Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Ovo i jeste stock.

@Djilkosh,mislio sam na "ne rutovan" telefon.

Edit: Pisali smo u isto vreme,ok,hvala.

Poslednja izmena:
Kakve veze ima trajanje baterija imao root ili ne?

Pa nema veze to,nego onako pitam dali je rutovan ili ne,da nisi nesto budzio,podesavao dodatno,itd..

Mada sam citao da su pojedinci pisali da se trajanje baterije povecava pri instalaciji nekog odredjenog roma..

https://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=851435&view=findpost&p=68201298

Imaš ovde teme i objašnjenje.

Ništa nisam radio, stock rom, stock kernel.
Možeš li da mi preporučiš neku od ovih tema (a da ih ne isprobavam sve), ako si probao, da Drawer ima tamnu ili crnu p ozadinu i da su slova na otifikacijama crna i da se notifikacije vide...
Instalirao sam i koristim neku AOSDark...OrangeAccent... i super je ali je pozadina notifikacija bela sa nekim svetlim slovima koja se malte-ne ne vide :(

neogeo, ne znam da li radi ovo na Mi A1 pošto ga još nemam pri ruci, ali na mom starom Galaxy S4 sam imao custom ROM sa Substratum aplikacijom preko koje se instaliraju teme za telefon. Koristio sam SwiftBlack i PitchBlack, mislim da bi ti ove teme perfektno odgovarale jer zacrne sistem, aplikacije i + možeš da biraš accent koji želiš.
U principu Substratum bi trebao savršeno uz par adb komandi bez rootovanja da radi kao i dve gore pomenute teme pošto je Stock Android u pitanju...
Inače pratim ovu temu već neko vreme i rešio sam da pazarim Mi A1 tokom sledeće nedelje pa vremenom da podelim utiske ovde, za sad mi sve ukazuje da je telefon odličan i da bi mi odlično odgovarao :)

Telefon je, zaista, odličan.
Probaću SubStratum kada se vratim sa posla :( pa javljam utiske.
Mada, koliko vidim, Andromeda se plaća 2$ da bi sve to radilo iliiii...?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Sad baš videh, mora Andromeda ako želiš teme bez rootovanja telefona, u suprotnom ne mora?!...Nisam znao za ovo

Nađoh nešto "free" pa kada se vratim probam i javim utiske :)

Što bi plaćao i budzio kad je lakše root odraditi, a usput se rešiš reklama? Ja ne znam kako možete da gledate u reklame.

Kad oni misle da nam puste 8.1? Malo je bezveze sto nema apdejta a cist android. Da li ima mozda neki stabilni ROM na 8.1?

Aex preporuka

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja koristim pixel experience rom zadnjih mesec dana i skroz je stabilan, nema ni jedan bag.

Izasao je 8.1 beta stock rom, valjda ce biti ota u maju.

Ako mislis na Insta story, imam ja. Imas gore u uglu gde je onaj smajli kao za stikere i lokaciju, pise bas anketa, cak je pri vrhu.
Meni i dalje nije jasno kako nemam, a pisao sam njihovoj podršci. Ok, znači ovo je problem do korisnika.
ec66d607ae7cad29275de70af71e4535.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Da li je neko rešio problem s instalacijom zadnje zakrpe na A1 na kojima je instalirana GCam aplilacija?

Послато са Mi MIX 2

Mozda misli na ota update...

Skini ovde rom

http://en.miui.com/download-333.html

Flesuj ga preko Mi flash tool uz opciju "Save user data", tako vracas sve na stock(ostaju svi podaci i app) i imas OTA , ali gubis gcam.
Da bi imao opet gcam, probaj onaj tool...a ako nece, onda otkljucaj BL, flesuj patched boot.img za april, instaliraj magisk manager apk, odradi HAL3 liniju u build.prop rucno ili preko magisk-a i uzivaj...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Hvala Kidence!

Ja sam ga juce vratio na fabricka podesavanja(hteo da ga prodam, ako ne resim problem).

Mi flash tool je program za Windows?

Da

Skinuo sam ge i instalirao, ali kad kliknem na refresh, izbaci mi ovo(slika u prilogu). Da li to znaci da telefon nije povezan sa racunarom?

Prilozi

• IMG_20180502_142652_1.jpg
    IMG_20180502_142652_1.jpg
    583.4 KB · Pregleda: 189
Raspakuj taj rom sa winrar , telefon ubaci u fastboot(drzi volume - i power kada je ugasen) i onda idi bi trebalo da ga vidi.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno