Zakljucan telefon. Odradjen factory reset, ali ne zapisah mi account user i pass. Ima li leka?
Probaj ovo:
https://www.techyuga.com/how-to-unlock-mi-cloud-account/
Zakljucan telefon. Odradjen factory reset, ali ne zapisah mi account user i pass. Ima li leka?
Iskopah iz malog mozga na kraju. Hvala u svakom slucaju, mozda opet zatreba [emoji3]
Izleda da je sa najnovijim havoc romom nestao i problem sa eho efektom, koji su imali svi Pie romovi. Danas sam ga stavio. Sve radi za sad kako treba. Jedino sto mi je malo bezveze je sto ima nesto malo ram-a. U toku rada spadne na 1.2gb free ram-a. Jos kad se startuje gcam sa njenim hdr proracunima, spadne na 600-800mb. To mi se ne svidja, iako za sad ne "osecam" nista sto se toga tice.
Bas taj![]()
Onda nemoj da probas ni ovaj. Mozda je malo poboljsano, ali se i dalje dosta slabo cuje i ne moze da se pojaca.
Ima nas jos [emoji3]. Global stock je sasvim ok, ako nisi zahtevan. Razmisljam o rootu jedino zbog gcama, pa se mozda i upustim u to eventualno.Ispade da sam ja jedini na global stock ROM-u [emoji14]
U poslednjih par godina me mrzi da flesujem bilo sta, MIUI je pogodio 99% stvari po mom ukusu pa se nisam ni cimao.
Pazi sad. Meni se miui najvise svidja i najbolje radi, da se razumemo. Al sta vredi kad je zaglavljen na Androidu 7.1. Ni to nije nista strasno, sem sto ne mogu da se koriste najnovije gcam, a to mi je na prvom mestu.
Ja trenutno koristim V6.1.021_test2.4 na kojoj radi apsolutno sve od funkcija.
Mislim da sve V6.x gcam zahtevaju Pie.
Evi i linka sa mog gdrive-a.
https://drive.google.com/open?id=1KoN-sDKBBpjQnN93XDzDKdm5yZxhGw1x
Koji android ima oreo ili pie? Kako se krecu cene?Jedino realno je mi max 3. Imao sam ga, prelep telefon, baterija traje beskonacno. Istih dimenzija ali sa vecim ekranom.
Opet imam isti prob. Bio sam ulogovan i promenio sifru naloga u google opcijama. Kada sam hteo da pristupim ogyoutube, trazi da se ulogujem tim nalogom, ali ne mogu zbog nove šifre. Sad je isti prob i na Vanced. Kako da obrisem nalog u youtube Vanced opcijama da krenem od "nule" sa istim nalogom? Ne nalazim opciju.Youtube Vanced
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari