Samo krenes od početka da čitaš i videćeš šta je,ako te baš interesuje.kako ovo dobiti oficijelnim putem?
Gore levo tap na tri lajne i odmah iznad Settings stoji "Turn dark theme on".Gde se nalazi black tema za kontakte. Juče sam apdejtovao i razumeo sam da ima black temu, ali je ne nalazim... Može pomoć?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Bravo, to me i jeste zbunilo. Ja na početnom ekranu imam Phone, a on je bele boje što me nervira. A sad vidim da mi je Contacts black.Ali i zavisi da li mislis u aplikaciji Phone ili contacts. U Contacts ima, u Phone nema jos uvek, ali pisu da ce da krenu da pustaju update za dark mode i za Phone app uskoro, to si verovatno procitao kad si update..
Ne mora biti. Meni isto bilo zeleno, maknuo gcam i ništa. Probao reinstalirati wacap i opet isto. Na kraju factory i sad je ok.Od Gcam kamere
Ja skinuo sa apkmirror v27 verziju Google Phone, pojavio se dark mode ali nema na tri tačkice da se uključi/isključi.Nista, svakim sledecim update-om proveravam tri tackice pa display options, tu kazu da ce biti opcija dark mode-a [emoji846]
A reci mi jesil zadovoljan kamerom ?Koju si instalirao ?Ista stvar i kod mene, obje kamere (stock i Gcam) rade kako treba, samo kad slikam iz WhatsApp aplikacije imam zelenu sliku, prije je sve radilo bez problema....
Kamera na Facebook aplikaciji radi u redu...vjerojatno je WhatsApp zblesio sa nekim updateom
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
Upravu si za ovo,kako sam ovo pročitao stigao je u BANDAGLEŠ,ide polako postepeno regija po regiji.https://www.androguider.com/2018/12/xiaomi-mi-a1-is-receiving-stable.html?m=1 krece i zvanicni Pie izgleda..
Jesam ... Instalirao sam Arnova8G2 još ovo ljeto, 10 min posla, pratio upute sa videa, koristim je samo kad nema dovoljno svjetla, velika je razlika po mraku u odnosu na stock, po danu nije tako velika razlika.A reci mi jesil zadovoljan kamerom ?Koju si instalirao ?
A jel možeš na tu kameru NIGHT i SLOW isto da slikaš,mislim da znaš našta mislim ?Jesam ... Instalirao sam Arnova8G2 još ovo ljeto, 10 min posla, pratio upute sa videa, koristim je samo kad nema dovoljno svjetla, velika je razlika po mraku u odnosu na stock, po danu nije tako velika razlika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari