Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

ovo je statistika samo dok je bio zakačen na mrežu, bez korištenja 4g interneta ili...?
Pa naravno da je sve vreme korišćen 4g internet,a šta misliš kako pišem na forumu dok kuliram na plaži uz Mitos.
Šaljem postove golubom pismonošom [emoji23][emoji6]
Nadam se da ti nesmeta malo šale.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Pa naravno da je sve vreme korišćen 4g internet,a šta misliš kako pišem na forumu dok kuliram na plaži uz Mitos.
Šaljem postove golubom pismonošom [emoji23][emoji6]
Nadam se da ti nesmeta malo šale.

do mene je, nisam detaljno obratio pažnju na status bar, vidim da nema wifi ikone...

ajde cimat ću te opet kad se vratiš ;), zanima me koliko može izgurati kad nisi svo vreme na mobilnim podacima, nego kad si većinom na wifi.

do mene je, nisam detaljno obratio pažnju na status bar, vidim da nema wifi ikone...

ajde cimat ću te opet kad se vratiš ;), zanima me koliko može izgurati kad nisi svo vreme na mobilnim podacima, nego kad si većinom na wifi.
Imaš već kačio sam ja,nađi taj post da sad ja netražim.
80 % Wifi 20 % 4g ide oko 6,5-7 h SoT

nisi naveo način korištenja, da li su bili uključeni mobilni podaci i koliko ili samo wifi, 3g ili 4g mreža i sl.... ovako ne znajući korištenje, rekao bi ne baš najbolji rezultat za sd625 i 4000mah bateriju.

P.S. ima li a2 lite opciju u postavkama da se softverski isključi notch, kao android one nokie sa notchom?

9 sati je sa 90posto wifi.
6,5 je sa 70posto 4g, gps i jačim korišćenjem doduše bez zahtevnih aplikacija.

nisam tražio opciju za isključivanje notcha.

80% 4g ostalo wifi
Dosta razgovora
eb671c1e12afa785653c40ea7686883b.jpg

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Drustvo, moze li jedan konkretan odgovor. Da li je fotka slikana A2 toliko superiornija u odnosu na RN5 u nekim realnim uslovima i situacijama?

Iz iskustva sa A1 i oreo, kad bi trebalo očekivat pie za A2?

Novembar/decembar.

Lepo je neko ranije napisao, zbog ovakve baterije isplati se kupiti A2 samo ako ćeš ga menjati za najviše godinu dana npr. kada se pojavi A3. Nekada sam i ja menjao redovno ali me je to prošlo, sada sam u varijanti - povoljan tel. koji će lepo raditi bar 4 god. Ne znam takođe ni zašto su krenuli sa preterivanjem dimenzija telefona, ako ovako nastave za par god. standard će biti mobilni sa ekranom od 10 inča.
Ako kupim A2 (a neću) opremiću ga akumulatorom od IMT traktora. :D

Bar 4 godine lepo nece raditi nijedan telefon, takvo je tržište. :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Radice telefon koji nije Huawei/Samsung midrange sa hardverom iz 2015-2016 i sa normalnim softverom, evo HTC 820 iz 2014 sa 2/16 memorijom i SD 617(prilicno slab chipset) radi mnogo bolje od P9 Lite, P10 Lite, Samsung kršware J serije 2016, 2017, samo je baterija oslabila.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Radice telefon koji nije Huawei/Samsung midrange sa hardverom iz 2015-2016 i sa normalnim softverom, evo HTC 820 iz 2014 sa 2/16 memorijom i SD 617(prilicno slab chipset) radi mnogo bolje od P9 Lite, P10 Lite, Samsung kršware J serije 2016, 2017, samo je baterija oslabila.

Meni sasvim lepo radi još uvek Huawei Ascend P7, kupljen juna 2014. godine. Hteo sam da kupim Xiaomi A2 ili A2 lite zbog promene, ne zato što ovaj nije funkcionalan ili koči.

Poslednja izmena:
Xiaomi Mi A2

^
Sve zavisi kome je šta dobro ...
Nekom su samo pozivi i SMS dovoljni ...
I Nokia N95 i dan danas radi perfektno ,u skladu sa mogućnostima ali nemojmo pretjerivati - nije ovo tema za takva poređenja.
Lepo je neko ranije napisao, zbog ovakve baterije isplati se kupiti A2 samo ako ćeš ga menjati za najviše godinu dana npr. kada se pojavi A3.D
Ovo nisam uopšte razumeo , a ne verujem da je iko ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma kakvi pozivi i sms, zar na to novce da trošim, telefon isključivo koristim kao digitron ili da njime udarim muvu ili komarca na stolu i sl. :smash:

Jel neko ovde zapravo uzeo telefon i napisao da mu smeta slaba baterija?

