Šta je novo?

Xiaomi Mi Band

Требало би да су само диоде разлика али не, показале су се уопште да су лошијег квалитета иако је као чак и батерија мало јача. Пун је нет тога како багују.

Da li je neko imao problema sa povezivanjem Mi Band-a sa Mi Fit aplikacijom na Androidu 6.0? Napunjena je ali nece da je prepozna.

Pa piše u opisu da najnovija 2015 mi band narukvica ima samo belu notifikaciju.. Mislim da ima bele 99,9%
Sad malo bolje pogledah, on prodaje onu noviju verziju stare narukvice sa belim diodama, i ovu novu sa heart rate monitor, I ona ima bele diode.. Ja se ozbiljno razmišljam da li da uopšte menjam kolor zbog meraca pulsa...

Poslednja izmena:
Nzm sto vam je to toliko bitno da ima vise boja. Svakako cu pogledati telefon kad mi zavibrira ako sam u mogucnosti. Ako nisam onda mi nista ne znaci da znam da li je sms poruka ili viber ili nesto trece... A kod zvonjenja svakako vibrira duze pa se odma zna.

Sa bojama bolje određuješ prioritete. Tipa mail mi ima manji prioritet, kad vidim da svetli boja dodeljena mail-u ne moram džabe odmah da vadim telefon.
Stvarno nisu morali da stavljaju bele diode, odvratili su me od kupovine bilo koje naredne mi band.

Accko slazem se sa tvojim stavom o nedostatku boja na xiaomi mi bandu,da li si gledao Zeaplus Band (E06) ima ga na gearbest-u za 15$,kopija xiaomi mi band sa ekranom,ja narucujem naredne nedelje.

Da, viđao sam tu narukvicu po netu, za sada mi Xiaomi uliva više poverenja.

Ako neko želi da kupi mi band original narukvicu sa led diodama u boji, neka se javi na PM..

Kako da nadjem narukvicu, ispala je negde po stanu, gde ne znam. Konektuje se u jednom delu kuce, ali i tu je nekad slab signal.

Vibraciju ne cujem :)

Imaš u aplikaciji valjda ono find my band, pa pritiskaj i osluskuj gde vibrira [emoji3] [emoji3]

Rekoh, ne cujem vibraciju, potrosih 30% baterije na to :)

A nisam video ovaj deo za vibraciju [emoji3] e onda stvarno ne znam, moraćeš da budeš detektiv [emoji2] ili kupi moju[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Da ne postoji neka app koja pokazuje jačinu signala?

Probao par, ali lose rade, tj. Ne pokazuju realnu sliku i imaju dosta kasnjenja, neke vide, neke ne vide signal, sa kompa je uopste na vidim, prevrnuh celu kucu, nema je nigde, a konektuje se telefon na nju u jednom delu kuce.

Nikako ne mogu da napravim account. Non stop dobijam gresku. Da li je neko imao ovakav problem?

Budi uporan, i probaj preko kompa, ako već ne, onda skini neki vpn pa biraj usa i proći će..

Уобичајена ствар. Пробај у различита доба дана.

edit:
Uspeo sam,da napravim nalog,preko kompa je proslo.
Ali,nikako nece da se upari sa telefonom.

Ne odustaj i to će proći :)

Pa tako to ide dok ne proradi posle fercera bez greske :)
Cekam vec 2 meseca ovu novu narukvicu, jel ima neko? Ista app se koristi ili?

Poslednja izmena:
Uspeo, tek kada sam ga stavio na punjac.
Inace, vredi li ovo cudo?
Kupio sam ga na slepo, ne znam ni sta sve moze

Vrh Dno