Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Na 9.0 mi mnogo manje trosi MB na 4G mrezu nego ranije.Meni bi 1GB neta bio nedelju dana sada mi je 500MB nedelju dana,jer meni je net non stop ukljucen.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pogledaj malo bolje, moguće je da ti ni ne hvata 4g mrežu, već sporije standarde, pa zbog toga troši manje saobraćaja.

Sa novim apdejtom su "isključeni" neki opsezi za 4g.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Pogledaj malo bolje, moguće je da ti ni ne hvata 4g mrežu, već sporije standarde, pa zbog toga troši manje saobraćaja.

Sa novim apdejtom su "isključeni" neki opsezi za 4g.

Gore na vrhu mi piše da je uključeno 4G,e sada jel znaš kako da proverim da li je prava mreža 4G ili me ovo laže što piše da ima 4G ?

I ja sam isto primetio sto se neta tice, bas na 4G. Nego rekoh mozda manje surfujem, ali u pravu je covek, manje trosi.

Ko je non stop na net može da primeti,i sada je ovo odlično.Nekada po 300MB bi mi otislo za jedan dan.

Обриши само кеш Гугл апликације и рестартуј, помогло на жениној Нокији 6.1. Иначе и код мене на Мi A1 час нестане, час се појави прогноза.

Mi A1 Tapatalk

znači i na nokiji 6.1 isto? nisam to probao, ali sam vidio da (izgleda) radi uvek kad je google asistent uključen.

Мени је ок претрага на овој позицији, једино што изгледа неприродно јер је спуштена скроз до доње ивице, на телефонима са софтверским дугмићима много лепше.

Mi A1 Tapatalk

delimo isto zapažanje, mnogo mnogo lepše izgleda kod mobitela sa softverskim tasterima. ovako baš nakaradno i neprirodno izgleda. očigledno je bilo vreme da prozvođači batale hardverske tastere.

Izgleda da je update povucen.
Nisam odradio update kad mi je izbacio notifikaciju,a sad kad idem na "Check for updates" ne izbacuje nista.
Na Xda vidim da ima jos ljudi koji nisu odradili update kad je izbacio notifikaciju i sad isto nema update-a.
Mozda poprave problem sa bando-ovima.

Kod nas se koriste band 3 i band 20(800/1800MHz). Nešto ne verujem da su apdejtom 'isključili' 4G band.
Na kraju krajeva, neka proveri neko ko ima root.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pa to se i desilo, nisu problem prijavljivali indijci pa da kazes evo ih opet nesto drame, nego je dosta ljudi iz eu prijavilo problem sa 4g i neki su proveravali i javili da fali b20 i jos neki.

Kod nas se koriste band 3 i band 20(800/1800MHz). Nešto ne verujem da su apdejtom 'isključili' 4G band.
Na kraju krajeva, neka proveri neko ko ima root.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

ne treba ti niko proveravati, pročitaj malo temu i xda, pa se možeš i sam uveriti. nema b20 nakon ažuriranja. a još je prijavljivano da nema ni band 8 i 7.

Update-ovali su i firmware. To znači i da je modem update-ovan, pa me ne čudi da su zeznuli nešto. Sada podržava dual VoLTE.

Resice sigurno nekom zakrpom 4g. Blutut vidim da su konacno sredili nema vise nikakvog kocenja ni zamrzavanja.

Ja nemam nikakve zamerke ,radi odlično. Mislim da nije problem sa band 20 ,taj koristim u mom gradu na 4g i nemam problem.

Ne možeš znati koji kanal pokriva tvoj repetitor.

Kad se krećem, primetio da nisu svi isti. I onda negde nema 4g signala.

Niš - ok
Smederevo - ok
Sela u okolini Smedereva - mol

Meni se čini da je rešen proximity senzor. Tripujem ili....?

Jesu, zeznuli su driver za modem i nema više svih bandova koji se koriste u Evropi. Ja kod kuće nemam 4G jer verovatno moj repetitor koristi B20 kojeg verovatno više nemam aktivnog (nisam proveravao jer neću da rutujem aparat). U drugim delovima grada sam imao (Telenor). Vratio sam na fabričko i ne pomaže (nisam mnogo ni verovao u pomoć resetovanjem, ali čisto da probam i da kažem svima da to ne pomaže). Čekamo fix...

Meni signal kod kuće na jednoj crti posle updatea, a retko ga i nema na momente.

Nisam zadovoljan auto osvetljenjem na piti. Ne reaguje nekad na velike promene ili se desi da smanji u mraku pa onda pojača.

Nisam zadovoljan auto osvetljenjem na piti. Ne reaguje nekad na velike promene ili se desi da smanji u mraku pa onda pojača.

ja sam počeo to da primećujem i neposredno pre samog ažuriranja na pitu. a na piti mi se dešava identično kao i tebi, pogotovo je izražen taj problem u zatvorenim prostorijama, čas pojača na normalno, čas smanji.

uglavnom, doneo sam jednu odluku. naravno, nikad ne reci nikad, ali ovo mi je verovatno zadnji xiaomi "android one" telefon. svaka nadogradnja = problemi.

Ako ti ne odgovara, prestani ovde da mracis i non-stop komentarises. Bolje onda promeni telefon.

Definitivno Charging Rapidly.
A sada gledam i po netu kažu da je to uključeno od 9 Pie
Kaže official update fast charging enable.
Ja Dana's slučajno primetio juče mi bio pun pre update-a kada danas bi brže a i kada sam isključivao kabl učinimi se da je pisalo.

piše "charging rapidly" ali apsolutno se isto puni sa stock punjačem kao i na oreu.

Обриши само кеш Гугл апликације и рестартуј, помогло на жениној Нокији 6.1. Иначе и код мене на Мi A1 час нестане, час се појави прогноза.

Mi A1 Tapatalk

izgleda da ipak nema veze sa google asistentom. od juče mi je uključen i danas je opet nestala temepratura. probao sam tvoj savet sa brisanjem cache-a i restartom i nije pomoglo.

ovaj widget je žešći *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam, jer ne radi kako treba, a ne dozvoljavaju da se ukloni. što je najsmešnije, isti postoji još od nougata, ali tada se mogao ukloniti.

A kako ti mislis da sa regularnim punjacem puni brzo??

A kako ti mislis da sa regularnim punjacem puni brzo??

i rn5 ima omogućen fast charging od prvog dana i isti punjač kao i a1, a razlika u punjenju je samo 25min u korist a1. a rn5 4000mah baterija. očekivao sam makar malo poboljšanje nakon ažuriranja na pie.

Poslednja izmena:
Ne znam koliko treba da se napuni nabolji tel na svetu, rn5, ali ako hoces fc treba ti i adekvatan fc punjac, a ti sto stalno ocekujes neka cuda i spamujes po temi redovno ne znam sto ti to treba i ko te ubedjuje u bajke..

Мени пише брзо се пуни, од 7 % до 100% пунио се око сат и двадесет минута, једино сам га скинуо на два минута са пуњача док сам разговарао. Пуњен пуњачем Нокије 6.1, немам појма његове карактеристике, требало би да је брзи.

Mi A1 Tapatalk

Иначе и мени опет нестала прогноза.

Mi A1 Tapatalk

Koji sve app imaju dark mode.
Kod mene za sada samo messages. Phone i contact nemaju.

Vrh Dno