nikako...može da ga ugasi, ali ne može da ga uključi...Da li neko koristi EON daljinski uz Mi Box S i kako pali uredjaj bez originalnog daljinca?
možda misle na eon box?Logicno je da ne pali, cudni su ti odgovori sto kazu da pali.
Iskljuci vpn i nece biti toga.Jel se još nekom promenila naslovna strana Mi Box S-a? samo odjednom pre par dana, sad mi tu stoji sem Home, Discovery i Apps opcija, ali i neke reklame i to još neke francuske recommendations... što nisam imao pre. Tek ispod svega toga idu ikone koje sam pre izvukao na home stranu.
Nije do VPN, ne koristim ga.Iskljuci vpn i nece biti toga.
Imam eon light paket, isto kao i ti imam mogućnost korišćenja 1 eon tv i 3 dodatne naprave... Eon tv je automatski na boxu aktivan, tu 1 mogućnost za eon tv sam iskoristio za mi box, preuzeo aplikaciju za play store i akrivirao kod... Tako da kada odem za Srbiju cu mi box ostaviti dole pa da imaju moji da gledaju, a ja cu koristiti eon box...Hvala sviima na brzim odgovorima 🙏. Definitivno odustajem od ove ideje, koristicu HDMI kao prelazno resenje, dok ne izadje neka bolja opcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari