Nisam pronasao nijednu Gcam da snima 4k, samo snap camera.Једно питање за оне који су конвертовали у 6Х:
Да ли вам која верзија гугл камере снима у 4К и који РОМ је у питању?
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Nisam pronasao nijednu Gcam da snima 4k, samo snap camera.Једно питање за оне који су конвертовали у 6Х:
Да ли вам која верзија гугл камере снима у 4К и који РОМ је у питању?
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Isti slučaj i kod mene,rom je havoc.Nisam pronasao nijednu Gcam da snima 4k, samo snap camera.
Mislim da se isplati,ako je dobro očuvan telefon,sad što se tiče ram memorije i sa 4gb radi odlično u tom delu nećeš primetiti neku razliku,jedino ovih 128 gb pošto nema sd ako ti je to bitno i presudno,fon je za uloženo dobijeno sigurno isplativ,ima ponekad nekih sitnih bagova,baterija mu je jedina možda veća mana mada većina puni telefon svaki dan,sa kamerom sam veoma zadovoljan, pogotovo ako staviš gcam dobićeš jako kvalitetne fotografije.Jel se isplati dati za verziji 6/128 gb 175e?
Nije nov u dobrom stanju
Definitivno, juce na suncu nista video nisam na max bright.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
jeste slabije oreo ima veci brightness nego pieCini li vam se da je osvetljenje ekrana malo slabije, nego pre update-a?
Ja sam već pitao ovde,vidim da ima nekih problema sa brikovanjem i slično,slabo mi ide engleski ma xda sam gledaoJe li ko vozio MIUI 10 zadnji pie sa xiaomi.eu? Nisam odavno bio na MIUI pa reko da malo promjenim
Sent from my MI 6X using Tapatalk
Kako se ubacuje hex kernel?Slab MIUI u odnosu na Havoc. Koristio sam ga čitavih sat vremena i vratio se nazad... Mislim full screen gestures rade odlično, ali jednostavno Havoc mi je bolji u svakom smislu. Ako ko bude htio probati, zadnji rom sa xiaomi.eu nece bootati bez Hex kernela...
Gesendet von meinem MI 6X mit Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari