Šta je novo?

Xiaomi Mi Band 8

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
755
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Дошло је време за нови Band 8.
Ја сам користио првих 6 модела, још их имам кући, али сам прешао на Watch S1.

osmi put ista narukvica...
jedva cekam da je kupim :rolleyes:

Углавном је иста.
Банд 1 је био без дисплеја. Тад није било много наруквица на тржишту.
Сваком следећом су по мало повећавали величину екрана.

18.04.2023 би требало да буде званично представљен.

Jel ima negde da se pazari?

Imam ja sa alija cn verziju, radi dobro, ima nfc al sa alipay i wexin, cekam da izadje global da prebacim regiju jer na temama ima par mjesta da je nesto na kineskom al sve ostalo je na engleskom i radi dobro.
Nije losa stvar sta znam, koristim za trening al brzo se navikoh u voznji da bacim pogled na poruku npr haha

Jel može da se flešuje global rom na tu kinesku verziju? Mada globalna verzija neće imati nfc, tako da verovatno ne može.

pa nije to telefon da ti treba global rom, a to i obicno ne radi sve kako treba.

Problem kod kineske verzije je sto ne podrzava ono sto nama treba, recimo google pay

Globalna neće ni imati NFC, tako da džabe ti google pay.

Teoretski,kad se kupi CH verzija,koja ima eng i ch jezik,nece raditi kako treba sinhonizacija sa vremenom jer nema time zona za evropu,kao sto nece sinhronizovati emailove kako treba..Medjutim,cim izadje globalna verzija,kad bude predstavljanje u evropi ovog band 8,kroz prvi update koji dobije,on ce se podesiti na globalnu verziju..Citao sam prosle godine da je Band 7 CH verzija tako dobila update kad je globalno pustena prodaja u evropi i kad je stigla zakrpa za firmware..Mislim da bi tako trebalo da se dogodi i u ovom slucaju sa band 8 CH.Trebalo bi ovih dana da bude predstavljanje u evropi ove narukvice..Ja je cekam kod operatera..

Meni je sinhronizovano sve tako da sa te strane nema problema. Mailovi stizu a i vrijeme je tačno.

Rekli su kraj juna, ali ga jos uvek nema. Ja sam planirao da menjam 7 za 8, ali ipak cu uzeti sat.

Ako predjem definitivno na android onda novi galaxy 6 classic ili kako ce vec da se zove. A ako ne, videcemo sta ce apple da izbaci.

Jel ovo i dalje nema global NFC verzije?
Ili je ja ne nalazim na Aliexpress

Ima li neka narukvica NFC, da je koristan za naše uslove? ?Mislim i na druge proizvodjace

Preporučujem da razmotriš pri kupovini Amazfit Band 7. Ja sam nedavno pre mesec dana nakon razmatranja svih mogućih sličnih proizvoda odabrao taj i ne kajem se nimalo za sad. Aplikacija na telefonu radi odlično, baterija drži do nedelju dana (ali ja imam bukvalno sve uključuno na njoj uz neke restrikcije i pogašene stvari koje ti nisu neophodne verovatno će gurati značajno duže), ekran odličan i pri jakoj svetlosti, dodatnih opcija stvarno i više nego dovoljno. Što se tiče NFC-a i plaćanja to jedino nema, ali meni lično to nije bilo bitno i ne treba mi na takvom uređaju.

Izašla je Global verzija
Nego čitam da Mi band 8 ne radi sa Zepp Life app nego sa onim smećem od Mi Fitness
Zna li neko jel to 100%?
Nema šanse da ću kupiti ako mora Mi Fitness

Ima link gde može da se pazari?

Pitanje je da li se isplati za ovu cenu. Imao 7 i posle nekog vremena mi je bio neupotrebljiv za trening, jednostavno mi je trebalo nesto bolje.
Kome treba za nesto jednostavnije onda moze da posluzi. Kad se pogleda razlika u odnosu na 7, nema nista da se izdvaja.

Gde imaju da se kupe one kul narukvice?

Vrh Dno