Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

https://r.tapatalk.com/shareLink?ur...hare_fid=3793&share_type=t&share_pid=78345150

[quote name="MrHarveen" post=78345096]Screenshot(s) please[/QUOTE]<br />
<br />
183600emdia1zbdgbfibgp-png-thumb.jpg
<br />
<br />
1836......

Ja na prvo pomisli zvanično,kada posle vidoh ovo BETA.Ali dan po dan,dan po dan i polako dolazi na Xiomi A1 P9 [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]..
Svi jedva čekamo zadnji sistem od Androida.
E samo neznam da li će ovih dana stići pach za Novembar mesec kao ovih meseci što bi stizao 5 ili 7 u mesecu.Čekamo ovih dana da vidimo,ako bude biće večeras.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Meni je od svega najbolje da su ubacili FM radio aplikaciju.
Sad kad je krenuo pie mozemo da ocekujemo RR rom baziran na novom androidu.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa sada ima od svega po malo kako sam čitao,e sada da li će biti svi zadovoljni neznamo,ali eto od jednom će biti neka velika i ogromna promena.
Ja bih pre volio da nadjem odličnu kameru za Xiomi A1 ono što ima GCAM da može i uveče da se slika i preko dana i onaj SELFI zamućeni nego P9 [emoji23][emoji23] više je potreban i popularniji nego sistem.

A najviše bih volio kada bi se neko setio a ima puno njih na forum koji to znaju da snime na Youtube na srpskom jeziku kako se sve radi polako i koja je najbolja kamera za to,svi bi to jedva čekali,jer puno je nas što bi voleli a li ne smeju i ne umeju da urade.Njima je to deset minuta a nama je to mozda i god ako ne i dok telefon ne promeni.

Ako samo malo obratis paznju i procitas vec u prvom redu sta pise bice ti jasno da nije za tebe..

Pustiće zvaničnu Pitu taman kad se moj Šomi vrati sa servisa, koliko su ovi naši serviseri ažurni. Hahaha! :D

Poslednja izmena:
Bice stabilna verzija verovatno u roku od 2 nedelje.

Gde se nalazi black tema za kontakte. Juče sam apdejtovao i razumeo sam da ima black temu, ali je ne nalazim... Može pomoć?

Gde se nalazi black tema za kontakte. Juče sam apdejtovao i razumeo sam da ima black temu, ali je ne nalazim... Može pomoć?

Gore levo tap na tri lajne i odmah iznad Settings stoji "Turn dark theme on". :)

Poslednja izmena:
Ali i zavisi da li mislis u aplikaciji Phone ili contacts. U Contacts ima, u Phone nema jos uvek, ali pisu da ce da krenu da pustaju update za dark mode i za Phone app uskoro, to si verovatno procitao kad si update..

Ali i zavisi da li mislis u aplikaciji Phone ili contacts. U Contacts ima, u Phone nema jos uvek, ali pisu da ce da krenu da pustaju update za dark mode i za Phone app uskoro, to si verovatno procitao kad si update..

Bravo, to me i jeste zbunilo. Ja na početnom ekranu imam Phone, a on je bele boje što me nervira. A sad vidim da mi je Contacts black.
Hvala za info.

Nista, svakim sledecim update-om proveravam tri tackice pa display options, tu kazu da ce biti opcija dark mode-a [emoji846]

Pa nema više na ništa dark mode,samo još na pozive i to je to.

Ja se nadam da će biti i za keep i za photos

Kada slikam preko wa, slika mi bude zelena, do čega može da bude to?

Gcam imam odavno, a ovo počelo od skoro da mi se pojavljuje

Ista stvar i kod mene, obje kamere (stock i Gcam) rade kako treba, samo kad slikam iz WhatsApp aplikacije imam zelenu sliku, prije je sve radilo bez problema....

Kamera na Facebook aplikaciji radi u redu...vjerojatno je WhatsApp zblesio sa nekim updateom

Poslednja izmena:
Nista, svakim sledecim update-om proveravam tri tackice pa display options, tu kazu da ce biti opcija dark mode-a [emoji846]

Ja skinuo sa apkmirror v27 verziju Google Phone, pojavio se dark mode ali nema na tri tačkice da se uključi/isključi.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Ista stvar i kod mene, obje kamere (stock i Gcam) rade kako treba, samo kad slikam iz WhatsApp aplikacije imam zelenu sliku, prije je sve radilo bez problema....

Kamera na Facebook aplikaciji radi u redu...vjerojatno je WhatsApp zblesio sa nekim updateom

A reci mi jesil zadovoljan kamerom ?Koju si instalirao ?

A reci mi jesil zadovoljan kamerom ?Koju si instalirao ?

Jesam ... Instalirao sam Arnova8G2 još ovo ljeto, 10 min posla, pratio upute sa videa, koristim je samo kad nema dovoljno svjetla, velika je razlika po mraku u odnosu na stock, po danu nije tako velika razlika.

Jesam ... Instalirao sam Arnova8G2 još ovo ljeto, 10 min posla, pratio upute sa videa, koristim je samo kad nema dovoljno svjetla, velika je razlika po mraku u odnosu na stock, po danu nije tako velika razlika.

A jel možeš na tu kameru NIGHT i SLOW isto da slikaš,mislim da znaš našta mislim ?
A reci mi jesil izbrisao sve sa telefona ili nisi kada si je instaliravao ?

Vrh Dno