Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Društvo imam viška jednu tanju silikonsku oblogu, nije nekog kvaliteta pa ako nekom treba javite se na pm, može da posluži kao prva pomoć dok vam ne stigne nešto bolje. Ko se prvi javi njemu ide.
e7c283ae00cdfbd05ff59b8606569580.jpg

Neko mi se javio za maskicu, ja sam pročitao poruku al sad je ne vidim u pm a nisam ni nick zapamtio, pa nek se javi još jednom

Jel ima neko crveni nillkin? Ako moze da slika i okači, čisto da vidim koliko je crvena crvena. Hvala.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Uzet A1 ali ga još nisam počeo koristiti dok ne nabavim masku.
Za početak jedno pitanje - da li dovoljno da instaliram Gcam ili da razmišljam i o nekom custom romu? (tipa pixel experience ili sl)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sve zavisi sta hoćeš od telefona. Uglavnom custom je ako hoćeš fina podešavanja, dok stock sve lepo radi. Staviš mu i custom kernel čisto zbog KCAL-a i miran si.

Ja koristim AEX trenutno.

Konačno sam dočekao da se malo pozabavim sa A1...

Instalirao Pixel launcher, jer nisam mogao više da gledam bijele pozadine bar u app draweru - da li postoji opcija da mi svi meniji budu tamni (settings, dialer...)?

Audio na video snimku očekivano loš :d
Da li sa Gcam mogu da dobijem ČISTIJI audio snimak?

Na kom rom-u je najbolja baterija?
Ukratko, bitni su kamera, tamno ili material Dark okruženje i baterija...

Imao sam A1 par dana. Ekstra tel, bolji ekran, kamera, lepsi od note 4x, ali baterija ne moze da izgura ono sto moze note

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Konačno sam dočekao da se malo pozabavim sa A1...
Instalirao Pixel launcher, jer nisam mogao više da gledam bijele pozadine bar u app draweru - da li postoji opcija da mi svi meniji budu tamni (settings, dialer...)?
Audio na video snimku očekivano loš :d
Da li sa Gcam mogu da dobijem ČISTIJI audio snimak?
Na kom rom-u je najbolja baterija?
Ukratko, bitni su kamera, tamno ili material Dark okruženje i baterija...
Ja sam na AEX + Meta fenix kernel uz par podesavanja, za tamno okruzenje substratum teme.

Kvalitetniji zvuk mozes dobiti sa Cinema FV5, ali i tisi zvuk, pa sad sta ti odgovara.

Instalirah maloprije Gcam.. Druga priča skroz, audio čist :)

Jel ima svrhe ubacivati gcam u rutovan telefon? Tj. da li daje bolji kvalitet nego kad telefon nije rutovan. Imam ubacenu verziju bez ruta.
Da li tripujem ili mi je zvuk na jednoj sluski slabiji od druge? Kako je kod vas?

Gcam je gcam, bio na rutovanom ili tako namesten da radi ota bez ruta.
Ja koristim blutut sluske, odlicno rade, jednak zvuk.

AEX + MF v2
2f665f390c634bf8b14df4905c099781.jpg

Edit: Unistio tapatalk sa kompresijom. 22% baterije ostalo, 25 skoro 26 sati uptime, 7h SOT, 2 sata razgovora. Osvetljenje auto, 70% wifi - 30% 4G.

Poslednja izmena:
Дође комшија малопре и купи мој шаоми за 180 еври 32 гб... Шашав човек...треба му ОДМА!
Шта да купим сад...опет МИА1...?
Одлепићу...

Pa što si prodao?

Ako si zadovoljan uzmi opet. Sad uzmi crveni [emoji16]

Дође комшија малопре и купи мој шаоми за 180 еври 32 гб... Шашав човек...треба му ОДМА!
Одлепићу...
Ali sad sa 64gb [emoji23][emoji23][emoji23]

Јесам задовољан стварно, одличан је телефончић, опет ћу ја МИА1 али са 64 нар...имам и доста опреме за њега...Има ли неко црвени нашта личи?

Одлепићу...

V20

Да не трујем тему, ЛЏ никад, доста ми је бутлупова заувек, а и тај В20 има гадан БУРН дисплеја...Поручујемо 64 ГБ црни, да видиш кад дође са мртвим пикселом...

Pa i ja se nisam vratio n A1, da ne zabodem neki feler, a prvi mi je bio bez greške.

Ma uz Google Photos moze i 32GB.[emoji5] Moj vladofe sta uradi, sad ko za baksuz neces ubosti da valja, tako to obicno bude.. [emoji23]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Ma uz Google Photos moze i 32GB.[emoji5] Moj vladofe sta uradi, sad ko za baksuz neces ubosti da valja, tako to obicno bude.. [emoji23]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Овај је био стварно без грешке...дисплеј...камера...све....где Вам рекох...сад ће малер...

Poslednja izmena:
Evo moj bez greške EBBG displej sa 32 za 190. [emoji12]

Daću ti i opremu [emoji3]

EBBG je bolja varijanta ekrana? Cemu sluzi gcall? Meni odlicno ekran izgleda, sta se dobija kalibracijom?
Jos jedno pitanje, da li neko od vas ima problem nekad sa proximity senzorom. Desi mi se da ponekad aktiviram led dok razgovaram, ili neku drugu opciju.
U test modu radi, ne desava se cesto ali ume ponekad. Foliju umam ali uma izrez desno od lampice za obavestenja, pretpostavljam da je tu lociran senzor.

Pa ima i letnje. [emoji23]

Evo da ga prodam, iskreno ne znam šta bih kupio. Sem A1 ponovo. Da je možda tu RN5 tu, pa možda da dodam, ali ovako u ovoj kategoriji nema ništa.

Овај је био стварно без грешке...дисплеј...камера...све....где Вам рекох...сад ће малер...

A1 bolje kupiti polovne testirane primerke :D Steta sto si prodao, meni prvi kad sam uzimao, vakum, pa nekoliko mrtvih piksela, posle uzeh polovan i evo vec pregazio prvi mesec kod mene bez problema :D

Vrh Dno