Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Pa prijavis i tražiš keš nazad. moraš uvek da čitaš komentare

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Tako je. Obavezno to uradi. A onda trazi malo skuplji kod bolje kotiranog prodavca. U suprotnom to su bačene pare.

Dobar displej mislim da ne može ispod 25e naravno bez okvira. Znači samo displej. Ima i za 16 ali... Ja uvek pre nego li kupim aparat pogledam za ne daj bože cenu displeja.

Ma kakvi komentari, njima sve dobro, ja ne znam na sta je narod navikao, kakve kriterijume ime. Desavalo se i meni citam hvalospjeve, a ono smece tesko.

Rijetko ko je objektivan inace, samo hvali svoje...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Drugari jel postoji mogucnost da se ukloni ovaj google search sa pocetnog ekrana?

To i mene zanima. Ali bez rutivanja itd. 8.1 mi je...

Само да замените лаунчер....

Јој што волим супу од детлића!

Dakle, na ovom stock to nije moguće.

+1

Jel porucivao neko bumper ili zna gde ima da se uzme? Nisam uspeo da nadjem. Onaj samo okvir sto cuva ivice telefona.
У то је баш ретро, ја то нисам видео годинама.

ne treba ti nikakav tutorijal, skines sa google play neki launcher koji ti odgovara i to je to

Koristim Evie launcher, skida G search sa pocetnog a ima i drugih podesavanja.
Mozes probati i Nova launcher, Apex, Lawnchair... Nova mozda najbolji i kol znam skida G search, za druga dva nisam siguran.

Купиш/набавиш нова лаунчер
Или скинеш lawnchair он је бесплатан, јако је сличан гугловом који сада имаш...

Hvala puno svima na odgovorima. Probam novu, apex, lawnchair i na kraju uzeo da koristim Evie, bas mi se svidja kako izgleda.

Ja stavio sinoc RessurationRemix 8.1 preko stocka, sve radi, ali mi google kontakti nece da se sinhroniziju, jel imao neko problema slicnih? U sync opciji mi ni ne postoji contacts uopste :)
Pisem prvo ovde pre nego sto probam na XDA na RR temi.

Pozdrav, da li neko ima ideju zasto ne moze laptop (win 10) da se poveze na net preko hotspota na A1? Kaze da je connected, ali no internet. Ranije je radilo bez problema, pa ne znam da li ima veze sa poslednjim, julskim updateom. Ima li neko savet sta bi moglo da se pokusa?

(Preko druga dva telefona se povezuje bez problema.)

Probaj da stavis staticku IP adresu i DNS na laptopu, takodje pogledaj u telefonu oko hotspota sta se moze manuelno podesiti. Znam da je gomila ljudi pisala kako ima problem sa hotspot-om, cudi me ako to jos uvek nije sredjeno u potpunosti...

Ja stavio sinoc RessurationRemix 8.1 preko stocka, sve radi, ali mi google kontakti nece da se sinhroniziju, jel imao neko problema slicnih? U sync opciji mi ni ne postoji contacts uopste :)
Pisem prvo ovde pre nego sto probam na XDA na RR temi.

Vjerovatno ti ne valja Gapps.

Probaj da stavis staticku IP adresu i DNS na laptopu, takodje pogledaj u telefonu oko hotspota sta se moze manuelno podesiti. Znam da je gomila ljudi pisala kako ima problem sa hotspot-om, cudi me ako to jos uvek nije sredjeno u potpunosti...
Hvala na savetima, sve sam probao, i jos stosta sto sam video po netu, nazalost bez uspeha. Bas me smorio sad telefon, a kleo sam se u njega, šmrc...

Da li je neko imao problem da mu lanče stok skakuće? Resetovan aparat i počeo da skakuće.

Dva dana nakon sto sam zamenio ekran, verovali ili ne puko je, bez pada.Kod kamere ispod zvucnika postoji velika supljina i na tom mestu je pukao, ulubio se bukvalno...Napisao sam gore koliko sam razocaran u ovaj ekran koji mi je stigao i sad stvarno ne znam sta da radim.Gotovo svi na aliju kad pogledam slike negativnih ocena ili samo komentare imaju isti problem i lice na ovu kopiju koja je meni stigla.Znam, znam gledaju se ocene, e pa svi prodavci imaju 4.7 pa navise ocene, toliko o tome. Da li postoji original ekran ili nesto sto je kvalitetno kao original da kupim ili da bacam ovaj telefon i da zavrsim pricu sa svim telefonima ovog tipa, inace ovo mi je 3. xiaomi telefon, da ne bude posle provog ostavljam.Razumite me pa se nadam konkretnom odgovoru bez filozofija :D

Dva dana nakon sto sam zamenio ekran, verovali ili ne puko je, bez pada.Kod kamere ispod zvucnika postoji velika supljina i na tom mestu je pukao, ulubio se bukvalno...Napisao sam gore koliko sam razocaran u ovaj ekran koji mi je stigao i sad stvarno ne znam sta da radim.Gotovo svi na aliju kad pogledam slike negativnih ocena ili samo komentare imaju isti problem i lice na ovu kopiju koja je meni stigla.Znam, znam gledaju se ocene, e pa svi prodavci imaju 4.7 pa navise ocene, toliko o tome. Da li postoji original ekran ili nesto sto je kvalitetno kao original da kupim ili da bacam ovaj telefon i da zavrsim pricu sa svim telefonima ovog tipa, inace ovo mi je 3. xiaomi telefon, da ne bude posle provog ostavljam.Razumite me pa se nadam konkretnom odgovoru bez filozofija :D

I da prezadovoljan sam radom svih xiamija, ali delovi to me nervira, to je problem, da me neko ne shvati pogresno!

Jesi probao da kontaktiras mi-srbija, oni bi trebalo da imaju original delove, tj da mogu da poruce original? Pisalo se vec u temi o tome PC Centar je valjda ovlasceni uvoznik.

Jesi probao da kontaktiras mi-srbija, oni bi trebalo da imaju original delove, tj da mogu da poruce original? Pisalo se vec u temi o tome PC Centar je valjda ovlasceni uvoznik.

Nisanm evo sad cu ih kontaktirati pa javljam sta kazu ako budete i vi imali isti problem :)

Genarelno displej ne može biti u Kini bez 25 30e da je izgledam. Poučen iskustvom. E sad uvek se uvale neki koji su daleko od tog kvaliteta pa kupusu djubre. Ja sam za Meizu kupovao 3 puta ljudima za zameni i sva 3 puta je bilo ok

Genarelno displej ne može biti u Kini bez 25 30e da je izgledam. Poučen iskustvom. E sad uvek se uvale neki koji su daleko od tog kvaliteta pa kupusu djubre. Ja sam za Meizu kupovao 3 puta ljudima za zameni i sva 3 puta je bilo ok

Ovo sto je meni stiglo ocajna izrada..Navodno 10 dodira podrzava ekran isti original, po njima, a ono dva dodira sa strana viri lepak home dugme nema osvetljenje...

Žao mi je ali kod Kineza se nikada ne zna. U većini slučaja prodješ ok ali eto nekad stativa. Vidim da je oglasima oko 5000din kod nas,a to ti je opet varijanta koju odmah vidiš i kažeš ovo ne valja.

Ja sam polomio ekran par dana nakon što sam ga kupio od tada nosim telefon sa rupom od 0,5cm2 u gornjem desnom uglu i pukotinama po celom ekranu. Već sam se i navikao. Elem, u Nišu niko nema ekran, svi su u varijanti kupi preko Alija i 10€ ugradnja. Zvao sam PC Centar kod njih je 8.500 dinara može čak i slanje kurirskom službom. Rešio sam da ga ne menjam dokle god je upotrebljiv i tako već više od mesec dana nakon toga PC Centar

Ako je u PC Centru isti ekran kakav je u A1, fabrički, onda vredi ta cifra. Ne verujem da je ovakav ekran ispod 30-35e na Ali + zamena, pod uslovom da vam pošalju ovakav ekran. Ovi od 10e si tuga, boje blede i nikakve.

Vrh Dno