Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Danas sam kupio mi tv stick 4k.
Uzet je prvenstveno zbog HBO Max-a,EON-a i Youtube-a.
Planirao sam da ubacim chrome u njega,flashscore.

E sad,instaliran HBO MAX. Ulogovan sa mojim profilom...
Sve radi ok sem tona,jednostavno jacina audio tona je bas bas tiha!!!! Moram bukvalno na 100% da pojacam da bi se culo koliko toliko????
Gde gresim sa ovim?
Kad pustim neku pesnu preko youtube-a sve radi lepo,jasno i glasno,ali na hbo je pretiho!!!!

Eon jos nisam pokrenuo,cekam da mi drug da onaj kod.

Kako da istaliram chrome?
Na playstore-u ga nema!
Kao ni flashscore.

nikako, nema ga za android tv

Može da se instaliraju i Chrome i Firefox bez problema:

Ali nema potrebe pored TV Bro:

Nikada nisam razumeo poentu koriscenja brousera na android boxu,narocito na Android tv boxu .

A razumeo si poentu prebacivanja aplikacija iz kompa putem USB-a ili send files to tv?

kad imas browser to ti ne treba.
Browser je vrlo zgodan za razne stvari, a najmanje se misli na surfovanje.
ATV je namerno osakacen za neke stvari.

Dok ja otkucam u brouseru nesto prodje citava vecnost. Sve sto mi treba skinem preko telefona i preko x-plore fm prebacim na box pre nego sto otkucam nesto na boxu. Naravno da ne koristim dodatnu tastaturu jer uzivam u konfornosti daljinskog upravljaca na oba Eon sdmc i Mi box 3 uredjaja. Opet svako koristi ono sto mu treba i radi onako kako mu odgovara. Meni savrseno otgovara minimalizam Android tv uredjaja za Eon,kodi,Tivimate,smart YT, Hbo max..

Jel moze predlog za neki player za iptv linije?
Dobio sam par tih linija koje koristim na PC kroz sfvip player pa me zanima da li ima nesto slicno za stick 4k?
Titlovi nepotrebni,samo da moze nekad neka utakmice u 4k da se pusti vikendom.

Imaš sve detaljno u ovoj temi:

Ukratko instaliraju TiviMate i kupi ako ti besplatna verzija nije dovoljna:

ima još nekih koji su ok:

Dok ja otkucam u brouseru nesto prodje citava vecnost. Sve sto mi treba skinem preko telefona i preko x-plore fm prebacim na box pre nego sto otkucam nesto na boxu. Naravno da ne koristim dodatnu tastaturu jer uzivam u konfornosti daljinskog upravljaca na oba Eon sdmc i Mi box 3 uredjaja. Opet svako koristi ono sto mu treba i radi onako kako mu odgovara. Meni savrseno otgovara minimalizam Android tv uredjaja za Eon,kodi,Tivimate,smart YT, Hbo max..
"Naravno da ne koristim dodatnu tastaturu...". Ja imam kompaktnu Rapoo BT/Wifi tastaturu i miša i koristim ih na svemu kad zatreba (iPad, telefon, TV) jer čuva do pet uparenja i prebacuje se na dugme. Meni je daljinski suprotno od "konfora".

"Naravno da ne koristim dodatnu tastaturu...". Ja imam kompaktnu Rapoo BT/Wifi tastaturu i miša i koristim ih na svemu kad zatreba (iPad, telefon, TV) jer čuva do pet uparenja i prebacuje se na dugme. Meni je daljinski suprotno od "konfora".
Razumem ja tebe.
Meni su za ono sto koristim dovoljni tasteri gore-dole,levo-desno i OK. Ako mi bas zatreba da u Kodi-otkucam nesto radim to preko Kore aplikacije. Morate i da razumete i nas lenje kojima je dovoljan samo jedan daljinac :).

Pitanje za vas koji koristite SmartTube, jel kada se završi neki klip automatski vam kreće naredni sa liste, ili vam samo stane? Meni je radilo normalno, išao klip za klipom, stavljeno mi je u opcijama da se ne ponavlja video nego da ide na sledeći, ali na kraju svakog videa mi od pre neki dan samo stoji zaustavljen klip koji sam gledao i to je to, neće da pušta dalje.
Nisam ništa menjao u podešavanju, jedino ako sam ispritiskao slučajno :p

Mene je to nerviralo zato što je uključeno po defaultu. Isključio sam i sada mi je ok.
Probaj da izmenjaš tu u plejeru kada pustiš video, ima nekoliko opcija.

Proradilo sinoć pošto sam uradio update aplikacije. Neki bug verovatno, uglavnom sad šljaka kako treba ;)

Pozdrav svima. Danas sam se malo ograo s Google Asistentom, pozovem vremensku prognozu, i dobijem temperaturu u farenhajtima. Ubih se tražeći kako da prebacim u celzijuse, još uvek nisam našao :ROFLMAO: Može pomoć?

Koji si region stavio?

Google assistent radi bas uzasno na mi box-u, a i mikrofon na daljinskom je jednostavno los.

Sa drugim daljinskim mnogo bolje radi mikrofon, mada i dalje je na mi boxu assistent slabo upotrebljiv.

najvecu upotrebnu vrednost assistent ima da komandu izdas telefonu jer on mnogo bolje reaguje i da je izvrsi na mi boxu

tada najvise vidis da vredi to sto je to google certified uredjaj.

Podesavanja,podesavanja uredjaja,google pomocnik-jedinica za temperaturu celzius

jel se beše mogu na ovaj box instalirati sve klasične aplikacije kao što može na onim sa aliexpresa pošto ima android tv

Sa Google Play prodavnice mogu samo aplikacije prilagođene za Android TV.
Sa USB-a mogu iz apk fajla i ostale aplikacije.

znači može sve, i piratske i sve bez ograničenja

dobro, to znam
ma nešto sam se razmišljao da li da ga uzmem pošto je bio na onoj akciji happy hour ali sam odustao
em imam kineza koji radi a em je ovo već par godina stari box, kontam da će uskoro nešto novo da izbace

Box je dobar, bolji od nedefinisanih boxova sa Aliexpressa, ali tek kad sam mu dodao ethernet port na usb za mrežu, onda je proradio kako treba. Kada je radio preko wifi-ja sa Xiaomi ruterom, dešavalo se da samo izađe u sred filma iz Stremio-a. To se više ne dešava.

pa valjda će uskoro novi još bolji pošto je ovaj i prilično star, mislim da ima jedno 5 godina otkad je izašao

Da li neko koristi EON daljinski uz Mi Box S i kako pali uredjaj bez originalnog daljinca?

Taster OK na Eon daljincu pali Mibox 3. A mozes da probas i strelice na daljincu.

Ne znam jel taj eon daljinski BT?

Pošto mi box s nema ir prijemnik i baš sam pisao o tome na prethodnoj strani, nema načina da se uključi jedino nisam probao BT daljince oni bi u teoriji trebalo da mogu da ga uključe.
RF daljinci takodje ne mogu da ga uključe.

Vrh Dno