Bag koji me najvise nervira je trajanje baterije !Naravno da možeš,
pa ovde bude 1-2 apdejta mesečno neće ništa faliti ako preskocis neki i onako su tu većinom sitne zakrpe.
Bilo bi dobro da kad pišete o bagovima napišete i koji.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Stavljam ga na punjac uglavnom kada dodje na 15-30%. Cesto praktikujem i da celu noc bude na punjacu,ne znam koliko je to pohvalno... Ali komotno izgura 3 dana sa preko 10h sota. Imam ga skoro 5 meseci.
Управо тако што се тиче пуњења батерије, неки дан сам читао овај чланак на ту тему.@Vlajkovic redovan update, nista novo.
@Apolo Najbolje bateriju drzati izmedju 20 i 80%, visok i nizak napon je ostecuju. Kod mene isto preko 2 dana izdrzi.
2 baga imam od instaliranja A10, u podesavanjima sugestije ne mogu da se uklone i kad god upalim telefon display size se poremeti neke ikonice budu vece. Moram da povecam display size i onda smanjim ponovo da bi bilo kako treba.
Za sugestije ima resenje ovde https://forum.xda-developers.com/mi-a3/how-to/guide-remove-customize-mi-a3-suggestion-t4092703[/URL}
Za mesec dana izlazi novi android oni jos nisu na ovom sve bagove uklonili.
Pogledajte prilog 288178
Pogledajte prilog 288179
Za AOD Settings>Display>Lock screen display>Always on
Instalirao sam tu verziju ali nema sanse da uvucem .xml podesavanja. Kada dva puta kliknem pored okidaca nista se ne desava. Isto je i na verziji 1.2.MGC_7.3.020_Parrot043-v1.apk
Config
mia3-gj.xml
laurel-a10-best.xml
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari