Jel ima neko da mu nije stigao oficialni Pie update? Meni stalno pise da provera azuriranja trenutno nije moguca. Ne znam da li je nesto do fona? Zadnja sigurnosna zakroa mi je od 5 septembra.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Definitivno Charging Rapidly.To bi bilo dobro. Može li još neko da potvrdi?
QC 3.0 punjač koristim od početka.To bi trebao neko da isprati sa fastchargerom i vidi bas vremenski kako puni, bilo je i ranije da je posle nekog update-a izbacivao to obavestenje za brzo punjenje ali je punio normalnom brzinom, ako su stvarno omogućili lepo poboljšanje onda.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ovaj widget na vrhu, valjda At a glance, mi vise ne pokazuje temperaturu. Jel ima neko isti problem?
^ lanucher drugi, vec je pisano iznad u vezi toga.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Обриши само кеш Гугл апликације и рестартуј, помогло на жениној Нокији 6.1. Иначе и код мене на Мi A1 час нестане, час се појави прогноза.supruga koristi moj nekadašnji rn5 radi kamere, ne da ga nazad... da sam hteo da se zezam sa launcherima, ne bi ni razmatrao mi a1, odnosno android one, pored miui, emui, samsung experiance, sense i sl. odličnih launchera.
da barem ovaj widget počne opet prikazivati temeperaturu, pa da makar neke koristi bude od njega.
Pogledaš u specifikacijama, GSM arena npr.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Исто код мене само у МТС. По којекаквим буџацима и вуко*mjau**mjau**mjau**mjau*нама хватао 4г, сада се појави једном дневно.Kako drugačije objasniti da sam imao 4G (Telenor) svugde i odličan signal, a sada, posle nadogradnje na Pie u nekim delovima grada imam, a u nekim ne? I nisam jedini koji se na to žali (pročitaj ranije postove). Ne znam da li bi pomogao fabrički reset... To mi se ne radi![]()
Network cell infoKako drugačije objasniti da sam imao 4G (Telenor) svugde i odličan signal, a sada, posle nadogradnje na Pie u nekim delovima grada imam, a u nekim ne? I nisam jedini koji se na to žali (pročitaj ranije postove). Ne znam da li bi pomogao fabrički reset... To mi se ne radi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari