Sve zavisi sta hoćeš od telefona. Uglavnom custom je ako hoćeš fina podešavanja, dok stock sve lepo radi. Staviš mu i custom kernel čisto zbog KCAL-a i miran si.Uzet A1 ali ga još nisam počeo koristiti dok ne nabavim masku.
Za početak jedno pitanje - da li dovoljno da instaliram Gcam ili da razmišljam i o nekom custom romu? (tipa pixel experience ili sl)
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ja sam na AEX + Meta fenix kernel uz par podesavanja, za tamno okruzenje substratum teme.Konačno sam dočekao da se malo pozabavim sa A1...
Instalirao Pixel launcher, jer nisam mogao više da gledam bijele pozadine bar u app draweru - da li postoji opcija da mi svi meniji budu tamni (settings, dialer...)?
Audio na video snimku očekivano loš :d
Da li sa Gcam mogu da dobijem ČISTIJI audio snimak?
Na kom rom-u je najbolja baterija?
Ukratko, bitni su kamera, tamno ili material Dark okruženje i baterija...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ali sad sa 64gb [emoji23][emoji23][emoji23]Дође комшија малопре и купи мој шаоми за 180 еври 32 гб... Шашав човек...треба му ОДМА!
Шта да купим сад...опет МИА1...?
Одлепићу...
Дође комшија малопре и купи мој шаоми за 180 еври 32 гб... Шашав човек...треба му ОДМА!
Шта да купим сад...опет МИА1...?
Одлепићу...
Да не трујем тему, ЛЏ никад, доста ми је бутлупова заувек, а и тај В20 има гадан БУРН дисплеја...Поручујемо 64 ГБ црни, да видиш кад дође са мртвим пикселом...
Ma uz Google Photos moze i 32GB.[emoji5] Moj vladofe sta uradi, sad ko za baksuz neces ubosti da valja, tako to obicno bude.. [emoji23]
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Evo moj bez greške EBBG displej sa 32 za 190. [emoji12]
Daću ti i opremu [emoji3]
Овај је био стварно без грешке...дисплеј...камера...све....где Вам рекох...сад ће малер...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari