Možeš li da okačiš wallpaper?Preporuka da instaliras nova launcher, ja sam prezadovoljan![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nije ipak brzoQC 3.0 + kabl 3A 1.5m
Od 14% do 100% 1 sat i 50 minuta
Do 75% 1 sat i 10 minuta
Nešto malo brže ništa impresivno.Nije ipak brzo
Vazno je da sljaka,,,Stigao tel. sa servisa. Zamenjen prednji panel u garanciji, sve ok odrađeno, a sad imam Tainma LCD, ne EBBG sa kojim je fabrički došao.![]()
Nista se ne briše ako se pažljivo odradi
U ova 2 videa je lepo pokazano kako instalirati Gcam.
Prvo je potrebno otključati bootloader (Ovde držiš Volume down taster kao što je napomenuto u videu, u suprotnom se telefon resetuje na fabrička podešavanja i sve se briše!)
https://www.youtube.com/watch?v=HbwVsYQajC0
Nakon toga se odradi root, uključi HAL3 i EIS za Google kameru, instalira Gcam, obriše root i na kraju zaključa bootloader. (prilikom zaključavanja bootloadera takođe držiš Volume down taster kao što je pokazano u videu, u suprotnom se telefon resetuje na fabrička podešavanja, podaci se brišu i moraćeš iz početka sve da radiš!)
https://www.youtube.com/watch?v=Ai5t2cKEw2E
Većina napravi grešku jer ne drži Volume down taster prilikom izvršavanja komandi u fastboot modu.
Posle prvog puta ćeš videti koliko je ustvari lako sve ovo, uopšte ne deluje teško kao što izgleda. Ako ne želiš da rizikuješ, nađi nekog u okolini ko zna da ti odradi, to je 5 minuta posla![]()
.adb devices
Nema ručnih postavki kod Gcam, a dužu ekspoziciju od fabrički određene mislim da nećeš dobiti ni sa jednom app.Jedino sto me sada muci je da ne mogu da nadjem nijedan GCam da ima podesavanja za manuelnu ekspoziciju, jel to GCam nema takva podesavanja? Bez veze mi je sa stock kamerom sto ima max 1/15. Zasada Arnova's v8.3b1 i v8.2 mi odgovaraju. Nisam zakljucao bootloader, dok se izigram taman jso malo...
Probaj sa Camera fv-5Probao sam sa Open Camera, forsirao ga da koristi citanja iz Camera2 API i nazalost, max. sam izvukao 0,1 sekundu, sto je zaista bez veze. Sve mi se cini da cu preci na Mi A2 ili Pocophone F1.
Inace, ovde je pokazan valjda LTE fix za Pie
Probaj sa Camera FV-5Probao sam sa Open Camera, forsirao ga da koristi citanja iz Camera2 API i nazalost, max. sam izvukao 0,1 sekundu, sto je zaista bez veze. Sve mi se cini da cu preci na Mi A2 ili Pocophone F1.
Inace, ovde je pokazan valjda LTE fix za Pie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari