Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Sve je to po standardu, ko razgovara 24/7 slusalice su zakon :)

Ja kada imam nameru da balavim upalim spikerfon a fala bogu dobar je

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pa možda ako radi predajnik punom snagom što danas skoro nije baš pravilo ...

To I kažem to je pre 15 god bio "problem" kad su predajnici radili na 2W jer je signal bio uvek u naletu. Danas to nije slučaj i sar generalno i nema neki značaj ....ima ako telefoniraš kao hot line. Jel neko merio koliko je sar kod rada ultra zvuka?

bez obzira, glupo je da ovako moderan fon bude na samom vrhu zračenja u zadnjih nekoliko godina.

Било је већ у овој теми о томе приче, испоставило се да је ту негде "са светом" у поређењу са другим познатим телефонима..

https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/4e69458c

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
36755e8d4c4155d70344146c3f9ba057.jpg
2b32ad280bc6031ea366060461cfcca0.jpg
e67c1524233639cf178e922c8064f59c.jpg

Poslednja izmena:
isplati li se menjati r5+ za a1 ili gledati nešto drugo (a2, a2 lite ili nokia 6.1)?

Nemoj, zrače puno.

Da li i vama citac otiska sporije radi i da li vam nekad u opste ne radi, recimo kad su vam znojave ruke, meni posle basketa ili trcanja ne radi nikako?
I da li prilikom viber poziva gubite signal kad ne drzite na spikeru telefon nego ga stavite na uvce? Ove dve stvari sam primetio u poslednje vreme

Ja dok nisam obrisao malo ruke odnosno dok ih malo nisam osusio nisam mogao na moru da otkljucam.

Tada sam koristio pin.

Poslednja izmena:
Pa retko koji baš radi sa vlažnim prstima. nam i da Huawei nije baš rad da radi i kad se isrlprlja senzor

I meni se danas desilo pri paljenju blututa, da se telefon zamrzne potpuno. Pomaze samo restart. Valjda ce avgustovskim apdejtom to da srede, kao i neprestano svetljenje led notifikacije, umesto treperenja. Jel ona Feedback aplikacija necemu sluzi da probam to da prijavim?

Jel moze na pp ,kontakt nekog prodavca sa foruma ili sa drugih sajtova ,uzeo bih mi a1.

Bluetooth držim upaljenim cijelo vrijeme .. Xiaomi amazfit pace je spojen i nema problema, uredno vidim konekciju i nema zamrzavanja.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Gremlin za NS
Samo dobra pozitivna iskustva.

Ja sam kupio kod Gremlina, poslao mi je čovek i sve je bilo u redu

I ja sam uzeo kod njega sestri, i a1 i rn5, ok je. Mislim njegova zena je predala telefone ali je saradnja bila kao dogovorena. I mladen iz ns-a je kul momak.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Da li je neko od vas imao problem da mu se baterija u standby prazni previse i da li je uspeo da ga resi? Proces 7000000.ssusb sprecava telefon da ode u Deep Sleep rezim...Za 8 sati mi svuce preko 20% baterije

Da li je neko od vas imao problem da mu se baterija u standby prazni previse i da li je uspeo da ga resi? Proces 7000000.ssusb sprecava telefon da ode u Deep Sleep rezim...Za 8 sati mi svuce preko 20% baterije
Апдејтуј Гугл асистента, или га дусеблуј/обриши.

Купујмо домаће!

To je na disabled odavno, kao i dosta drugih aplikacija koje ne koristim...Kad ukljucim ''avionski rezim'' problem nestaje i procenat baterije tokom 8 sati opadne za samo 1%. Ovaj problem sam imao od kad sam kupio telefon, mislio sam da mi ruter za internet pravi problem, da je signal mobilne telefonije los, nista od ovoga nije problem, tek sam pre oko nedelju dana resio da detaljno utvrdim sta je i otkrio da taj proces uzrokuje problem...Vidim da nisam jedini i da trenutno nema resenja niti iko zna kako da se ovo resi :/ Ostaje mi samo da palim avionski rezim tokom noci, a preko dana nema druge nego da mi crpe bateriju

Poslednja izmena:
Pre ce biti da tebi neka aplikacija srce bateriju, ako u erplejn modu ne skida.

To je na disabled odavno, kao i dosta drugih aplikacija koje ne koristim...Kad ukljucim ''avionski rezim'' problem nestaje i procenat baterije tokom 8 sati opadne za samo 1%. Ovaj problem sam imao od kad sam kupio telefon, mislio sam da mi ruter za internet pravi problem, da je signal mobilne telefonije los, nista od ovoga nije problem, tek sam pre oko nedelju dana resio da detaljno utvrdim sta je i otkrio da taj proces uzrokuje problem...Vidim da nisam jedini i da trenutno nema resenja niti iko zna kako da se ovo resi :/ Ostaje mi samo da palim avionski rezim tokom noci, a preko dana nema druge nego da mi crpe bateriju
U tom slucaju sta bih ja uradio, backup svih aplikacija sa titanium backup, sms-ova itd. i factory reset pa sve iz pocetka...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Promeni sim karticu...

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Sve sam pokusavao osim ovoga sa sim karticom, poigracu se sa tim jer mi je samo to ostalo da proverim ali nisam nesto optimistican...Isprobavao sam i custom romove, kernele, vracao na Stock (Nougat, Or'o), proveravao sam i brisao aplikacije i tu nema nikakvih problema, problem je i dalje prisutan.

Poslednja izmena:
Sve sam pokusavao osim ovoga sa sim karticom, poigracu se sa tim jer mi je samo to ostalo da proverim ali nisam nesto optimistican...Isprobavao sam i custom romove, kernele, vracao na Stock (Nougat, Or'o), proveravao sam i brisao aplikacije i tu nema nikakvih problema, problem je i dalje prisutan.
Zaista ne znam druže šta te j***. Ja nikad nisam imao, niti imam taj prob.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Probaj veceras radi testa da stavis airplane, a ukljucis wifi...pa javi rezultat ujutru, koliki je bio drain...

Takodje , probaj da ostavis telefon ukljucen sve normalno bez sim kartice tokom noci, pa vidi koliki je drain.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Poslednja izmena:
Vrh Dno