Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Једно питање за оне који су конвертовали у 6Х:
Да ли вам која верзија гугл камере снима у 4К и који РОМ је у питању?

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Nisam pronasao nijednu Gcam da snima 4k, samo snap camera.

Bio je neki custom rom gdje je radio 4k u gcam, ako se dobro sjecam bio je oreo based (8.1), aosp extended ili neki u tom fazonu. Radilo je sva na g cam portu na verziji do Pixel 3 porta kamere, posle toga na novijim verzijama nije radilo. Jos je fora bila sto je u viewfinderu sve izgledalo super, stabilizovano drama, al kad poslije pregledas video (posebno na racunaru) sve je izgledalo shaky i bez EIS-a.
U svakom slucaju Snap Cam HDR 8.7.6 verzija je najbolje rjesenje. Uz HEVC ide bitrate na 48Mbps na 4K30FPS plus EIS. Uz havoc imate MIUI cam, stavite gcam i snap, tako da za sve moguce uslove i varijante imate app koji ce zavrsiti posao, isto vazi i za MIUI 10...

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Jel se isplati dati za verziji 6/128 gb 175e?
Nije nov u dobrom stanju

Jel se isplati dati za verziji 6/128 gb 175e?
Nije nov u dobrom stanju
Mislim da se isplati,ako je dobro očuvan telefon,sad što se tiče ram memorije i sa 4gb radi odlično u tom delu nećeš primetiti neku razliku,jedino ovih 128 gb pošto nema sd ako ti je to bitno i presudno,fon je za uloženo dobijeno sigurno isplativ,ima ponekad nekih sitnih bagova,baterija mu je jedina možda veća mana mada većina puni telefon svaki dan,sa kamerom sam veoma zadovoljan, pogotovo ako staviš gcam dobićeš jako kvalitetne fotografije.

Ne isplati se, za 200e imas nov Mi 8 Lite sa boljom autonomijom, boljim dizajnom i boljom kamerom. Takodje ima i podrsku za SD karticu.

Da je A2 6/128 nov 175e, pa da razmislis, ovako nikako.

Poslednja izmena:
Hvala ljudi :)
Učinilo mi se kao dobra ponuda sa jednog domaćeg sajta.
Hoću da zamenim Leeco cool 1(ne znam ni sam što :D) pa gledam šta bih

Stigao martovski update

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Sot danas 1h 57min, skinut jutros oko 06h sa punjaca, inace izgura oko 4-5h, danas se drasticno srozalo, inace je ekran bio na 100% ceo dan i 4g(koji je i inace upaljen), nisam ocekivao da ce brightness da ga u ovoj mere osakati (inace drzim na 40-50%) [emoji28]

A update martovski je skoro nesto izasao, ko zna sta unakazise pa izbacuju zakrpu..

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Posle prvog martovskog meni je baterija trajala osetno manje. I bio je usporen telefon. Videcu sad kako ce biti.

Ја још немам овај други update. Први сам одрадио.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Ja sam jutros ručno proverio i dobio update.

Taman potvrdio da radi OTA nakon otključavanja bootloader-a u ubacivanja GCam-a. :)

Cini li vam se da je osvetljenje ekrana malo slabije, nego pre update-a?

Definitivno, juce na suncu nista video nisam na max bright.

Zna li neko gde moze sa se kupi Xiaomi u Segedinu? Neka smernica da se nadje radnja?

И мени се на сунцу види слабије. И раније се видело слабије, али сад да је видљивост још мања.
Definitivno, juce na suncu nista video nisam na max bright.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

I ovako je slabo na suncu.... meni izbacuje za apdejt nov 2018.....

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

meni je ovo najnoviji update ali ne zelim da update-ujem
af177ddd1eae7669f89a7de8f1ec6409.jpg

Je li ko vozio MIUI 10 zadnji pie sa xiaomi.eu? Nisam odavno bio na MIUI pa reko da malo promjenim :)

Je li ko vozio MIUI 10 zadnji pie sa xiaomi.eu? Nisam odavno bio na MIUI pa reko da malo promjenim :)

Ja sam već pitao ovde,vidim da ima nekih problema sa brikovanjem i slično,slabo mi ide engleski ma xda sam gledao

Ako nadjem vremena ja cu to veceras probati, kakav brick kakvi bakraci :D
Ako opet bude lag na full screen gestures vracam se na havoc...

Nece za mid range sa srede FSG sigurno, nadao se dugo dok sam bio na RN 5 [emoji1]

FSG na RN5 (xeu rom mada je isto i na official) već par mjeseci radi odlično.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Slab MIUI u odnosu na Havoc. Koristio sam ga čitavih sat vremena i vratio se nazad... Mislim full screen gestures rade odlično, ali jednostavno Havoc mi je bolji u svakom smislu. Ako ko bude htio probati, zadnji rom sa xiaomi.eu nece bootati bez Hex kernela...

Gesendet von meinem MI 6X mit Tapatalk

Super ako su sredili, moracu da probam miui malo da se uverim u to [emoji2]

Slab MIUI u odnosu na Havoc. Koristio sam ga čitavih sat vremena i vratio se nazad... Mislim full screen gestures rade odlično, ali jednostavno Havoc mi je bolji u svakom smislu. Ako ko bude htio probati, zadnji rom sa xiaomi.eu nece bootati bez Hex kernela...

Kako se ubacuje hex kernel?

Flashujes ga kroz twrp nakon sto fleshas rom. Obicni zip...
Imas na xda na temi za konverziju na miui u prvom postu link za zadnji hex kernel, mislim da je verzija 167.

Vrh Dno