Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Koliko sam video, SK kanali i ostali u paketu, ne rade tj izlazi ona poruka da nije dostupan na mreži internet provajdera.
 
Uspela sam, hvala svima, sve radi! Ono sto sam rekla za pretragu, to je kad idem na glasovnu pretragu, a cim sam ukucala sta mi treba, pojavilo se sve!
 
Pitanje u vezi SmartTubeNext.

Pošto mi je posle duže vremena ponovo počeo da pušta reklame, ne znam zašto, uglavnom reinstalirao sam ga i onda se pojavio problem sa logovanjem.
Konkretno ne znam kako da se ulogujem, jer mi nudi samo neki kod koji treba da unesem na stranicu "youtube.com/activate".
Ovo se dešava i sa najnovijom stabilnom i sa Beta verzijom aplikacije.
Pitanje je gde i kako izvršiti tu aktivaciju, sa kojim nalogom i slično.

Da li je neko još imao tu situaciju tj. kako je rešiti.

Takođe za one koji znaju, malo je konfuzno u pretragama po netu a interesuje me da li ima razlike između
"SmartTubeNext" i "Smart YouTube TV".
 
Jedna mana koju sam primetila jeste gubitak wifi signala i nekada nemogucnost konekcije. Imam ruter i dva ripitera, s tim da je drugi ripiter na 20 cm od boxa i nekad hoce da se konektuje na njega, a nekad nece na ni jedan. Da li je neko imao ovaj problem i kako ga resiti? Da li postoji mozda neki usb to ethernet adapter, a da radi sa ovim androidom, pa da probam direktno da ukljucim u ripiter?
 
Problem je u jednoj od poslednjih nadogradnji Mibox-a. Mora da se iskljuci pa ukljuci box ponovo da bi se konektovao normalno. Mada mislim da su to ispravili poslednjim updateom. Jesi li skoro dobio nekakvu nadogradnju za box?
 
Mislim da je bio update pri prvom ukljucivanju, nisam vise sigurna. Kako da proverim ili reapdejtujem?
 
Podešavanja/Podešavanje uređaja/Osnovni podaci/Ažuriranje sistema
 
Meni radi perfektno wifi, ali je i dobar ruter.
 
Sad sam pogledala, box je vec bio azuriran, iskljucujem ga iz struje svakako i vidim da i nije bas resenje za wifi, on se raskaci kako mu se cefne. Prvih par dana je super radio, sad samo napise "povezan na mrezu (nema interneta)".
 
Na koju mrezu se konektuje 2.4 ili 5Ghz?
 
Ja na 2.4 jer mi je dalje ruter, super radi. Ranije sam imao problema sa konekcijom, ispostavilo se da je ruter loš bio.
 
Pojma nemam na koju mrezu, ciscov ruter od pre 5-10 god. Danas treba da dodju neki monteri pa cu im reci da mi stave taj cuveni technicolor ruter.
 
Mtstv go mi je radio na box u uz pomoć si ti miša,ali nakon nadogradnje na iristv go aplikacija stalno puca?
Ima li ko sličan problem i rešenje?9
 
Samo da javim da je problem resen kupovinom rutera tp link archer c6 i sada je signal na extenderima za 15-20 mbps jaci i stabilno je sve. A jos mi se i paket kod operatera povecao.
 
Može li neko da mi preporuči air mouse za Mi Box S? Neki koji može da se kupi kod nas.
Hvala
 
Drugari imam problem sa IPTV listama, sve su popucale,gledam preko Tivimate-a. Zapravo liste su ispravne i kad Mi box konektujem preko mobilnog telefona radi sve normalno, a preko Supernovinog interneta ne radi. Da li je to čuveni NAT ili nešto drugo nemam pojma. Nadam se da neko ima rešenje za ovu zbrku. YT, Netflix...rade normalno, HBO me isto izbacio
 
Stiglo ažuriranje, 684 mega
 
Sta donosi ažuriranje?
 
Sredili su da se više ne otkači sa mreže kada je u stand by, sada je odmah zakačem po uključivanju
 
Ako je samo to, ne znam zasto bih azurirao...Ukljucim ga, i dok prebacim na tv-u sa hdmi1 na hdmi2, box je vec na wifi.
 
to sam primetio, pošto je očigledno
 
Kupio pre par dana i veoma zadovoljan kako radi tivimate, za sada samo to i Stremio gledam, sve ok. Jedino i posle inicijalnog update-a koji je odradio kod prvog uklj., dešava se da pri buđenju treba desetak sekundi da se nakaci na 5g wifi. Jel to kod svih i dalje tako?
 
I kod mene ali ja ga ni ne gasim. Nedeljama je upaljen, a koristim ga na svakih 4-5 dana.
 
Kupio pre par dana i veoma zadovoljan kako radi tivimate, za sada samo to i Stremio gledam, sve ok. Jedino i posle inicijalnog update-a koji je odradio kod prvog uklj., dešava se da pri buđenju treba desetak sekundi da se nakaci na 5g wifi. Jel to kod svih i dalje tako?
Bio je još jedan update koji je to rešio, pisao sam negde u ovoj temi o tome
Inače da, svima je tako bilo. ja ga i ne isključujem nikada, i onako smo eon teram na njemu (nordvpn) i po nekada tv Mate
 
@renne
Znam da si pisao, zato i pitam ovo. Kupio sam ga posle čitanja tog tvog posta, što će reći da je update odrađen posle toga. Možda treba još nešto peške da odradim u vezi sa update, da preformulišem prvobitno pitanje?
 
E pa vidiš, to je sad interesantno
Ja sma imao dva update od prvobitnog uključenja, jedno na A9, poslte toga to drugo ok nekih 600mb, proveri ručno da li ima upd
 
Ok, proveriću pa javljam.
Edit: nema, to je taj, pise kernel 4.9.11 od 12.05.
 
Pozdrav,

je li Xiaomi Mi box S kompatibilan sa EON TV aplikacijom? Odnosno ima li licencu tako da je prilagođen njoj te da se može normalno upravljati daljinskim (kao npr za youtube) ?. Da se ne mora mišem ili miš funkcijom na daljinskom. Hvala.

Lp
 
Pozdrav,

je li Xiaomi Mi box S kompatibilan sa EON TV aplikacijom? Odnosno ima li licencu tako da je prilagođen njoj te da se može normalno upravljati daljinskim (kao npr za youtube) ?. Da se ne mora mišem ili miš funkcijom na daljinskom. Hvala.

Lp
Radi eon kao sat
 
Nazad
Vrh Dno