Šta je novo?

Xiaomi Mi Band

Traje baterija koliko hoćeš ako ti ne vibrira za svaku poruku na sms, viber, whatsapp, telegram i ostalo, tačan je dosta ne u metar, ali kad hodaš napolju veoma tačan, spavanje takodje.. Kul igračka koja dosadi, kao i meni zato i prodajem..

Супер је ствар, поготово за те паре.

Мени није досадила, ево већ годину дана како је користим

Meni je ok zbog kolor dioda, čim nešto stigne, znam šta je i to, za korake i spavanje sam provalio da sve ređe proveravam.. Tako da ide na tezgu...

Hvala, na odgovorima.
Nego, skinuo sam neku app, mi band notify.
Ubacio tu, mail, sms aplikaciju, tapatalk..
E, sada, jel moguce, npr, stigla mi je poruka, osetio sam da vibrira, posle toga sam pogledao narukvicu, ali ne vidim da led indikacija, prikazuje bilo sta.

Pa nisi podesio da trepti više puta, svetlana je jednom kad je zavibrirala.. Ja sam kupio tu App, super je ima podešavanja razna, boju, broj treperenja, vibracija, dužina vibracije i svašta još nešto, super je

Da, ti imaš tu sa samo belim diodama.. To su iz nekog razloga promenili carevi, ja sam prvo kupio ti belu, odmah prodao, i kupio ovu kolor..

E, ***.
To nisam znao.
A, da li moze, i ova bela, da me podseca, tako sto ce da treperi, ne samo kada stigne poruka?
Ne vidim tu opciju

Može sigurno, jedino možda ne može u toj fri verziji. A pro košta dolar, tako da se ne isplati da je ne kupiš..

Neverovatno,obrisao sam mi band aplikaciju,instalirao modovanu.
I sada,pola sata vec pokusavam,ali,ne uspavam da se povezem.
Ko me je terao da bilo sta diram.:wall:

Pa ovaj broji korake, i dok vozim.

Nego, jel ima gde, u Kini, da se pazari, da je provereno, i da je multicolor?

Kako broji?
Meni nije hteo da broji ako su ruke u džepovima a kamoli dok vozim.
To me je najviše i nerviralo, što moram da mlatim rukom da bi on brojao korake.

Broji dok šetaš i držiš ruke u džepu ili nosiš kesu ili bilo šta..

To možda zbog nekih pokreta ruke dok si vozio, meni je znao da nabije korake iako sedim za računarom :)

Pa da, nije on u korak tačan, ali na kraju dana, manje više znaš koliko si prešao..

Ne znam, ali,izasao sam iz vozila, sa 30 koraka vise.
Броји прилично реално и су рукама у џеповима а сада та мања одступања док возиш... Не постоји уређај који целу ову ствар перфектно па ни они који коштају знатно више од ове наруквице.

Jel ne bi treabale, led diode, da svetle, u zavisnosti od zadatog zadatka?
Namestio sam 6000 koraka, sada sam na 5000, ali nista ne pokazuje

Zasvetli na 1/3 predjenog cilja, na 2/3 i uz vibraciju na 100%.

Stigla narukvica, stari model, nije 1S
U cemu je problem sa ovom Mi Fit app, napravio sam nalog, dobio mail, hocu da se ulogujem, kaze invalid e mail???
Neverovatno, nije mi se ovo desilo 2x, a imam jedno 1000 naloga.

Koje jos app rade sa MI Bandom, da ne kopam sad po temi?

Poslednja izmena:
Da odgovorim sam sebi.
Nisam nikako uspevao da se registrujem preko Mi Fit app, pokušavao sve živo, preko VPN i prc.
Tražio po netu i slučajno našao rešenje.
Napravio sam Mi nalog preko kompa, ništa VPN, verify maila i onda sam uspeo da se ulogujem preko app, ne mogu sad da se setim dal je Tunnelbear bio upaljen ili ne.
https://account.xiaomi.com
Čisto ako neko planira da uzima Mi Band da računa da je app od početka bug fest, nije ni čudo ocena na Play 3.4 i more ogorčenih review a.

Poslednja izmena:
Zanimljivo, da mi je merio san, samo do 02:50. Tada sam ustao, vratio se, zaspao oko 04h,mozda, ali vise nista nije merio.

Moze da se edituje vreme sna. Pomeris vreme budjenja i on ce da obracuna ponovo

Kako da nadjem narukvicu, ispala je negde po stanu, gde ne znam. Konektuje se u jednom delu kuce, ali i tu je nekad slab signal.

Vibraciju ne cujem :)
Verovali ili ne nadjoh narukvicu. Tj. njen glavni deo upravo u travi na pola dvorista. Izgubljena pre nove godine, prezivela napolju minus, sneg, led, kisu i jos na 23% baterije...

Hahahahahahahahahahaha, šta ti je kinez[emoji23] [emoji23] [emoji23] sad narukvicu naruči, i eto

Ma imam dve one gumene, cek mi je pre neki dan stiglo i ono cudo za oko vrata, ali mi je neverovatno da parce kineske tehnkke prezivi sve ovo i usput lepo radi i dalje.

Stigao mi novi mi band :) znaci sve je isto samo je ubacena opcija za merenje pulsa, malo je robusnija izrada narukvice cini mi se da bi mogla duze da potraje i led diode su bele.
9d4d0d9c20499536b5e8bf0f6406ee0a.jpg

Nazad
Vrh Dno