Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Pa možda je sada kupio fon a došao je sa preinstaliranim Nougatom.

Ja sam od Decembra prošle godine imao A1 do skora, i pre neki dan ponovo kupih A1 koji je Mart 2018 manuf. date a dolazi sa Nougatom na sebi!

Eto ti ga sad'.

Ja se izvinjavam što sam pokrenuo svađu nije mi to bila namera. Treba danas da odem u gigatronu da kupim taj telefon imam neki popust pa sam zato pitao sve ovo

Послато са LG-H340n уз помоћ Тапатока

Raščitao sam tamo nazad temu, ali mi nešto ostalo nejasno. Interesuje me jel ima neko kombinaciju RR + Franco kernel i kako radi? Pominjali ste neko seckanje kod scrol-a - a to je meni ko žvaku da mi zalepoš za ekran...
Inače nije moj telefon u pitanu pa nemam nešto vremena da puno testiram...

Poslednja izmena:
Btw - A1 mi je trenutno na QC 3.0 punjaču - 66% i 33 minutes until full.
Meni to ne liči na QC...

Raščitao sam tamo nazad temu, ali mi nešto ostalo nejasno. Interesuje me jel ima neko kombinaciju RR + Franco kernel i kako radi? Pominjali ste neko seckanje kod scrol-a - a to je meni ko žvaku da mi zalepoš za ekran...
Inače nije moj telefon u pitanu pa nemam nešto vremena da puno testiram...
AEX + void 12 i sve je top.

Void je stock kernel koji se update-uje skoro na nedeljnom nivou, a ima KCAL što mi je najbitnije i beton je stabilan.

Probao Franka, ali ne ide.

Ajde ti još jednom proveri [emoji6]
Dečko ti je sve lepo objasnio,a i pisali smo o tome u temi.

https://www.benchmark.rs/vesti/oreo-azuriranje-za-xiaomi-mi-a1-ce-doneti-opciju-brzog-punjenja-74342

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
"Decko" nije nista objasnio, samo je rekao da mu telefon puni do 50% za 30 minuta.

Imas brojne testove na internetu, gde je dokazano da se 50% puni za 45min sa qc 3.0. U odnosu na stock punjac to je bolje tek nekih 7-8 minuta.

Xiaomi jeste optimizovao punjenje baterije ali i dalje nema qc.

Ја имам РР, али нисам се нашао са Франком...нешто је цео телефон успорен и скрол је очајан, барем на оној другој верзији кернела, користим кернел који је дошао уз РР има КЦал, али су боје доста боље него на сток Рому...тако да и не треба неко екстремно подешавање...мало само контраст и то је то..мада не мора.

@Djilkos_Ns
Hvala za preporuku - video sam da hvale ljudi Void, a reci mi ova kombinacija vs stock - jel definitivno vredi menjati?
I još jedno pitanje - vidim da RR nešto brlja persistent particiju pa ljudi imaju problema sa wifi-jem ako hoće da se vrate na stock. Jel to i kod AEXa?

Druže mi već 3.5 meseca imamo 8.0 Oreo,pola nas i zaboravilo kako je radio telefon na 7.0 Nugatu.

Ja prvi zaboravio kako je radio na Nougatu. Cini mi se da je isto dobro sljakao, s' tim sto mi se interfejs vise svidja na Oreu. Mislim da nema neke mnogo velike razlike u brzini, koliko se ja dobro secam. Mislim samo da fp brze radi na Oreu.

Nema provere.
Tako je kako je i kome se sviđa-sviđa a kome se ne sviđa ja tu ne mogu ništa :d
Popdne ide na punjač čim padne spod 10% (5-7%) pa ću vam tačno javiti koliko mu traba do 50-60%
Ajde de.

Gde da nadjem da postavim da mi pisu procenti gore pored baterije?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Gde da nadjem da postavim da mi pisu procenti gore pored baterije?

У подешавањима, под батерија, имаш да штиклираш "проценат напуњености".

dab248a26e179c292085ab63f91b2467.jpg

Poslednja izmena:
Hvala. De ste našli maske za njega? Zeznuto što steći zadnja kamera

Ја купио преклопну Ханман, што има преграде и за документа, на купујем-продајем за 800 дин. На њој је камера чак два мм увучена спрам задње стране футроле.

Moram i ja da naručim

@Djolepn, zar nisi dobio jednu u pakovanju?

Послато са Mi MIX 2

Poslednja izmena:
Nisam. Dobio sam foliju. E sad ne znam šta je bolje da li silikonski ili na preklop

Колико сам ја схватио питао је за маску-футролу (јест да је написао маска). Уз телефон у кутији се добија она фолија за екран, не маска у виду силиконске или друге, нити футрола..

Колико сам ја схватио питао је за маску-футролу (јест да је написао маска). Уз телефон у кутији се добија она фолија за екран, не маска у виду силиконске или друге, нити футрола..

Tako je

Jel koristio neko tel kao daljinac? Nema za moje televizore[emoji3]

За климу на послу и у стану, и Самсунг Смарт ТВ. За старије ТВ, катодне, типа вивакс, вокс и слично нема..

Ima LCD ali Teslu i fox na žalost. Hvala u svakom slučaju

Kako iskljuciti ovo emitovanje operatera notifikaciju? I stalno mi izbacuje da gmail radi u pozadinj

@Djolepn, meni radi za LG klimu i SONY tv. Nisam probao za Vox (to bi bilo Vestel) ni za SBB-ov D3 marke Cisco.

Ma neka ga nego čisto pitam

Kako iskljuciti ovo emitovanje operatera notifikaciju? I stalno mi izbacuje da gmail radi u pozadinj

У подешавањима под обавештења уђи у напредна подешавања, па ту у хитна и поискључуј она чуда и то би било то.

Што се тиче гмаил, нађи подешавање да никад не ради синхронизацију за сваки налог који си унео у гмаил апп. Једино што тад нећеш имати обавести о новом мејлу, осим ако сам уђеш и повучеш на доле да рефрешује.
209d712d375b6f0891955f3549f08b2e.jpg

уђи у напредна подешавања, па ту у хитна и поискључуј она чуда и то би било то.

Iskljuceno sve idalje stize...

@Djolepn, meni radi za LG klimu i SONY tv. Nisam probao za Vox (to bi bilo Vestel) ni za SBB-ov D3 marke Cisco.
Za sve poznate brendove radi lepo, a za VOX tv se poklapa Toshibin remote neki, ispobrkano je sve skoro, ali ono osnovno ima i samo da naucis gde je sta, nisam nasao onaj koji radi lepo na VOX-u kako pise. Za D3 pojma nemam takodje koj se hvata jer nema Cisco...
Inace hvata kroz zamuceno staklo iza zatvorenih vrata, malo ubacujem caleta da crkava TV [emoji16]

Nazad
Vrh Dno