Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

@vladof
Ladno nisam video tvoj post koji je iznad mog :) :d hvala za info - baš mi je to trebalo, jer ne instaliram za sebe a treba malo da koristi čovek da provali sitne gluposti koje nerviraju.
A reci mi kako ti se čini RR za ubaciti i ne menjati - sve radi nema bitnih bagova, brži od stock?

@vladof
Ladno nisam video tvoj post koji je iznad mog :) :d hvala za info - baš mi je to trebalo, jer ne instaliram za sebe a treba malo da koristi čovek da provali sitne gluposti koje nerviraju.
A reci mi kako ti se čini RR za ubaciti i ne menjati - sve radi nema bitnih bagova, brži od stock?
Добро ради, баш добро мада ни АЕХ није различит, исти је некако више упеглан УИ подешавања и слично.
Можеш и њега да пробаш, ја стално бирам један од та два...једино се они после неког времена коришћења не успоре и не покваре...
Ево пуњач од С8 шљамсунга

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
7ee2a55b449caf2cfff2b82a36e05b3d.jpg

Poslednja izmena:
Za sve poznate brendove radi lepo, a za VOX tv se poklapa Toshibin remote neki, ispobrkano je sve skoro, ali ono osnovno ima i samo da naucis gde je sta, nisam nasao onaj koji radi lepo na VOX-u kako pise. Za D3 pojma nemam takodje koj se hvata jer nema Cisco...
Inace hvata kroz zamuceno staklo iza zatvorenih vrata, malo ubacujem caleta da crkava TV [emoji16]

Za Vox probaj Beko podesavanja.

Nije Vox nego Fox[emoji3]

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
I Tesla

Добро ради, баш добро мада ни АЕХ није различит, исти је некако више упеглан УИ подешавања и слично.
Можеш и њега да пробаш, ја стално бирам један од та два...једино се они после неког времена коришћења не успоре и не покваре...
Ево пуњач од С8 шљамсунга

7ee2a55b449caf2cfff2b82a36e05b3d.jpg
Ma nema brzo punjenje,šta ti je [emoji23][emoji23][emoji23]

Znam nego pitah za ova dva konkretno. Neznam ni kako treba da se upare

Kazem da sam za VOX provalio da radi Toshiba(imao i toshiba tv pored pa se mesali daljinci) samo ispremestane funkcije, mora da se zapamti gde je sta i ima osnovno sto ti treba.

Je l probao neko/uspeo da instalira GCam bez ruta posle aprilskog update? Bas sad kad sam hteo ne moze [emoji3]

Ma nema brzo punjenje,šta ti je [emoji23][emoji23][emoji23]

?

2A je danas standard. To ne znaci da je qc. Ne razumem sta si hteo da kazes jer ova slika nista ne dokazuje.

Qc podrazumeva da su struja i napon varijabilni.

Nije valjda da ti je home na latinici???
То је моја слабост, телефон и рачунар мора да биде на језику туђина. Једноставно је очајан превод, мојој маленкости која одлично познаје енглиш то изузетно боде оћи.

Знам да нема квикчарџ, мало подлажем масу....ово оно, шала комика.

nešto se priča da Xiaomi interno testira Oreo 8.1 i da će nama korisnicima biti dostupno u maju

Kazem da sam za VOX provalio da radi Toshiba...
Vestel pravi Toshibu (za Evropu, ima licencu) i VOX (za region)

Kako se telefon uparuje sa tv-om?

Imas i jedno i drugo, dva brenda i VOX i FOX.

@xSeptimus Nece Beko iz Mi Remote...

Danas sam drndao nekakav Vox 32" star 2 godine sa MiRemote i radilo je sa Beko podesavanjem. Volume up/down, standby/wake, mute. Dalje nisam isao.

Moguce da je do modela.

