Tako treba, i meni je tako nesto. Sledeci pyt cu bas da probam da izmerim, ali ne verujem da treba vise od 2 H, bar ne puno preko toga.Koliko se dugo puni otprilike mi a1? Meni od 5 do 100% treba skoro 2 sata.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Tako treba, i meni je tako nesto. Sledeci pyt cu bas da probam da izmerim, ali ne verujem da treba vise od 2 H, bar ne puno preko toga.Koliko se dugo puni otprilike mi a1? Meni od 5 do 100% treba skoro 2 sata.
Много је то....мени скине 1-3%....на 4Г....
Je l uzimao neko ovaj fon (4/64) u Logic Shopu za 21k? Buni me cena, u svim drugim radnjama je minimalno 28k, a ovo mu dođe oko 180 evra, koliko je i na KP.
Zato sto ne izdaju fiskalni račun i validnu garanciju.Je l uzimao neko ovaj fon (4/64) u Logic Shopu za 21k? Buni me cena, u svim drugim radnjama je minimalno 28k, a ovo mu dođe oko 180 evra, koliko je i na KP.
Je l uzimao neko ovaj fon (4/64) u Logic Shopu za 21k? Buni me cena, u svim drugim radnjama je minimalno 28k, a ovo mu dođe oko 180 evra, koliko je i na KP.
Zato sto ne izdaju fiskalni račun i validnu garanciju.
U LS je garancija 1 god. i nije uvek lako ostvariva.
Bolje kupi od proverenog prodavca sa KP, ako ti je cena presudna.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Аех 5.5, франко кернел...Na kojoj si sada verziji, v7 ili v8? Kuvani ili fabrika?
@Djilkosh_Ns, isto pitanje, koji rom i verzija droida?
Dakle, poenta je da dobijate odmah među prvima novu Android verziju, vendor patricija se nezavisno menja. Android P će se sigurno lakše portovati, bez puno većih vendor/device tree modifikacija. To je prednost Treble Project-a, brži update.Moze li neko da mi pojasni sta je treble?
To mi se vec dopada.Stock nema omogućen Treble. Odnosi se generalno na custom android development.
Dakle, poenta je da dobijate odmah među prvima novu Android verziju, vendor patricija se nezavisno menja. Android P će se sigurno lakše portovati, bez puno većih vendor/device tree modifikacija. To je prednost Treble Project-a, brži update.![]()
Inače, GSI (generic system image) AOSP je Image fajl koji bi trebalo da radi na većini treble uređaja (Galaxy S9, Redmi Note 4, Redmi Note 5, Mate 9, sada i MI A1 itd.) bez vendor modifikacija.
Reci koliko je dobra stvar.Videćemo kada dođe Android P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari