Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 2

Izleda da je sa najnovijim havoc romom nestao i problem sa eho efektom, koji su imali svi Pie romovi. Danas sam ga stavio. Sve radi za sad kako treba. Jedino sto mi je malo bezveze je sto ima nesto malo ram-a. U toku rada spadne na 1.2gb free ram-a. Jos kad se startuje gcam sa njenim hdr proracunima, spadne na 600-800mb. To mi se ne svidja, iako za sad ne "osecam" nista sto se toga tice.

Izleda da je sa najnovijim havoc romom nestao i problem sa eho efektom, koji su imali svi Pie romovi. Danas sam ga stavio. Sve radi za sad kako treba. Jedino sto mi je malo bezveze je sto ima nesto malo ram-a. U toku rada spadne na 1.2gb free ram-a. Jos kad se startuje gcam sa njenim hdr proracunima, spadne na 600-800mb. To mi se ne svidja, iako za sad ne "osecam" nista sto se toga tice.

Je li Havoc 2.4 ??

Onda nemoj da probas ni ovaj :D. Mozda je malo poboljsano, ali se i dalje dosta slabo cuje i ne moze da se pojaca.

OK, hvala - neću onda probati. Zbog opisanog problema sa Pie ROMovima sam i dalje na EU Nougat ROMu, jer mi često treba da uključim zvučnik na telefonu da i drugi čuju razgovor, ali to sa Pie ne može zato što se slabo čuje.

Evo danas se iznenadih :)
Posto sam na Globalnet-u, kada koristim obican android dajler, sagovornik se cuje bas tiho (zbog Pie verzije androida), ali kada se koristi njhova Globaltel aplikacija onda se sagovornik cuje bas onako, zestoko jako :)

Ispade da sam ja jedini na global stock ROM-u :p

U poslednjih par godina me mrzi da flesujem bilo sta, MIUI je pogodio 99% stvari po mom ukusu pa se nisam ni cimao.

Ispade da sam ja jedini na global stock ROM-u [emoji14]

U poslednjih par godina me mrzi da flesujem bilo sta, MIUI je pogodio 99% stvari po mom ukusu pa se nisam ni cimao.
Ima nas jos [emoji3]. Global stock je sasvim ok, ako nisi zahtevan. Razmisljam o rootu jedino zbog gcama, pa se mozda i upustim u to eventualno.

Pazi sad. Meni se miui najvise svidja i najbolje radi, da se razumemo. Al sta vredi kad je zaglavljen na Androidu 7.1. Ni to nije nista strasno, sem sto ne mogu da se koriste najnovije gcam, a to mi je na prvom mestu.

Pazi sad. Meni se miui najvise svidja i najbolje radi, da se razumemo. Al sta vredi kad je zaglavljen na Androidu 7.1. Ni to nije nista strasno, sem sto ne mogu da se koriste najnovije gcam, a to mi je na prvom mestu.

Napiši koje tačno verzije gcam ne rade, da probam na EU ROMu. Ja od ranije koristim "5.1.018.177624777 V7.9.8". Telefon je rootovan.

Poslednja izmena:
Da li moze neko da mi kaze koje su stock vrednosti za CPU i GPU (min i max)? Pixel exp rom dolazi sa OC vrednostima (CPU na 3GHz) i baterija bas krace traje.
Ko ima root, moze da pogleda iz kernel adiutor vrednosti za cpu i gpu.

Veoma sam zadovoljan maxom, ali sam u prilici da ga dobro prodam, pa sam u dimemi sta ciniti. Imate li predlog za dostojnu zamenu u smislu autonomije baterije makar priblizne, velicine ekrana 6" + inca, kvaliteta izrade? Naravno, prednost Xiaomi, ali drugi brendovi dolaze u obzir.

Posle raznih kuvanih Pie romova, vratih se na MIUI. Jednom recju, fantazija. Kako su ga skockali, svaka im cast. Sve radi ko podmazano, baterija perverzija. Na sva 3 Pie roma, baterija je jedva izgurala po 4-5 sati sot-a.
Jedini nedostatak je nemogucnost stavljanja gcam sa pixel3 modela, koja je za koplje bolja od ove koja moze na Nugat da se instalira.
Druga stvar koja je dobra na MIUI je fabticka kamera koja mnogo bolje odradjuje panoramu i slowmo video.

Eto tako, da malo ozivim temu i nastavim monolog :D

Nisi sam nego jednostavno nema sta da se kaze :D

Meni je i dalje bez factory reset-a jos od MIUI 8 baterija uvek bar 10h SoT, imam gomilu drainova i opet ne mogu da se izbore sa 5300 mAh :D Npr. sad sam na 07:30h SoT i jos 39% baterije...

Ono cega sam se cimao najvise je degradacija baterije, mogu da kazem da su je kinezi odlicno napravili ili bar izabrali posto ne znam ko im pravi baterije za Max

Opet imam isti prob. Bio sam ulogovan i promenio sifru naloga u google opcijama. Kada sam hteo da pristupim ogyoutube, trazi da se ulogujem tim nalogom, ali ne mogu zbog nove šifre. Sad je isti prob i na Vanced. Kako da obrisem nalog u youtube Vanced opcijama da krenem od "nule" sa istim nalogom? Ne nalazim opciju.

Vrh Dno