Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Meni, ali ti kasnis 2 security patch-a, tako da je kod tebe neki drugi problem sigurno... Kod mene je Novembar 1. ali ne stize jos uvek, bice ubrzo valjda.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jel ima neko da mu nije stigao oficialni Pie update? Meni stalno pise da provera azuriranja trenutno nije moguca. Ne znam da li je nesto do fona? Zadnja sigurnosna zakroa mi je od 5 septembra.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Mozda si ubacivao gcam, a nisi zakljucao bootloader. Verovatno je tako nesto, recice ti neko ko se vise razume.

ovdje ima isto ekipe koja, kao i amateri u xiaomiju, ne razume u čemu je problem:

1. nije da nema 4g nikako, nego nakog apdejta NEMA ODREĐENIH 4G BANDOVA koji se koriste u evropi, kao što su band20, band8, band7. eno čoveku gore totalno amaterski odgovor poslali.

2. posle svakog ažuriranja na NOVU verziju androida i sam google preporučuje factory reset uređaja (nevezano za ovaj problem sa 4g bandovima, generalno govorim).

Onda verovatno naši operateri imaju različite repetitore.

Danas u Nišu imam 4g, večeras u okolini Smedereva nemam.

Sutra ili najkasnije za vikend ću verovatno da uradim factory reset pa da vidim da li se stvari menjaju.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Da koriste razlicite bandove operateri, zato pojedini imaju ali ne uvek 4g, u zavisnosti od pokrivenosti gde se nalaze

To bi bilo dobro. Može li još neko da potvrdi?
Definitivno Charging Rapidly.
A sada gledam i po netu kažu da je to uključeno od 9 Pie
Kaže official update fast charging enable.
Ja Dana's slučajno primetio juče mi bio pun pre update-a kada danas bi brže a i kada sam isključivao kabl učinimi se da je pisalo.

To bi trebao neko da isprati sa fastchargerom i vidi bas vremenski kako puni, bilo je i ranije da je posle nekog update-a izbacivao to obavestenje za brzo punjenje ali je punio normalnom brzinom, ako su stvarno omogućili lepo poboljšanje onda.

To bi trebao neko da isprati sa fastchargerom i vidi bas vremenski kako puni, bilo je i ranije da je posle nekog update-a izbacivao to obavestenje za brzo punjenje ali je punio normalnom brzinom, ako su stvarno omogućili lepo poboljšanje onda.

QC 3.0 punjač koristim od početka.

Pa super, aj bas ako te ne bude mrzelo obrati paznju na vreme punjenja neki sledeći put pa javi

Videći kada se uklopili da da ispraznim do kraja pa da izmerimo do 40 i do 70% i koliko će mu trebati da napuni pun.

To bi bilo najbolje pa može sve da se isprati. Ja sam odlučio da ovaj neću još da dižem na P dok se ne razjasne ti problemi oko 4g i ne srede neku funkcionalnu verziju gcam za P, inače bi probao ja sam.

Meni radi gcam a i 4G gde god sam danas bio ovde kod mene ali svuda je bilo 4G I svuda je bio Band 3.

Gcam koliko sam video radi, nije da ne moze da se pokrene ili da crashuje ali fokus je skroz zeznut pa nije bas najupotrebljivija cam onda, a 4g ja sam vip i koliko bi se koristio b20 pa da osetim to ako bi ga izgubio ne znam ali ne bih sad da experimentiisem, u sustini nista mi toliko previse uzbudljivo ne donosi P da bi sad da rizikujem ove 2 stvari koje mi znace, al mi je veoma pozitivna vest ako su to sa punjenjem resili svaka cast onda.

Ovaj widget na vrhu, valjda At a glance, mi vise ne pokazuje temperaturu. Jel ima neko isti problem?

To ti je vise pitanje za aplikaciju, do nje je, ne do fona.

Ovaj widget na vrhu, valjda At a glance, mi vise ne pokazuje temperaturu. Jel ima neko isti problem?

upravo sam to hteo da napišem!

od sinoć mi više ne pokazuje temperaturu (dva dana je uredno pokazivao), pa me zanima može li se makar on ukloniti bez roota ili alternativnog launchera? sad mi je totalno beskoristan, jer ne prikazuje temperaturu.

neverovatno koliko je traljavo urađen ovaj pie, pa nisu se udostojili ni android one wallpapere da stave, i dalje ostali isti wallpaperi sa miui 8 :D

^ lanucher drugi, vec je pisano iznad u vezi toga.

^ lanucher drugi, vec je pisano iznad u vezi toga.

pisano je za google search bar dole u dnu ekrana, nisam znao da se isto odnosi i na ovaj widget gore.

kako je krenulo, oterat će me sa čistog androida ukoliko se nekim novim ažuriranjem to ne promeni, posle toliko godina uzajamne ljubavi.

Prešao sa Pixel launcher-a na Evie launcher po preporuci sa prošle strane i sve fercera :)

supruga koristi moj nekadašnji rn5 radi kamere, ne da ga nazad... da sam hteo da se zezam sa launcherima, ne bi ni razmatrao mi a1, odnosno android one, pored miui, emui, samsung experiance, sense i sl. odličnih launchera.

da barem ovaj widget počne opet prikazivati temeperaturu, pa da makar neke koristi bude od njega.

Poslednja izmena:
supruga koristi moj nekadašnji rn5 radi kamere, ne da ga nazad... da sam hteo da se zezam sa launcherima, ne bi ni razmatrao mi a1, odnosno android one, pored miui, emui, samsung experiance, sense i sl. odličnih launchera.

da barem ovaj widget počne opet prikazivati temeperaturu, pa da makar neke koristi bude od njega.
Обриши само кеш Гугл апликације и рестартуј, помогло на жениној Нокији 6.1. Иначе и код мене на Мi A1 час нестане, час се појави прогноза.

Mi A1 Tapatalk

Мени је ок претрага на овој позицији, једино што изгледа неприродно јер је спуштена скроз до доње ивице, на телефонима са софтверским дугмићима много лепше.

Mi A1 Tapatalk

Može li neko da mi kaže kako da izlistam koje LTE band-ove podržava telefon a da ga ne rutujem?
Hvala.

Pogledaš u specifikacijama, GSM arena npr.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Kako si to zaključio? Ne mogu se band-ovi izgubiti nikako.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Kako drugačije objasniti da sam imao 4G (Telenor) svugde i odličan signal, a sada, posle nadogradnje na Pie u nekim delovima grada imam, a u nekim ne? I nisam jedini koji se na to žali (pročitaj ranije postove). Ne znam da li bi pomogao fabrički reset... To mi se ne radi :(

Kako drugačije objasniti da sam imao 4G (Telenor) svugde i odličan signal, a sada, posle nadogradnje na Pie u nekim delovima grada imam, a u nekim ne? I nisam jedini koji se na to žali (pročitaj ranije postove). Ne znam da li bi pomogao fabrički reset... To mi se ne radi :(
Исто код мене само у МТС. По којекаквим буџацима и вуко*mjau**mjau**mjau**mjau*нама хватао 4г, сада се појави једном дневно.

Mi A1 Tapatalk

Network cell info

Ne radi ni meni 4g na nekim odredjenim lokacijama gde je pre uvek radio. Mora da su ukinuli neke band-ove apdejtom...

Vrh Dno