pored ergonomije tu je i band20 na strani p10lite. kome je to bitno, treba da zna.
ja koristim mts i telenor karticu, apsolutno sve savrseno radi i bez toga.
ova dva telefona su u istom cenovnom rangu, oba su ~240e novi, ali je max2 za klasu bolji uredjaj.
Ne. Ispričana priča odavno
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Drugari jedno pitanje ako neko zna:
Trenutno sam u proceduri otključavanja bootloader-a kako bih posle mogao da rutujem fon, e sad problem je kod mi max 2 crnog (koliko sam pročitao na netu samo crni ima taj problem). Kad se otključava bootloader podnese se zahtev na Xiaomi sajtu, što sam uradio i dobio sam odobrenje tj privilegiju da mogu da otključam bootloader. Kad sam povezao telefon i program koji otključava BL na 99% kaže da treba da na telefonu povežem moj mi nalog sa telefonom koji otključavam. To se radi pod developer options- mi unlock status, e tu nastaje problem, samo kod cnog max 2 neće da poveže nalog. Izbacuje grešku (86006 i neki text na kineskom). To se reši tako što se tj što sam u recovery-u uradio data wipe i preko update app flešovao development rom. Nakon toga sam povezao nalog i pokrenuo otključavanje BL. Opet dođe do 99% i izbaci da trebam da sačekam 72 sata i onda mogu da otključam BL (što je sad normalna procesura)...
Moje pitanje je kad otključam bootloader i kad flešnem stabile globar rom nazad da li mi se zaključava BL?
Ja nešto mislim da ne ali bolje da pitam 😀
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari