Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Network cell info
Može koliko znam.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Bilo je bez roota da se vidi band na LTE Discovery.

Nije stvar u tome. Bez roota ne može da se vidi koje bandove aparat može da uhvati. Kako da vidim koji je LTE band kad ga nemam.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Nakon nezadovoljstva 7-8 članova jednog foruma u Srbiji, Xiaomi obustavio i povukao najnoviji operativni sistem za android telefone.
A kako kažu, razmišljaju i o zatvaranju fabrike...

Očigledno je da problem postoji i treba da ga povuku dok ne reše to

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nakon nezadovoljstva 7-8 članova jednog foruma u Srbiji, Xiaomi obustavio i povukao najnoviji operativni sistem za android telefone.
A kako kažu, razmišljaju i o zatvaranju fabrike...

Ostatak industrije u strahu da ce doticnih 7-8 clanova kupiti njihove telefone.
Salim se naravno i pozdravljam diskusiju.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Meni, Network cell info lite
netrazi root i prijazuje band-ove, doduse ja sam na aosp sistemu.

Pozdrav ljudi,da li zna neko kako mogu da podesim da sve notifikacije stizi na Melodiju zvona,a kada me neko poziva da mi je jacina zvona,jer VIBER poruke stizi na melodije kao kada te neko poziva a WhatsUp stize drugačije..jel ima ima za to aplikacija,ili moze u podesavanjima na telefomu ?

U podesavanjima aplikacija (Viber, Whatsapp, Messenger...) imas podesavanje za notifikacije i odaberes da koristi sistemske zvukove, onda ce ti sve biti jednolicno.

U podesavanjima aplikacija (Viber, Whatsapp, Messenger...) imas podesavanje za notifikacije i odaberes da koristi sistemske zvukove, onda ce ti sve biti jednolicno.

Evo sada ću da vidim da li ću umeti da se snadjem [emoji3][emoji3][emoji3]

Da li postoji neki bolji FM radio od ovoga što je došao sa pitom? Zanima me neki s RDS-om i naravno da je offline.

Је л зна неко можда где могу да набавим заштиту за екран а да то није стаклена фолија? Од почетка се кајем што сам скинуо ону фолију што је стигла уз телефон..

Је л зна неко можда где могу да набавим заштиту за екран а да то није стаклена фолија? Од почетка се кајем што сам скинуо ону фолију што је стигла уз телефон..

Imaš na Aliexpress,to sada koroste za Samsung Note8

I mene interesuje zastita za ekran, bio bih zahvalan ako neko podeli link.
Secam se da sam video na aliju samo jedan oglas sa zastitnom folijom ali sad ne mogu da nadjem...Ova stakla su katastrofalna za Mi A1, probao par komada, nijedno mi nije bilo dobro. Srecom sacuvao sam foliju koju sam dobio uz telefon ali vec je dosta pogrebana...

Secam se da sam video na aliju samo jedan oglas sa zastitnom folijom ali sad ne mogu da nadjem...Ova stakla su katastrofalna za Mi A1, probao par komada, nijedno mi nije bilo dobro. Srecom sacuvao sam foliju koju sam dobio uz telefon ali vec je dosta pogrebana...
https://s.click.aliexpress.com/e/bsA57mYs

Ja sam porucio i evo koristim vec tri meseca,i sam je postavio.

Ja sam pazario sa alija ovo staklo i zadovoljan.

CHYI for Xiaomi redmi note 6pro tempered glass protective Real 5D curved film for Xiaomi redmi a1 A2 lite 4x screen protector

https://s.click.aliexpress.com/e/sipXhsk

Imaš sada dve mogućnoati,pogledaj i sam odluči šta misliš da ti je najbolje za telefon.

Питамо за фолије, не за стакла...

Питамо за фолије, не за стакла...

Pogledajte ovo:

http://www.protectionfilms24.com/ar...ngId=en&sf24=8ed5c62dedf4f134b434566d17655a8e

Koristim nekoliko mjeseco na dva A1. Po strukturi nešto novo i nakon korištenja folije i stakla ovo mi je najbolje.
Nije kineska roba i dolazi air mailom u roku 3-4 dana bez troškova.

Što se tiče prelaska na P sve radi ok osim što mi se ne sviđa FM aplikacija koja dolazi uz sami P. Da li netko od vas zna za neku offline FM aplikaciju sa RDS om.

Družio sam se sa Mi A1 nekih 8-9 meseci. Uzeo sam ga od uvoznika, sa 24 meseca garancije. Problem koji sam imao sa fokusiranjem kamere jer rešen zamenom uređaja. Osim toga NI JEDAN najsitniji problem nisam doživeo.

Za 23 godine koliko imam mobilne telefone ovaj telefon mi je dao najviše za ono koliko sam ga platio.

Pre aprejta na Pie imao je nekih 1000 sati aptajma! Bez problema, bez štucanja, bez blokiranja, bez potrebe za restartom. P10 koji sam koristio paralelno je za to vreme par puta "uginuo" zbog baterije.

Ah da, baterija - fantastična.

Kad telefon koristite kao službeni, sa puno poziva preko dana, dosta poruka, vibera, watsapa, emailova i kad vam baterija traje 2-3 dana, možete biti samo zadovoljni.

Svima koji ga i dalje imaju želim da uživaju u svom aparatu. Onima koji bi ga kupilli, toplo ga preporučujem.

Ovo je dokaz da android za male pare može biti sjajan. To se potvrđuje i kroz Poco F1, koji se vodio istom logikom i podigao lestvicu ostalim proizvođačima.

Konačno komentar vredan pažnje (posle dužeg vremena u ovoj temi).
E takav telefon imam i ja :)

Slažem se,i svi znamo da je ovaj telefon za ove pare koliko vredi vise nego odličan telefon

Ako se telefon bez root-a, na kome je ubačen gcam dok je moglo, apdejtuje na Pie, da li gcam može da se koristi i dalje kao pre uz HDR+, ili je potrebno rutovati, i brisati sve.

Gcam radi ali na primerku koji sam koristio postoji problem sa fokusom. Konstantno pokušava da fokusira a tap to focus maši. Da l je kod svih tako, ne znam.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Pogledajte ovo:

http://www.protectionfilms24.com/ar...ngId=en&sf24=8ed5c62dedf4f134b434566d17655a8e

Koristim nekoliko mjeseco na dva A1. Po strukturi nešto novo i nakon korištenja folije i stakla ovo mi je najbolje.
Nije kineska roba i dolazi air mailom u roku 3-4 dana bez troškova.

Što se tiče prelaska na P sve radi ok osim što mi se ne sviđa FM aplikacija koja dolazi uz sami P. Da li netko od vas zna za neku offline FM aplikaciju sa RDS om.
Хвала на одговору, је л можеш можда неку слику да окачиш да видимо како изгледа кад се постави фолија?

Vrh Dno