Isto tako i kod mene. Uopste ne mogu da nadjem resenje.Povezao sam sat posle duzeg vremena ponovo ali mi vremensku prognozu uopste ne prikazuje. Odem u podesavanja, ukljucena lokaciju i uopste ne moze da nadje samo stoji "Getting pocation". Je l zna neko u cemu je problem?
Ja sam napravio novi nalog sa drugom email adresom i sada radi bez problema.Isto tako i kod mene. Uopste ne mogu da nadjem resenje.
Ja sam napravio novi nalog sa drugom email adresom i sada radi bez problema.Veliko
Veliko hvala.Ja sam napravio novi nalog sa drugom email adresom i sada radi bez problema.
Da ovo i ja mislim da bih isto uradio. Tj da ce mi biti istoIskreno nista posebno, deluje primamljivije dok ga nemas![]()
Zavisi koju zamensku narukvicu staviš, imaš na aliju da kupiš jako kvalitetne. Ja koristim ove sa čičkom.samo da proverim: max broj alarma je 10, kao što piše ovde https://c.mi.com/thread-3205939-1-0.html?t=1594719149919
nadam se da je narukvica dugotrajna po pitanju čestog (barem 1x dnevno) stavljanja i skidanja sa ruke, pošto mi narukvica treba najviše kao budilnik
Koji je to shop,ne znam za preciznost ali ga ima sa 50% popusta kod sjebebeovaca na shopu da znas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari