Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

^ Po ovom boljs malko kamera na A2.
A koliko znači SD 845 pri obradi slika.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

^ Po ovome bolja kamera na A2.
A kolko znači SD 845 za bolju obradu fotografija.

Kupio sam danas mi a2 lite, kako mogu promeniti font? I kako da instaliram tu Gcam?

Font jedino ako si rutovan, za gcam mora bootloader da se otključa + root.

Mi A2 iz Vip-a da li je simfree?

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Убише људи као граном....
9b215829ccbcd51e2fc927ed13b5cfac.jpg
1b02160ba54c5fb48f51a1c269458028.jpg

Купујмо домаће!

Nažalost telefon mogu da uzmem samo preko operatera. P20 je flagship telefon pa opet nema jaču bateriju od A2 (ima 400 Mah više ali mislim da mu to ne znači nešto), rekao sam, kamera mi nije toliko važna a i čitao sam da hvale kameru A2 i da je u tom rangu stvarno dobra što je meni skroz ok. Ukratko moje pitanje je koji telefon bi duže bolje mogao da me služi? Iskreno želeo bih stock Android baš zbog manjka bloatwarea i dužine i brzine ažuriranja. Možda mislim da je Android One bolji za mene iz razloga što trenutno imam P9 Lite i sve je bilo ok prvih 6 meseci a nakon toga su krenuli bagovi i kočenja i loša ažuriranja itd i nalazio sam se u situaciji da jeftiniji telefoni sa slabijim cpu-om i manje rama glatkije rade i manje aplikacija iz memorije izbacuju (tu je emui baš agresivan). Eto, udavih vas :( Ispravite me ako grešim. Hvala

Onda bi bilo ok da uzmeš i A2 + nećeš imati veliku mesečnu pretplatu.

Ako ga planiraš na duže staze(2 godine), onda ćeš morati power bank uvek da imaš kraj sebe, jer će sigurno kapacitet baterije značajno opasti nakon godinu dana.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

O zaboga...ovde se digla hajka na bateriju mi2 kao da ima 300 a ne 3000mAh. Jedan samsung s9 ima 3k mAh bateriju i onaj raspad od exynosa pa ne kukaju ni upola na bateriju kao ovde, a kosta koliko kosta.
Sto rece neko izgleda da je xiaomi mnogo navikao nas sve na 4k + mAh baterije, pa kad stavi od 3k odma propast ziva.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

O zaboga...ovde se digla hajka na bateriju mi2 kao da ima 300 a ne 3000mAh. Jedan samsung s9 ima 3k mAh bateriju i onaj raspad od exynosa pa ne kukaju ni upola na bateriju kao ovde, a kosta koliko kosta.
Sto rece neko izgleda da je xiaomi mnogo navikao nas sve na 4k + mAh baterije, pa kad stavi od 3k odma propast ziva.

+1
Preteraše ljudi baš.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

+1 A i to opadanje kapaciteta posle godinu dana izgleda mi kao glupost. Meni na RN4 posle godinu dana ista kao i prvi dan.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Slazem se za bateriju [emoji16]

Inace vec 5 dana cekam da stigne A2 iz Vipa, kad da ga salju ne znam odakle, ali bar se zbog toga dobija 1gb vise mesecno podataka. Vec spreman nillkin, ali nigde nema stakla. Ako neko od forumasa slucajno ima na stanju/rezervi i prodao bi neka se javi u PM..

s poređenjem cene nema tog ko se ne bi trebao složiti i to je sve ok, ali taj isti s9 ima ekran sa 570ppi i hdr10 supportom i opet ima veći endurance rating. tako da ti nije baš to usporedba. a s9 plus ima u istom kučištu kao a2 3500mah bateriju koja traje 13h duže. tako da ne treba ipak mešati kruške i jabuke.

druga stvar, ljudi se opravdano žale... jer ludost je na onoliko kućište i sd660 staviti manju bateriju nego što je imao prethodnik. i onda prodavati naslednika po većoj ceni.

Jedno pitanje, za koje će te sigurno reci da sam lud, ali bih možda probao s vremena na vreme. Da li je moguće flesovati zvanicni miui za mi 6x na A2?

Edit..

Upravo video na mi sajtu da postoji zvanični MIUI  V9.6.10.0.ODIMIFE (Android O)

Greška...
Nije MIUI

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jedno pitanje, za koje će te sigurno reci da sam lud, ali bih možda probao s vremena na vreme. Da li je moguće flesovati zvanicni miui za mi 6x na A2?

Edit..

Upravo video na mi sajtu da postoji zvanični MIUI  V9.6.10.0.ODIMIFE (Android O)

Greška...
Nije MIUI

Na A1 nije moglo,bio je neki Rom pun bagova.
Neverujem da ćr moći i na A2

Napokon stigao danas, jel ima neki fazon da se obrne redosled nav bara?, navikao sam kao na miui-u.

Preporuka za neki plejer ?

Nillkin crveni, po mom mosljenju najlepsi case.

Inace, moze da se zalepi staklo od rn5, zalepih ga za prvu pomoc, ne poklapaju se svi otvori, ali sta je tu je za narednih par dana [emoji16]

Jel si naručivao neko stakla s Alija?

A ove maskice planiram da naučim

KEYSION Case for Xiaomi Note 5 Pro 4 3 Redmi 6 6A S2 Car Magnetic Suction Bracket Finger Ring Soft TPU Back Cover for Mi 8 6 A2
http://s.aliexpress.com/rQvAJ7zQ?fromSns=Copy to clipboard

Xiaomi Mi A2 case silicone cover 5.99" Soft tpu case for Xiaomi Mi A2 coque funda capa on black anti-shock ring etui telefon bag
http://s.aliexpress.com/miyENfY7?fromSns=Copy to Clipboard

Luxury Gradient Tempered Glass Case For Xiaomi MI Mix 2 2s Note 3 6 6x 8 SE 5X A1 Case For Xiaomi Redmi 5 plus Note 5 pro Case
http://s.aliexpress.com/Fb2EvAbm?fromSns=Copy to Clipboard

Xiaomi Mi A2 Case Mi A2 Case Cover Lenuo Luxury Shockproof Silm Silicone Hard Glass Back Cover Case For Xiaomi Mi 6X Mi6X
http://s.aliexpress.com/YZZJjAfU?fromSns=Copy to Clipboard

cover case for xiaomi a2 case mi a2 case Design Armor Shockproof Hybrid Hard stand cover for xiaomi mi a2 lite case
http://s.aliexpress.com/ZzieERBV?fromSns=Copy to Clipboard

Poslednja izmena:
Vidim da mi se promenio background na pozivima, "in call background", belo je, nije zelena transparentna boja. Moze li to da se vrati?

Nova verzija Google phone aplikacije, možeš da se vratiš na staru jedino

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Vrh Dno