Šta je novo?

Xiaomi Mi band 5

Pozdrav od prije pad dana koristim mi band 5, a za trčanje koristim Adidas running (ex runtatstic) I nikako ne mogu da uparim app i narukvicu, htio bih radi otkucaja srca...
 
Šteta
A baš sma se navikao na tu app. Sada ću mi fit da koristim, a ima li još neka koja može da se upari?
 
Imaš još ove 3, prvu nisam probao (mislim da je ista kao mi fit) a drugu i treću jesam i one nude (pored aktivnosti) još drugih mogućnosti sitnih podešavanja sata, okruženja, komandi itd. što Mi Fit nema ali meni su nešto konfuzne pa sam ostao na Mi Fit...
 

Prilozi

  • Screenshot_2021-06-11-16-19-00-400_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2021-06-11-16-19-00-400_com.android.vending.jpg
    74.9 KB · Pregleda: 44
  • IMG_20210611_162019.jpg
    IMG_20210611_162019.jpg
    79.1 KB · Pregleda: 46
  • IMG_20210611_162634.jpg
    IMG_20210611_162634.jpg
    75 KB · Pregleda: 45
Од пре два три дана, наруквица неће да вибрира, нити излази обавештење. Али кад уђем у поруке у наруквици има порука.
 
Danas sam setao beogradskim uzbrdicama i narukvica je pokazala 60 PAI. 😯 Kad istu razdaljinu predjem u ravnom NS-u ne bude vise od 5-6 PAI... Doduse ovako visokom rezultatu je sigurno kumovala i vrucina, srce brze lupa na ovoj vrucini.
 
Tako je, veći napor uzbrdo pa još i vrućina a puls bude u crvenoj zoni i eto boljeg rezultata 😁
 
Povezao sam sat posle duzeg vremena ponovo ali mi vremensku prognozu uopste ne prikazuje. Odem u podesavanja, ukljucena lokaciju i uopste ne moze da nadje samo stoji "Getting pocation". Je l zna neko u cemu je problem?
 
Povezao sam sat posle duzeg vremena ponovo ali mi vremensku prognozu uopste ne prikazuje. Odem u podesavanja, ukljucena lokaciju i uopste ne moze da nadje samo stoji "Getting pocation". Je l zna neko u cemu je problem?
Isto tako i kod mene. Uopste ne mogu da nadjem resenje.
 
Pozdrav, zainteresovan sam da kupim narukvicu, pa me interesuje vi koji ste presli sa mi band 4 na mi band 5, da li ste zadovoljni, prednosti/mane?
4-ka vise nema na mi-srbija, ima samo 5-ica i 6-ica.
Medjutim gledao sam recenzije, i svi kazu da je 6-ica dosta neprecizna sa senzorom za merenje otkucaja, takoreci gora od 4-ke, a da je 5-ica najpreciznija? Ima li istine ako je neko od vas testirao?
Da li je trenutno best-buy mi band 5?
 

a sad je i cena odlicna? ja nisam nikad koristio a sad se razmisljam da kupim...bas citam ovu temu sta ste pisali jer bukvalno sam amater za ovo teski :)
 
ps. iscitah malo temu ovde plus online malo opise..ono sto me zanima da li ima nekog smisla da uzmem uredjaj a da ga samo koristim kad vezbam na sobnom bajsu ili kada setam npr...ili je za to bezveze da se uzima?

nemam zelju da ista drzim na ruci 24/7 :) ni sat nisam nosio vec 30tak godina :)
 
Pa ako ti je to potrebno, onda ima smisla...
Ako nije potrebno, onda nema...to je tvoja stvar i odluka....
Radi lepo za male pare...ako je to ono što te zanima...
 
sad slucajno videh da je na popustu jer sam jurio ovlazivac vazduha njihov... A vec koristim preciscavac vazduha njihov, njihov sobni bicikl i njihov mobilni...polako samo njihove stvai pocinjem da koristim :D

ali posto nisam nikad koristio band i sl - ni sam nisam siguran dal je to dovoljno bitno/korisno za oko pola sata voznje na sobnom bajsu svaki i eto za te setnje recimo(to nije svaki dan) :)

Posto vidim da mnogi koristite 24/7. A to ja ne verujem da bih radio
 
Iskreno ja sam se popalio ali drzalo me je mozda nedelju daja i odustao sam.
 
To se i ja plasim da cu da koristim dok vozim sobni bajs samo :) a da ce mi i tu mozda dosaditi brzo
 
Iskreno nista posebno, deluje primamljivije dok ga nemas :D
 
Toliko su lagane ove fitnes narukvice i takvog su oblika da uopšte ne smeta za non stop nošenje (bar meni) i obavljanje svakodnevnih poslova. Ja sam se brzo navikao i sad je i ne primećujem...
 
Hteo bih da poklonim tetki posto ima tahikardiju pa me zanima koliko je tacan heart rate monitor da je upozori kad dodje do tahikardije i da li moze mi band 5 da se koristi bez phona posto ima neki praistorijski.
 
ne znam za preciznost ali ga ima sa 50% popusta kod sjebebeovaca na shopu da znas
 
Како искључити PAI и константно мерење, батерија ми траје седам дана.
Кад се удаљим од телефона, одем у другу собу, вц.. наруквица константно губи блутут везу и избацује обавештења, кад се приближим телефону и даље се пали и гаси блутут веза сваких пар секунди. Да ли се то може искључити или је до телефона/наруквице.
 
ne znam dal sme ovde ako ne sme nek brise moderacija, naleteo sam juce na shopsteru na tu ponudu
 
Nazad
Vrh Dno