Ti onda imas jedinstven primerak na svetu.Ja imam poseban QC i 60% baterije puni za, otprilike, pola sata tako da ima QC ali Oreo ne prikazije QC poruku![]()
Ajde ti još jednom proveri [emoji6]Ti onda imas jedinstven primerak na svetu.
Ajde proveri ti to jos jednom.
AEX + void 12 i sve je top.Raščitao sam tamo nazad temu, ali mi nešto ostalo nejasno. Interesuje me jel ima neko kombinaciju RR + Franco kernel i kako radi? Pominjali ste neko seckanje kod scrol-a - a to je meni ko žvaku da mi zalepoš za ekran...
Inače nije moj telefon u pitanu pa nemam nešto vremena da puno testiram...
"Decko" nije nista objasnio, samo je rekao da mu telefon puni do 50% za 30 minuta.Ajde ti još jednom proveri [emoji6]
Dečko ti je sve lepo objasnio,a i pisali smo o tome u temi.
https://www.benchmark.rs/vesti/oreo-azuriranje-za-xiaomi-mi-a1-ce-doneti-opciju-brzog-punjenja-74342
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Druže mi već 3.5 meseca imamo 8.0 Oreo,pola nas i zaboravilo kako je radio telefon na 7.0 Nugatu.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
У подешавањима, под батерија, имаш да штиклираш "проценат напуњености".Gde da nadjem da postavim da mi pisu procenti gore pored baterije?
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Tako jeКолико сам ја схватио питао је за маску-футролу (јест да је написао маска). Уз телефон у кутији се добија она фолија за екран, не маска у виду силиконске или друге, нити футрола..
У подешавањима под обавештења уђи у напредна подешавања, па ту у хитна и поискључуј она чуда и то би било то.Kako iskljuciti ovo emitovanje operatera notifikaciju? I stalno mi izbacuje da gmail radi u pozadinj
Za sve poznate brendove radi lepo, a za VOX tv se poklapa Toshibin remote neki, ispobrkano je sve skoro, ali ono osnovno ima i samo da naucis gde je sta, nisam nasao onaj koji radi lepo na VOX-u kako pise. Za D3 pojma nemam takodje koj se hvata jer nema Cisco...@Djolepn, meni radi za LG klimu i SONY tv. Nisam probao za Vox (to bi bilo Vestel) ni za SBB-ov D3 marke Cisco.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari