Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

E paaaa da samo javim bili ste svi u pravu 😉😁😂👍 , cim je Mi box dosao u Srbiji i nadiso se Beogradskog cistog vazduha ( ili mozda zakacio se na krsten internet i ruter 😁😉🤣 ) sve ponovo normalno radi i sljaka u svakom slucaju izvinite na gusenju i bespotrebnim pitanjima , a na ovom mom je da kad box vrati u Grcku, da proba da mu i obezbedi i krsten internet

@Salac UE
Evo ti odmah prvi zahtev za test
Proveri da li na njemu radi mobilna verzija eona koju ovde rado koristimo pošto neće da radi na najnovijim verzijama Google TV
Биће проверено. На жалост, морамо сачекати - уређај је на царини још увек. Колико сам пропратио у теми, начекаћу се. За 10 дана је од Кине до Србије стигао, сад је 4 дана на царини :rolleyes:

Moze li neko da mi potvrdi koji lan adapter sigurno radi na mi box-u? Neki sam nabavio sa alija ali ga ne vidi. Moze li ovaj ugreen?

Moze li neko da mi potvrdi koji lan adapter sigurno radi na mi box-u? Neki sam nabavio sa alija ali ga ne vidi. Moze li ovaj ugreen?
Ja imam ovaj Ugreen usb 3.0 lan adapter. Kupio preko joom-a. Kostao me 2000.
IMG_20230706_234359.jpg
Radi ali ponekad izgleda da mi box-u smeta. Kao da ga opterecuje. U pocetku su bili neprimetni trzaji pri gledanju 4k sadrzaja a bilo je i restartovanja samog mi boxa. Ne toliko cesto mozda par puta. Mozda je to do mog mi boxa. Kao da ne moze da izdrzi ovaj lan adapter. Sa adapterom brzine maksimalne. Mi box bez adaptera radi bez ikakvog seckanja i restartovanja. Ako zelis max brzine i ako ti je mi box blizu modema povezivanje samo na 5 Ghz wifi.

Стигао. Иде распакивање, па за следећу недељу и рецензија 😉

IMG-f640cf078d0b9b6c27f22b2fb93b22aa-V.jpg

Нове верзије и даље има само али?

На папиру - да. Питање је да ли имају на стању. Узгред - ко га продаје по 60-70 евра, мора да има добру везу на царини. Колико сам пратио ових пар дана, максимално се царине сви ми боксови.

I madjarska veza je veza na carini :D

Сад ми то кажете :rolleyes: 😂 Морате ме упознати са неким од тих Мађара, како бих могао као човек убудуће да наручујем.

Што се ми бокса друге генерације тиче - задовољан сам како ради. Једини недостатак је да у HBO MAX непокреће долби атмос. У нетфликсу и кодију атмос ради нормално. Одмах по покретању добио је у ажурирање од 700+ МB

Poslednja izmena:
Nisi napisao kolika je bila carina?

Da ne zaboravis..
Избацује да уређај није подржан.
Остаје вам да некако дођете до ЕОН верзије за SMART TV.

Напомена 1 - ради модована верзија ЕОН-а за мобилни телефон.
Напомена 2 - немојте од мене тражити модовану апликацију. Хвала на разумевању.

Напомена 1 - ради модована верзија ЕОН-а за мобилни телефон.
Напомена 2 - немојте од мене тражити модовану апликацију. Хвала на разумевању.
Radi ali onako kao na boxovima sa mobile androidom, tj. uz pomoć air mousa, ili na android tv OS reaguje bar nešto na daljinski?

Reaguje al na slepo ( ne vidi se gde si ) moras da brojis ili predpostavljas gde si otisao 🤣🤣🤣🤣🤣

Nazad
Vrh Dno