Danas sam imao skroz čudan problem... Fotkao sam dosta slika u portret modu... Kad sam hteo kasnije da ih obradim nije hteo da ih učita tj izostri dok neke koje je dozvoljavso obradu nije hteo da sačuva ili da ih pošalje viberom kao da ih nema (quick pic ih nije ni prikazuje) a neke fotke su nestale iako sam ih video neposredno nakon fotkanja???

Drndao sam nešto oko podešavanja vibracije i sada vibrira non stop tokom Viber poziva i ne mogu da se setim šta sam tačno čačnuo. Pomaganje aman ljudi, izludeh [emoji16]

jel jos uvek moze ono u 2 klika bez ruta da se instalira gcam? i koju verziju preporucujete kao najbolju za selfi? drugarici smo porucili tel, treba da stigne ovih dana pa cu morati da joj instaliram to, a ne znam jel jos funkcionise to preko toola a ni koja se pokazala verzija kao najbolja za sefli, jer to je najbitnije jelte :) inace mislim da nije mogla bolje da prodje, za 160e nema nista ni blizu ovom ja mislim, super mu je sad cena

Ja sam odmah izbrisao mi remote . Nema on baš mnogo marki kao neke druge aplikacije. Instalirao sam sure aplikaciju i sve što sam potražio mi je našao. I stariji lg,samsung,sbb d3i, ma bukvalno sve.

jel jos uvek moze ono u 2 klika bez ruta da se instalira gcam? i koju verziju preporucujete kao najbolju za selfi? drugarici smo porucili tel, treba da stigne ovih dana pa cu morati da joj instaliram to, a ne znam jel jos funkcionise to preko toola a ni koja se pokazala verzija kao najbolja za sefli, jer to je najbitnije jelte :) inace mislim da nije mogla bolje da prodje, za 160e nema nista ni blizu ovom ja mislim, super mu je sad cena
Moze, ja sam sinoc odradio, nije mi htelo sa drajverom 1.4.3 i onda sam probao sa 1.3 i sredjena Gcam [emoji3].
Instalirao sam neko Arnovu, danas cu da probam.
Koja vrzija GCam najbolje pokazala?

Jedno pitanje. Stižu neka obaveštenja signalizira mi a nema nigde ništa. Da neznate šta može da bude

Izluđuje me stalno svira a nema ništa ne razumem šta to može da bude
Nije domet pa imam pun signal

Poslednja izmena:
Moze, ja sam sinoc odradio, nije mi htelo sa drajverom 1.4.3 i onda sam probao sa 1.3 i sredjena Gcam [emoji3].
Instalirao sam neko Arnovu, danas cu da probam.
Koja vrzija GCam najbolje pokazala?

hvala za info! a koja se pokazala najbolje ne znam, ja koristim tu koja je dosla uz tool, dosta daje bolje slike od xiaomi camera app i to mi je sasvim dovoljno :) za drugaricu znam da ce uglavnom samo selfi da puca pa me zanimalo koja je sto se konkretno toga tice najbolja ako je neko eksperimentisao..

Izgleda da je viđžet za vreme od kad sam ga deinstalirao nema više ništa da stiže

@neogeo sta sad koristis kao primarni telefon, a hoces li probati RN5 kada se pojavi kod nas? Reci mi za Mi Mix 2 sta ti se konkretno nije svidelo kod ovog moba?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja se izvinjavam što ponovo postavljam isto pitanje ali ovo počinje baš da smeta. Često mi se dešava da ne mogu da otvorim neki link koji nadjem ili na internetu, ovde po forumu, kad mi neko posalje u chat. Pokusao sam da namestim Chrome kao default app za otvaranje linkova ali mi se opet isto desava. Klik na link i otvori se prozorčić preko ekrana koji najčešće nema ništa, samo belina. Ne znam kako i zasto ali izgleda da ima neke veze sa aplikacijom Setup wizard.

Molim vas ako neko zna da pomogne bio bih jako zahvalan.

Nazad
Vrh Dno