Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Eon daljinski poseduje BT i IR predajnike

Pali box na dugmiće za menjanje kanala…

meni ne pali, sve sam probao...samo originalni daljinac...

Logicno je da ne pali, cudni su ti odgovori sto kazu da pali.

Hvala na odgovorima. Isprobao sam sve dugmice koji imaju smisla i ne pali ga nijedan, pa reko da nema eventualno neki key combo koji se koristi za to.

Mibox 3 pali na ok dugme upravo provereno. Da li vam je daljinac azuriran na poslednju verziju softvera?

Mi box S na akciji danas i sutra samo 6999 din sa ptt na:

Jel se još nekom promenila naslovna strana Mi Box S-a? samo odjednom pre par dana, sad mi tu stoji sem Home, Discovery i Apps opcija, ali i neke reklame i to još neke francuske recommendations... što nisam imao pre. Tek ispod svega toga idu ikone koje sam pre izvukao na home stranu.

Jel se još nekom promenila naslovna strana Mi Box S-a? samo odjednom pre par dana, sad mi tu stoji sem Home, Discovery i Apps opcija, ali i neke reklame i to još neke francuske recommendations... što nisam imao pre. Tek ispod svega toga idu ikone koje sam pre izvukao na home stranu.
Iskljuci vpn i nece biti toga.

Zdravo ljudi, imam na jednom smart tv-u, EON aplikaciju za smart tv, u paketu koji imam za EON imam pravo samo na jedan smart tv i 3 android uredjaja po izboru. Da li na drugom smart tv-u mogu da resim ovaj problem koristeci MI tv stick ili MI Box s i da se ulogujem na jedan od prsostala 3 naloga za android uredjaje? Ovo pitam jer vidim da MI uredjaji imaju Android TV, pa se bojim da je play store prilagodjen aplikacijama za tv i da ako skinem EON app, da ce se to voditi kao smart tv app, a ne ko klasican android uredjaj.. hvala na odgovorima unapred 🙂

@darkotuning1943, pošto Mi Box S ima Android TV, u Google Play Store-u će ti ponuditi Eon TV aplikaciju za Android TV. A ti si svoju 1 licencu za Eon TV za Android TV već iskoristio... Jedino da skineš Eon TV za mobilne i tablete (apk), ručno instaliraš pa ćeš onda moći koristiš jednu od 3 licence za Eon TV za mobilne i tablete. Jedino računaaj da će ti korisničko iskustvo biti potpuno drugačije, jer Eon TV za mobilne i tablete će biti dosta teže koristiti preko Mi daljinskog - aplikacija je predviđena za korišćenje preko toucha.

Neće mu ni raditi aplikacija za mobilne uredjaje.

Hoće modovana koju je neko postavio ovde u temi, treba je pronaći.
Edit:

Poslednja izmena:
Ok, ali to treba naglasiti isto kao i upotrebu air mousa za tu aplikaciju

Skrnavite box :sick:

Box sluzi da se koristi, slaba vajda od njega ako nesto nece da radi

Pa radi, AndroidTV barem ima maltene sve aplikacije prilagodjene za njega. I pored toga ljudi opet moduju, instaliraju aplikacije za telefone, pa posle kukaju kako nesto ne radi.

Hvala sviima na brzim odgovorima 🙏. Definitivno odustajem od ove ideje, koristicu HDMI kao prelazno resenje, dok ne izadje neka bolja opcija.

Hvala sviima na brzim odgovorima 🙏. Definitivno odustajem od ove ideje, koristicu HDMI kao prelazno resenje, dok ne izadje neka bolja opcija.
Imam eon light paket, isto kao i ti imam mogućnost korišćenja 1 eon tv i 3 dodatne naprave... Eon tv je automatski na boxu aktivan, tu 1 mogućnost za eon tv sam iskoristio za mi box, preuzeo aplikaciju za play store i akrivirao kod... Tako da kada odem za Srbiju cu mi box ostaviti dole pa da imaju moji da gledaju, a ja cu koristiti eon box...

Prilozi

• Screenshot_2022-05-31-07-19-29-554_si.telemach.moj.jpg
    Screenshot_2022-05-31-07-19-29-554_si.telemach.moj.jpg
    55.9 KB · Pregleda: 34
Ja sam upravo probao tu modovanu aplikaciju i neće dalje od select language,da li vama radi ta modovana aplikacija pošto imam isti problem kao i darkotuning1943 jer bih uzeo još jedan box pa da isprobam pre nego što kupim

Moras da instaliray na boxu i na telefonu aplikaciju Android remote i onda funkcionises sa misem preko telefona

Koja je razlika u kvalitetu prikaza slike na EON aplikaciji preko ovog ili bilo kog drugog boxa i direktno preko koaksijalnog kabla.

Meni fluidnije radi na lg tv app nego na mi box, primetno seckanje, a opet bolje na originalnom boxu od mi boxa. Takođe na mi boxu radi bolje od nor tanix i sličnih. Coax nemam da probam jer nemam sbb infrastrukturu.

Hvala na odgovoru.

Zanima me pre svega razlika u kvalitetu slike na kosaksijalnom kablu i eon aplikaciji.

Nazad
Vrh Dno