa kineskim ROM-om...

Malo baterije

370cb7620b7c0a341bfc07f64f0f8180.jpg
b1f99c3453d8c8e5f72e0e793094ec1e.jpg

^ nije loš SOT :) koliko si razgovora imao?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Do nekih sat vremena

Na koliko ti je podešeno osvetljenje ekrana?

Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока

Automatski, mada, skliznem ga malo jace, jer mi vise odgovara

Dvoumim se između mi max 3 i poco f1, potreban mi je veliki ekran i multitasking. Kakvi su utisci vlasnika mi max 3 po pitanju multitaskinga. Istovremeno imam otvorene mape, autocad, pdf, galeriju i tabele.

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

Pazi Poco ima mnogo jači chipset tako da tu Max gubi automatski.

Max ima ok chipset ali je zato baterija nerealna.

Multitask za sada što sam koristio je više nego ok, nemam zamerki tbh.

Ja sam se isto lomio između ta dva ali je jača baterija presudila jer često putujem i nemam priliku da budem pored punjača ili nosim powerbank.

Ne znam kakav je taj drugi, znam da je Mi Max 3 meni vise nego dovoljan. Kao sto je receno, baterija je ubica, presao sam u fszu gde mi je bitnije da mi izdrzi koliko meni treba, nego da ima neki jaci cipset, ili manju bateriju. Mi max 3 ima sve sto mi je potrebno. Odlicnu kameru, odlican ekran, lep dizajn, metalno telo, brzo punjenje, i ogromnu bateriju. Da li ima 100 000 ili 150 000 poena na benchmark, ne zanima me. Za ono sto meni treba, odlican je i ne menjam

Dosta putujem i često koristim telefon u vožnji, potrebno mi je da između otvorenih aplikacija glatko prelazi, velik ekran i naravno dobra baterija

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

Ne trazi dalje ondak

Sad se maltretiram sa Instagramom jer iz nekog razloga su prestale push notifikacije da rade...

Meni nekad posalje naknadno notifikacije koje sam vec izbrisao. Ovako nemam problema sa tim. Imao sam sa Mi Fit, skinuo sa Magisk modul Adblock koji za razliku od Adaway radi. Jedino nakon toga mi je Mi Fit radila non stop u pozadini, procesor tukla i baterija trajala pola dana. Izbrisao modul, sve se unormalilo, verovatno je problem sto menja DNS

E i to sa sporim notifikacijama je česta pojava ali sada se ni ne pojavljuju tbh :S

Nazad
Vrh Dno