Zdravo svima. Od nedavno pomno pratim ovu temu, s obzirom da mi treba smart tv box

Potreban mi je isključivo zbog EON-a, i HBO Max app, ništa drugo ne bi instalirao, čačkao, itd.
Vidim da je ovaj Xiaomi dobro rešenje.
Voleo bih da me posavetujete i možda za neki drugi box, za što manje para, a da završava poso za ove potrebe.
Ali, i sam sam tražio i nekako mi se čini da je ovo najsigurnija opcija...
Dolazim do sledeće dileme, dakle jurim 2nd Gen, skoro mi iskliznuo jedan za 4000rsd, nije mi bitno da li je polovan... Ali, manje više na KP se vrte ponude od 5-6k novo, povremeno je nov na ananas ili xiaomi prodavnicama takođe oko 6k, ali to je tu i ne mrda niže cena...
3rd Gen se pojavila na KP, i to za nekih 1000rsd više, dakle, za 60e je 3rd gen nova.
S obzirom na ovu razliku u ceni, da li je ta 3rd Gen stvarno to, da nije neki škart?! Mislim da je prosto nemoguće da uvale neku neprimetnu kopiju... Takođe, pošto je to preko KP, čak iako je novo i otvaram kutiju ja... kolko je sve to sigurno? U smislu, odakle znam, nekih malvera, trackinga, čega već ubačenog, logovanje mojim acc, itd... Izvinjavam se zbog paranoje, ali, šta znam - jednostavno - sumnjivo zbog tog odnosa sa cenama. Jer je realno bolje da daš 1000rsd više i imaš dosta bolji uređaj, za narednih par godina.