U istim uslovima telefoni sa chipsetom koji nije SD, sa vecom baterijom, imaju isti ili losiji rezultat. Vecinu je razmazio Xiaomi sa 4000mAh baterijama..

Ma kakvi pozivi i sms, zar na to novce da trošim, telefon isključivo koristim kao digitron ili da njime udarim muvu ili komarca na stolu i sl. :smash:

Mani to , neće ti izdržati telefon 4 . godine.
Bilo bi lepo , pošto si se raspisao , da nam objasniš šta fali bateriji od 3000 mAh , i koji ti SOT očekuješ od “prosečnog “ telefona ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel neko ovde zapravo uzeo telefon i napisao da mu smeta slaba baterija?

U istim uslovima telefoni sa chipsetom koji nije SD, sa vecom baterijom, imaju isti ili losiji rezultat. Vecinu je razmazio Xiaomi sa 4000mAh baterijama..

+1
To sam hteo da napišem poodavno.
Izvlači se na A2 kad je hevy use 4.5h SoT a sa wifi i do 6,5h-7h Sot što na S8+ i Iphonima je misaona imenica.
Ljudi baš preteruju sa tom baterijom,razmazio ih Xaomi sa Redmi Note i Max serijom,šta je problem staviti telefon da se puni kad se krene na spavanje.

Nije problem stavljanje na punjač pred spavanje; problem je kad moraš da ga stavljaš u podne na punjenje, pa onda opet u 17h itd ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Meni sasvim lepo radi još uvek Huawei Ascend P7, kupljen juna 2014. godine. Hteo sam da kupim Xiaomi A2 ili A2 lite zbog promene, ne zato što ovaj nije funkcionalan ili koči.
Kod mene se nijedan telefon nikad nije pokvario. Još je živ neki Samsung sa 512mb što ga uzeh u Telenoru pre 100god, alkatel pixi 3 takođe, Huawei Y5 ll sad će 2 godine. Živ je i ZTE blade q iz mts-a koji je kao bio problemaričan i često se kvario. Xiaomi 3s prime će doživeti 2055god koliko vidim. Da ne prodadoh još bi živela i nokia 630, Samsung s3 mini.... Jedino im je zajedničko što su svi bili rutovani i oslobođeni fabričkih aplikacija. E sad ako neko hoće da brćka telefon po baricama ili igra fudbala sa njim, onda ne znam koji bi mogao da potraje.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Nije problem stavljanje na punjač pred spavanje; problem je kad moraš da ga stavljaš u podne na punjenje, pa onda opet u 17h itd ;)

Pa nije ovo S9+ ovo je XAOMI Mi A2 mi naše A2 stavljamo na punjenje samo pred spavanje [emoji16][emoji39][emoji23]

Razumem, al onda nemoj da pišeš kako je 4.5h sot heavy usage u tom slučaju [emoji6]

Ocekujem da mi stigne A2 ovih dana a sada sam na RN 5. Uvece pred spavanje mi spadne uglavnom na oko 40-50% baterije, zao mi da ga punim celu noc [emoji16] Zato cenim da ce mi A2 biti taman. Previse je za mn baterija Note serije..

Inace, da li se poklapaju stakla na A2 i RN 5. Sada je neka nestašica stakala na kp, a treba mi nesto za prvu pomoc dok ne stigne nesto bolje [emoji16]

I mene to zanima. Danas sam uzeo Mi A2 u Vipu ali staklo nikako da nadjem.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Ja sam uzeo Mi A2 od @Kidencete,odmakh mi je doneo i zaštino staklo pa cimajte njega.

Meni Vladimir sa KP rece da svi nabavljaju od istog, tako ga vrv nema niko, ali bice za par dana..

Imam neko staklo od RN 5, lepim kad stigne A2, pa za prvu pomoc posluzice [emoji23]

Xiaomi Mi A2

Pardon, dupli post , omaklo se , molim brisanje -ako je moguće .
Hvala

Poslednja izmena:
Ima li neko lite verziju? Ne mogu naći temu na forumu za lite verziju :)

Nazad
Vrh Dno