@DarkoPhantom Po mom ukusu A2 lite ima smesno debele bezele sa strane. Kao da je u bumper-u. Ako prelazis sa P7 na A2/Lite svakako ces progledati u svakom segmentu.
OT: Toni radio poredjenje.
Nadji moje postove,sve sam lepo pisao,poređenje A2 vs A1.Imaš sve od baterije do kamere.Pošto sam i ja prešao sa A1 na A2.Moze neko da postavi SS, interesuje me trajanje baterije ? Za neki dan uzimam Mi A2 tako da mi je to jako bitno. Teska srca se odvajam od Mi A1, koji me je odlicno sluzio
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Moze neko da postavi SS, interesuje me trajanje baterije ? Za neki dan uzimam Mi A2 tako da mi je to jako bitno. Teska srca se odvajam od Mi A1, koji me je odlicno sluzio
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Računaj 10-ak % lošije od A1.
Kako bi uporedili ovaj telefon sa Huawei P20 lite ili Nova 3i?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Kako izgleda ta opcija?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ceo dan će ti baterija izdržati sigurno.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Evo jedan sad sa plaže [emoji16][emoji6]daj još malo slika statistike baterije.
Na A1 je to zbog supporta, da šalješ direktno njima. Da li je tako i za A2 neznam. Ne treba te to brinuti...otvoriš "settings" i dole na listi se nalaze "mi services". šta je tu i zašto to služi ako je android one platforma?
Tu je i služe radi bolje podrške i otkrivanja bagova ako ih ima.otvoriš "settings" i dole na listi se nalaze "mi services". šta je tu i zašto to služi ako je android one platforma?
Evo jedan sad sa plaže [emoji16][emoji6]
Sve 4g (Grčki Vodofone 4g),GPRS uključen stalno zbog fotografija,ništa WiFi.
Ako mi se neko požali na naš Srpski WiFi,odmah ga pislati u Grčku da vidi kakav je ovde WiFi.
![]()
![]()
Evo 17%hvala... ali ako budeš imao vremena, stavi statistiku pre idućeg punjenja, odnosno zanima me statistika baterije kada spadne na 10-15-20%. to je pravi pokazatelj.
Evo 17%
Sve 4g ovaj raspali Vodofone Grčki,malo malo pa pišti da je izgubio mrežu [emoji23][emoji6]
Znači naš VIP,MTS i Telenor su izmislili mobillne mrežu za ove Grke.
![]()
![]()
A2 lite
6,5 do 9 sati![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari