Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Mislim da je neko kukao za paljenje/gašenje sa EON daljinskim i da sam odgovorio na prethodnoj strani. Nemam iskustva sa njim, nisam imao dostupnu sbb uslugu do skoro.
Radi bukvalno sve kako treba sa IRIS daljinskim. I pali i gasi box bez problema. Koristim ga već godinama za te kanalne eon i iris aplikacije.
Mislim da jedino i preko bluetooth-a može da se upari. Bar ja nisam video IR rešenje za uparivanje sa box-em.

Mislim da je neko kukao za paljenje/gašenje sa EON daljinskim i da sam odgovorio na prethodnoj strani. Nemam iskustva sa njim, nisam imao dostupnu sbb uslugu do skoro.
Radi bukvalno sve kako treba sa IRIS daljinskim. I pali i gasi box bez problema. Koristim ga već godinama za te kanalne eon i iris aplikacije.
Mislim da jedino i preko bluetooth-a može da se upari. Bar ja nisam video IR rešenje za uparivanje sa box-em.
Dal ima neki daljinski slican Irisovom za xiaomi da se kupi na aliexpres ili temu?

За сличан ирисовом немам појма, али знам да ако хоћеш добар и квалитетан даљинац са подржаном гласовном претрагом, онда тражи G10 или G20 са нумеричком тастатуром. Говорим о алиекспресу, за тему чисто сумњам да имају било шта да је добро.
Можеш у претрази тражити и као google g10/g20 remote. Немој да те збуни ако видиш нпр да пише mecool - то је тај даљинац а почео је и mecool да га користи.

tema za daljinske upravljače

Jel mogu da pitam sta ne valjda sa fabrickim pa svi traze alternativne daljince za box? Pitam jer planiram da ga uzmem za stremio.

Meni jedino za eon aplikaciju trebaju brojevi da bih lakše menjao kanale. Ili da napravim listu favorita 🤔. Za sve ostalo je daljinac koji dolazi uz box odlican

Ok, posto mi brojevi ne trebaju verujem da ce biti super. Hvala na odgovoru.

Hoće. Imaš i button mapper pa možeš da premapiras tastere koje ne koristiš, npr umesto Netflixa da ti otvara stremio

Jel mogu da pitam sta ne valjda sa fabrickim pa svi traze alternativne daljince za box? Pitam jer planiram da ga uzmem za stremio.
Осим што је БАШ бучан, генерално му ништа не фали. Наравно, некоме је пожељна нумеричка тастатура.

Imam takav. Lepo radi. Nervira me sto nema ch +-,pa sam mapirao ova dva desna tastera zuto i plavo za to.

Ima i ovaj, za malo više para, ima i ch +-

I just found this on AliExpress:
€9.44 | For Xiaomi Android TV For Xiaomi TV A Pro 43"55"65"75 For Xiaomi TV A 43''50''55''65 New XMRM-ML Smart Voice TV Remote Control

Ima i ovaj, za malo više para, ima i ch +-

I just found this on AliExpress:
€9.44 | For Xiaomi Android TV For Xiaomi TV A Pro 43"55"65"75 For Xiaomi TV A 43''50''55''65 New XMRM-ML Smart Voice TV Remote Control
Ovom sam ja pisao vec.Ja ovaj koristim na Gn2 .Doduse sad je vec drugi.Prvi mi je crko.Povezivanje isto kao i onaj što dolazi sa BoX .Prepozna ga automatski. Svi tasteri rade ,numerički brojeve koristim za Move apk.

За сличан ирисовом немам појма, али знам да ако хоћеш добар и квалитетан даљинац са подржаном гласовном претрагом, онда тражи G10 или G20 са нумеричком тастатуром. Говорим о алиекспресу, за тему чисто сумњам да имају било шта да је добро.
Можеш у претрази тражити и као google g10/g20 remote. Немој да те збуни ако видиш нпр да пише mecool - то је тај даљинац а почео је и mecool да га користи.
Svi ti daljinci, cak i ovaj najskuplji sa backlight tastaturom imaju tako iritantan zvuk klika da je to neverovatno. Kupio sam ih jedno 5 različitih komada i svi bleje u fijoci. 3 su baš za xiaomi a dva su univerzlana i ne vredi.

Nazad
Vrh Dno