Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Ja sam to riješio tak da sam isključio wifi te na usb 2.0 spojio ethernet hub sa lanom i za sad radi sve ok. Čak je brzina veća nego na wifi6.

Kakva je situacija sa eon daljinskim? Vodim da je ranije bilo problema sa paljenjem boxa. Uzeo bih ga zato što mi deluje kvalitetnije od iris daljinskog, mada mi iris radi sve kako sam zamislio. (gasim tv na tv dugme, box ne diram), sve ostalo radi kako treba.

Kod mene ne može uključiti box. Sve ostalo radi.

Ne, nažalost. Bar kod mene.

Ima li neko ideju gdje kupiti strujni adapter za Xiaomi mi box s 3rd gen? Negdje lokalno ako je moguće, znam da ima na Aliexpress.

5.2V 2.1A.
Konektor je malo specifican.
Uzmi na aliju, verovatno ce stici pre nego sto nadjes ovde.
Uvoznik bi morao da ima rezervne delove, to je po zakonu, ali sam prilicno siguran da to nije slucaj iako mozes da sibnes mail mi srbija.

Po meni je normalno da ovde čovjek pita gde je najbolje kupiti strujni adapter za xiaomi mi box.
Više će ljudi vidjeti, a možda neko ima od pokvarenog xiaomi boksa.

Jel ima neko informaciju , ažuriranju Xiaomi Gn2 na A14.Bilo je do jednog trenutaka sa VPN na Finsku moglo azurirati

5.2V 2.1A.
Konektor je malo specifican.
Uzmi na aliju, verovatno ce stici pre nego sto nadjes ovde.
Uvoznik bi morao da ima rezervne delove, to je po zakonu, ali sam prilicno siguran da to nije slucaj iako mozes da sibnes mail mi srbija.
Strujne adaptere kupovati kod kineza je igranje sa vatrom (bukvalno).
Na Mi boxu moze da se koristi Sony psp adapter (mogu i oni konverter konektori da se koriste koji od obicnih usb konektora prave psp konektor).

Nazad
Vrh Dno