Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Da li je moguce da se telefon otkljucava na otisak prsta ali i na power on dugme a da ne trazi pin ili parten (ili sta vec je postavljeno), znaci swype samo... Nekada mi je zgodnije na dugme ako je telefon na stolu i treba da vidim nesto samo.
Imaš u security & location opciju smart lock pa vidi da li ti odgovara neka od ponuđenih opcija

Ne treba mi zastita neka cita poruke ili sta vec ko god hoce ako ga interesuje, samo nekad mi je lakse otljucati ovako a nekad onako :D

Aj razmisli opet koliko to nema logike :) Ugasi onda zastitu skroz. Jedino ako nema neka fora da se fingerprint ponasa kao dugme (ako ti je tako lakse da otkljucavas), da ne cita uopste sam otisak prsta nego samo da reaguje na dodir..

Poslednja izmena:
Pozdrav, pretpostavljam da negde u temi pise ali 180 strana je previse da trazim, da li ste telefone kupovali od shaomija iz bga ili od gremlina iz novog sada, vrv nema razlike ali ipak da pitam? Izvinjavam se ako je zabranjeno da ovako "reklamiram".

Ja sam kupio od Vladimira jer u decembru nije bila radnja.
Gremlin je decko ovde prisutan nema greske sa njim i od mene samo preporuka i ako nisam kupio od njega.
Za ovu reklamu imam 15% popusta na sledicu kupovinu[emoji320]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pozdrav, pretpostavljam da negde u temi pise ali 180 strana je previse da trazim, da li ste telefone kupovali od shaomija iz bga ili od gremlina iz novog sada, vrv nema razlike ali ipak da pitam? Izvinjavam se ako je zabranjeno da ovako "reklamiram".
Ja sam uzeo u Gigatronu.... :d

Postoji li neki Magisk modul (ili neko drugo resenje) koji ce mi omoguciti na A1 da u recent apps zakljucam barem jednu aplikaciju koja mi je potrebna?

Послато са Mi A1 користећи Tapatalk

Dajte predlog za providan silikon sto tanji. Samo da povecam grip a da ga ne naruzim. 2 puta mi je već ispadao :(

Sent from...

Teracell Skin ili Nillkin Clear... Tako nekako...

kupujemprodajem.com/Xiaomi-MI-5X-A1-ultratanki-protect-maska-providna-52486555-oglas.htm ja kupio ovu, 300 din, ekstra zadovoljan ..

Meni tvrdi dugmici sa tom, toliko da cu je promeniti. Teracell valjda.

Ja ne mogu te silikone, pozute posle mesec dana. Samo hard case i to je to.

Delivery report za sms jel postoji uopste da se ukljuci? Meni nesto ne polazi za rukom da nadjem tu opciju.

Delivery report za sms jel postoji uopste da se ukljuci? Meni nesto ne polazi za rukom da nadjem tu opciju.

Messages - tri tačkice - settings - advanced - Get sms delivery reports

Videcu kako ce ispod ove moje maske da legne magnet za Xiaomi Roidmi Phone Holder, valjda nije debeo magnet. Ispod te providne bi mogao sigurno, samo smara sto pozuti.

Pozdrav,nedavno sam i ja nabavio Mi A1 :) ,mob je extra.
Pokušao sam instalirati GCam ovom jednostavnom metodom,sve je išlo ok,fastboot,unlock bootloader,digne twrp,ali zapeo je nekih pola sata na koraku locking bootloader.Ručno sam ga resetovao,GCam ne radi logično,ali ostao mi je otključan bootloader.Ako neko ima ideju kako da to riješim ne bi bilo loše,hvala.

Imam od starog telefona punjac koji ima noramalan adapter, nema ovu budzu od koje mi je muka jer svaki put mrdam garnituru kada punim telefon... jel stetno nesto ako ovaj kabal ubodem u taj normalan adapter?

Poslednja izmena:
I naravno, na kraju se uvek i za sve pojavi rešenje i za nas lenčuge. :d

Instaliran Gcam u dva klika. :D :D :D

https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/tool-google-camera-root-magisk-enable-t3747585

Nisam još stigao da se igram sa njom, ali Camera2 API test pokazuje da je sve aktivno, a telefon je unrootovan i zaključan je bootloader. :D

Uspio sam instalirati,ali mi uvijek ruši aplikaciju,dam joj dozvole,ali kaže kamera je zaustavljena probao sam sa obe verzije abd drajvera.

Nije stetno ali ce verovatno sporije puniti. Velicina obicno diktira brzinu punjenja.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pozdrav, u podesavanjima stoji prefered 4G, ali nece nikako da se poveze na 4G. Brat ubaci moju karticu u redmi note 4x i pise 4G, a meni ne... Nije da se bunim i 3G je dovoljno brz, ali me malo pecka ovo... Hvala unapred [emoji4]

Koja mreza ? Obicno mts ima taj problem...

Mts mreza je u pitanju, i meni i bratu. Video sam da na netu da se i stranci bune da imaju problema, mada su postovi stariji.

Probaj prvo da obrises proxy u APN setovanju, pa reboot telefona. Ako nece tako, onda probaj da promenis u APN podesavanjima APN na gprswap ili gprsinternet jer pretpostavljam da ti je sada podeseno 3gnet...
Posle svake promene odradi reboot telefona.Takodje pod APN podesi stavku na APN type na default,supl ili probaj prazno da ostane.

Poslednja izmena:
Proverio sam sve i stoji kao sto kazes da bi trebalo. Izgleda da je u pitanju kartica a da smo brat i ja to prevideli jer sad sam prelomio njegovu i ubacio i pokazuje 4G lepo. Jao taj mts, a bas sam im trazio 4G karticu i naglasio to i sad opet mora da idem tamo...

Hvala ti Kidence puno na savetima, ipak sam ja pogresio i radnici u mts-u :)

Nazad
Vrh Dno