AV1 codec.Po cemu je unapredjen? Jedina bitna razlika koju vidim je Dolby Vision koji mislim da Box S ne podrzava.
Nije ali verujem da će uskoro i za globalno. Nadam se da neće box s izgubiti podršku za hbo go isl kad izađe novi. Tek sam ga kupila.Taj je samo za kinesko tržište. Ne znam da je izašla globalna verzija sa normalnim AndroidTV.
Daljinac je sasvim dovoljan za koriscenje u svim aplikacijama. Jedino nije za surfovanje netom preko browsera. Zato surfovanje samo na telefonu i racunaru. Jedino da ti neko preporuci drugi air mouse.uzeo sam i ja mi box s, i za sada doživljavam kulturološki šok sa android tv...znao sam da je upravljanje tasterima smaranje, ali ovo je horor...search naročito...
radi mi air mouse sa tastaturom, ali ne baš u svim aplikacijama kako treba...negde ne radi back, negde nešto drugo, ima li neki sa kojim mogu sve operacije da se izvedu na mi boxu? kako radi bluetooth miš sa mi boxom, ima li to smisla? ubija me u pojam njegov daljinac, ne znam zašto ljudi misle da je ovo mnogo lakše za korišćenje, ovo je živo mučenje...
Za kucanje Xiaomi Remote, Android tv (remote). Za kodi Kore. Sve ove aplikacije mozes instalirati na telefonu i onda je mnogo lakse.srećom u kodiju air mouse radi ok...ma ovo je takav korak nazad, nemam reči...raspale ti 2 slike preko ekrana pa ti šetaj levo desno gore delo ceo dan...a dok nešto upišeš za search prođe godina...mislim, ako je nešto što hoćeš da gledaš odmah tu, onda je ok...ali ako bi malo da pogledaš okolo šta ima, od youtube pa nadalje, horor....
Ali vec imam srpski google play nalog...stavio sam email adresu svog google nalogaPostoji HBO Go aplikacija za Mi Box S. Samo treba da se doda srpski Google nalog u Google Play store i pretragom se nađe aplikacija i instalira. Ništa ne treba da se resetuje, niti menja u podešavanjima samog uređaja.
Ima Srbija kad se podesi pa ažurira box pojavi se Srbija. Mene nervira što na Google keyboard nisam našla srpski jezik da bi mi predlagao reči na srpskom.Citao sam na temi da moguci razlog sto na xiaomi boxu nema hbo go da se skine je izbor zemlje prilikom podesavanja uredjaja. Srbija nije bila medju opcijama pa sam izabrao US.
Koja zemlja treba da se izabere i da li moze to da se samo podesi u podesavanjima ili mora da se ponovo resetuje uredjaj? Lokaciju sam podesio da bira po wifi signalu al nije nista promenilo
Pa… Sve!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari