Стигао за те паре, визуелно мало као елегантнији али нема 3.5мм спдиф или аналогни излаз.Појавила се трећа генерација у нашим радњама, цена креће од 6399 дин.
Спојио сам ЕОН даљински и лепо ради али....мора алиSad videh da ima na youtube tutorijali o tome.
Jel svaki EON daljinski Bluetooth ?
1. ok .1. Nema veze sa Mi Box-om, probaj na temi Hisense,
2. Ja ne razumem pitanje, zar nisi upario daljinski sa boksom? Evo, sada gledam u Podesavanja / Daljinski, za NOTUS stoji ono - "Povezano je", posle izvesnog vremena se izgubi ali se vrati cim pomerim daljinski.
Mislim da ti nece biti problem da rastumacis slovenacki jezikСпојио сам ЕОН даљински и лепо ради али....мора али
не ради гашење тв преко ЕОН даљинског, Када угасим МИ бокс изгуби се веза коју бокс има за ЕОН даљинским.
два проблема
1. вероватно некако треба да наместим ЕОН даљински да подржава мој хисенсе телевизор па би са даљинским могло да када се пребаци на ТВ мод са горе левим тастером ради гашење
2. Некако снимити упаривање на МИ боксу да се не губи веза након његовог гашења.
Јел зна неко како то ?
Da,daИмаш на алију ми бокс даљинске са тастерима. Вероватно су од њихових тв али се упарују са боксовима.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari