Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Koristi ExoPlayer. A taj bug na Eon boxu kad pobrljave sve aplikacije koje koriste ExoPlayer se kod mene počeo dešavati od kad je TiViMate izbacio v4.1 update (ili koja već v4.x je donela onaj tunneled play).
 
Ista stvar kod mene. Probao na shieldu i Fire Stick Max. Identicno ponasanje. Kada se izadje iz aplikacije sa "back dugmetom" pa potvrdom na "Exit" u aplikaciji, pri sljedećem pokretanju aplikacije ne ide video (crn ekran), raspored programa i meniji su prikazani uredno. Jedino rješenje za sada je da se uradi force close aplikacije ili da se iz "recent" menija ukloni. Tada uredno radi pokretanje. Također, ako se izađe iz aplikacije sa "home", pa ode u neku drugu aplikaciju, može se uredno vratiti ponovno u EON (dok je Android u pozadini ne ukloni iz RAM-a).
Da korigujem ovu posljednju rečenicu...kada sam sistem zatvori eon app u pozadini, onda se ponovo uredno pokreće. Dakle samo je problem kada se izađe sa Exit dugmetom koje se pojavi na ekranu..bar kod mene...
 
Primetio na crnom ekranu obavestenje geoblock jer sam na supernovi.
Pre ove verzije toga nije bilo.
Pazi - geoblock - a ja u Srbiji :ROFLMAO:
 
Primetio na crnom ekranu obavestenje geoblock jer sam na supernovi.
Pre ove verzije toga nije bilo.
Pazi - geoblock - a ja u Srbiji :ROFLMAO:
Da SBB ima monopol kao Telekom 90-ih, bio bi 10x gori.
Bukvalno bi proveravali broj clanova domacinstva revnosnije nego komunalne sluzbe i drzava - pa ko ima vise od 2 clana, placa vecu pretplatu jery opterecenje sistema im je vece.... 🤡
 
Jel za box ima app za Supernovu(Move n go) ili neka druga na koju može da se loguje?
 
Da ne davim više sa onim trzajima koje je box pravio na Orion aplikaciji ali posle dovoljno vremena definitivno mogu da potvrdim da je do podešavanja u mom slučaju nema trzaja sa 1080i 50hz. Jedino što mi se dešava da box nekada sam vrati na neko drugo podešavanje valjda što to nije native podešavanje televizora pa se zbuni.
 
Da li da uzmem Mi Box S ili Mi Stick 4K?

Imam vec jedan Mi Box, dobar je, znam da je Mi stick 4K noviji/bolji jedino me 'brine' eventualno grijanje u malom prostoru. Grije se i Mi Box naravno ali je kuciste vece i od aluminijuma.

Imao sam Mi stick obicni nemam dobra iskustva.

Vise naginjem Mi sticku 4K, noviji Android 11, CPU, GPU i jos ponesto u odnosu na Mi Box. Cijena ista.
 
I ja sam se zacudio kad sam procitao... Bio sam ubedjen da je od plastike dok sam ga imao...
 
Jeste izgleda od plastike, nekad na prvu mi se ucini alu, ali neka bas dobra plastika. No nebitno, cini mi se kao Mi stick 4k bolja kupovina od Mi box, noviji hardware + android 11 pa cu vjerovatno njega uzeti.
 
Ima supernova app, sve radi kako treba. Skida se iz prodavnice direktno.

Jel ti se dešava da se box restartuje dok radi Supernova app? Jedino kad koristim ovu aplikaciju, juče 3x za neka 2h otprilike.
 
Desava se meni.
Desava se i na MiBox i na njihovom Move uredjaju identicna situacija. Odjednom se restartuju. Doduse ne tako cesto.
 
Jel ti se dešava da se box restartuje dok radi Supernova app? Jedino kad koristim ovu aplikaciju, juče 3x za neka 2h otprilike.
Meni nije ali keva moja koristi isto box i kod nje sam primetio tu situaciju. Samo nisam povezao da je u pitanju aplikacija nego da je do samog uredjaja neki problem.
 
Meni maltene svaki dan, i uvek kad je Supernova aplikacija pokrenuta, Netflix, HBO max i sve ostalo radi bez ikakvih problema, baš nemam predstavu zbog čega se dešava.
 
Opa, vidi ti Aliexpress. Počeli ponovo da šalju Mi Box S sa besplatnom ili nekom sićom od dostave. :sneaky:(y)
 
Da, jedino mi nije jasno kako ima i za 6000 i za 3 000, na oba piše 4k?
 
Kod nas je 7200 din sa dve god garancije. Ako poručite iz Kine biće 99% 32% pdv + carina, ne znam kako je isplativije...
 
Ja sam jos 2018 uzeo Mibox 3 na AE. Izasao me je 42e. Nisam platio carinu. Stigao je za 14 dana. Inace imate na KP za slicne novce od ovih nasih madjara. Daju i garanciju.
 
Ja iskoristio one bodove u G (za koje do skoro nisam ni znao, slavo kupujem), Mi stick 4K me izasao 50eura. Toliko nije ni na AE. Odlican je Mi stick.

Mi Box S nekad kad sam iz Kine narucivao bio je malo ispod 50e, nema vise te cijene.
 
Ja sam ga pre pandemije platio 55€ i 750din carine. Neki su, čujem, prošli bez ikakve carine. Stiglo za 14 dana, stim da sam čekao dodatnih mesec dana da ga naša draga država ocarini.
 
Nazad
Vrh Dno