Trebalo bi,svi telefoni u VIP-u su simfree.Mi A2 iz Vip-a da li je simfree?
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Jeste, svi su simfree.Mi A2 iz Vip-a da li je simfree?
Јесте. Проверено.Mi A2 iz Vip-a da li je simfree?
Nažalost telefon mogu da uzmem samo preko operatera. P20 je flagship telefon pa opet nema jaču bateriju od A2 (ima 400 Mah više ali mislim da mu to ne znači nešto), rekao sam, kamera mi nije toliko važna a i čitao sam da hvale kameru A2 i da je u tom rangu stvarno dobra što je meni skroz ok. Ukratko moje pitanje je koji telefon bi duže bolje mogao da me služi? Iskreno želeo bih stock Android baš zbog manjka bloatwarea i dužine i brzine ažuriranja. Možda mislim da je Android One bolji za mene iz razloga što trenutno imam P9 Lite i sve je bilo ok prvih 6 meseci a nakon toga su krenuli bagovi i kočenja i loša ažuriranja itd i nalazio sam se u situaciji da jeftiniji telefoni sa slabijim cpu-om i manje rama glatkije rade i manje aplikacija iz memorije izbacuju (tu je emui baš agresivan). Eto, udavih vasIspravite me ako grešim. Hvala
+1O zaboga...ovde se digla hajka na bateriju mi2 kao da ima 300 a ne 3000mAh. Jedan samsung s9 ima 3k mAh bateriju i onaj raspad od exynosa pa ne kukaju ni upola na bateriju kao ovde, a kosta koliko kosta.
Sto rece neko izgleda da je xiaomi mnogo navikao nas sve na 4k + mAh baterije, pa kad stavi od 3k odma propast ziva.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
O zaboga...ovde se digla hajka na bateriju mi2 kao da ima 300 a ne 3000mAh. Jedan samsung s9 ima 3k mAh bateriju i onaj raspad od exynosa pa ne kukaju ni upola na bateriju kao ovde, a kosta koliko kosta.
Sto rece neko izgleda da je xiaomi mnogo navikao nas sve na 4k + mAh baterije, pa kad stavi od 3k odma propast ziva.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Na A1 nije moglo,bio je neki Rom pun bagova.Jedno pitanje, za koje će te sigurno reci da sam lud, ali bih možda probao s vremena na vreme. Da li je moguće flesovati zvanicni miui za mi 6x na A2?
Edit..
Upravo video na mi sajtu da postoji zvanični MIUI V9.6.10.0.ODIMIFE (Android O)
Greška...
Nije MIUI
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Nema to ti je što ti je.Napokon stigao danas, jel ima neki fazon da se obrne redosled nav bara?, navikao sam kao na miui-u.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Probaj sa ovom aplikacijom, mislim da ne mora root, samo da ukucas komandu preko adb.Napokon stigao danas, jel ima neki fazon da se obrne redosled nav bara?, navikao sam kao na miui-u.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Ja ovaj što dolazi uz njega.Koje silikone koristite?
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ako je za mjuzu Black Player EXPreporuka za neki plejer ?
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari