Gore na vrhu mi piše da je uključeno 4G,e sada jel znaš kako da proverim da li je prava mreža 4G ili me ovo laže što piše da ima 4G ?Pogledaj malo bolje, moguće je da ti ni ne hvata 4g mrežu, već sporije standarde, pa zbog toga troši manje saobraćaja.
Sa novim apdejtom su "isključeni" neki opsezi za 4g.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Обриши само кеш Гугл апликације и рестартуј, помогло на жениној Нокији 6.1. Иначе и код мене на Мi A1 час нестане, час се појави прогноза.
Mi A1 Tapatalk
Мени је ок претрага на овој позицији, једино што изгледа неприродно јер је спуштена скроз до доње ивице, на телефонима са софтверским дугмићима много лепше.
Mi A1 Tapatalk
Kako si to zaključio? Ne mogu se band-ovi izgubiti nikako.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Kod nas se koriste band 3 i band 20(800/1800MHz). Nešto ne verujem da su apdejtom 'isključili' 4G band.
Na kraju krajeva, neka proveri neko ko ima root.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Nisam zadovoljan auto osvetljenjem na piti. Ne reaguje nekad na velike promene ili se desi da smanji u mraku pa onda pojača.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ja nemam nikakve zamerke ,radi odlično. Mislim da nije problem sa band 20 ,taj koristim u mom gradu na 4g i nemam problem.
Definitivno Charging Rapidly.
A sada gledam i po netu kažu da je to uključeno od 9 Pie
Kaže official update fast charging enable.
Ja Dana's slučajno primetio juče mi bio pun pre update-a kada danas bi brže a i kada sam isključivao kabl učinimi se da je pisalo.
Обриши само кеш Гугл апликације и рестартуј, помогло на жениној Нокији 6.1. Иначе и код мене на Мi A1 час нестане, час се појави прогноза.
Mi A1 Tapatalk
A kako ti mislis da sa regularnim punjacem puni brzo??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari